voodoo_ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Pričao si, neki što je imao komp pre svih i bio nizak i ružan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 e da - chudna vest za ovaj dan - ortak iz gimnazije, koji je pre 8 godina otisao u Kaliforniju,u medjuvremenu se ozenio i razveo od Mormonke ove jeseni se vencava za nekog lika koji je godiste mog caleta... LOL Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Pričao si, neki što je imao komp pre svih i bio nizak i ružan... da, ali danas sam dobio poziv da putem video streaminga budem zvanica na vencanju ove jeseni It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 upisao sam se za akcije danas, ceo dan trckarao nesto, idem na kunt za pola chuke. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Pa dobro, bar nećeš morati da se ljubiš s mladencima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 prebolecu sarme jer sam barem izbegao da me neko kiti na takvoj svadbi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 i to sto kazes, kapiram da nije naivno da te pederi okite.. Kruko budalo! :))))) Ontopic: Bio kod drage i u teretani od 20-22... Raspadam se sad, al' palim u grad uskoro! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ou maj gaaad! ponovo pustaju x-files na rts1! =o) pre toga bilo playing god na pinku...i sad na stranu sto je ispalo tematsko veche g. moodyja al braaate kolko je andja bila lepsha pre 10 godina...brukaH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 I srećni ljudi idu opet ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 odlepio si ovde josh nije radila facu pa joj je glava nekako paorska, sem onih usana, a i frizura horor .. bash sam se smorio kad sam je video, a i film je sranje =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 koliko ljudi je sad proslo na crveno :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 kada idu srecni ljudi? ( necu da pitam gde jer znam da je rts :p) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 supernatural na avali ;) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 amagad, legao sam u 01h i ustao sada, 5:30h.. ovo se odavno nije desilo.. godinama uglavnom legnem u ovo vreme. :) osetjam se.. hmm.. drugachije. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 do jaja.... legao sam u 4, odgledao film i sad ustao... ne smem da zaspim jer moram da idem da nosim sranja neka za vizu, a pre toga ofc da se slikam mada se plasim da ce da me odbiju kada uzmemo u obzir moj trenutni izgled amagash... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ni ja nisam spavao celu noc, i tako vec peti dan :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ni ja nisam spavao celu noc, i tako vec mesec dana :( takodje -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 takodje +1 Ovaj letnji rave style zivota me ubija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 dobro jutro radni i neradni narode srbije! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 au.... trcao sam 70min ... mrtav sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 umreces. rano sam se probudio, kontam da cu pred basket (ako ga bude uopste bilo) zabosti u carstvo snova.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 jutro svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 kk, imam jos 3 sata, nemam sta da radim, pocinjem da zevam.... kako da jebeno ostanem budan :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Pij kafe :) Ja odo da probam da spavam :S Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts