Cartman_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Uchio do sad :( odo napolje malo da se izduvam ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 jel zna neko gde ima da se kupi ac to usb adapter? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Tehnomarket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Jeee crkla mi jedna klima u stanu :/ sva sreca pa je temperatura pala za 10 stepeni inace bi umreo. I naravno nema teorije da dodje majstor do ponedeljka, eto veselog vikenda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 jedna?! imash vishe klima? oO @topik.. uchim uporednu fiziologiju.. sve tako poznato.. lako.. a iam osetjaj da tju da se zeznem oko najbanalnije stvari.. sad pauza pa nastavljam sas respiratornim sistemom.. huh.. do srede shtreb.. posle veselje.. mini pauza pa uchenje za sept&okt.. valja se dati uslov za 4tu.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 omg video sam Koleta na Metropolisu u Game overu !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 pa, nisam ni ja htela da idem, samo su me pokupili posle posla. nisam se ni spremala nista.. pffft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 omg video sam Koleta na Metropolisu u Game overu !!!!! mora da je jeo neshto, kole josh nije bio u game overu a da nije pri tome hasao:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 nije, samo se smejao kao na onoj majci sto Laki valja... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 to znachi da pochinje sezona uragana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 e, cemu ona bina sto su juce postavljali, jel to nesto za vidovdan kao? oce tu da seru nesto ili ce da bude neka gaza? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Danas sviraju neki Rusi na Trgu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 koji rusi, sta sviraju? sto nigde nista ne pise? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Oće li da vrište, seku kozama noge i grizu šišmišima glave ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 I da jebu jedni druge u čmarove. Nemam pojma, kažu "ruska rok grupa Alisa". Bojim se da nije neka loša kopija Skorpionsa kakvu samo Rusi mogu da naprave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 da, rusi su generalno dobri za seksi dens/pop, socijalisticke pesmetine i pagan black:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 (edited) Ah, evo ga: http://en.wikipedia.org/wiki/Alisa Edited June 28, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 izgleda da sviraju i 357, al kurac, kao pocinje u 19, ne bi me sam kole izvuko sad iz gajbe brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ja sam video taj poster ali sam mislio da se radi o onoj uzasnoj ex-yu ( u smislu da su samo tada bili "popularni") grupi koja ima onu pesmicu "Sanjaaaa, dunavom plove...." ili kako vec. :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ja sam isto video taj poster, ali sam skontao da nisu ta alisa, posto su mnogo namrsteni na posteru brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 jbt al mi je dan danas u kurac, nisam nista zavrsio po sta sam posao, u kurac sve, kao slag na tortu za malo mi se ne zapali auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Koja vrućina u ovom BG-u, strašno. Nisam spavao 4 dana, jebeno. Mislim da sam video Kruka pre par dana.. Ako si prolazio između 61. i 62. bloka kod trafika noseći neku cirku u kesi i imao neke bele sluške na ušima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Ovog kruka uhode po blokovima jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 (edited) a koliko primaju? koliko na budzet?? kod nas polazes matematiku pa navedes smerove koje zelis, tipa 1. zelja racunarstvo, 2. telekomunikacije 7 budzet,10 samofinansirajuci....s tim sto ja moram da udjem na budzet :))) @topic bio danas dosta zauzet,jurcao na sve strane...volontirao sam na nekom maratonu kod usca... @kruko jel si prosao danas bajsom oko 6-7 pored usca?Bas tu gde je bio organizovan maraton?Mislim da sam te video,ali nisam bio siguran,pa nisam hteo da se derem ko magarac :D edit: sad sam video prethodna 2 posta...olololo :D Edited June 28, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 (edited) Gledam broj prijavljenih učenika po faxovima po godinama i ovo je tuga, očekivao sam povećan broj kad ono baš suprotno.Dosta njih imaju lufta od samo 100-200 učenika. I kruko, svrati jednom bajsom do Koteža, da te i ja vidim nekada, dobar trening a i posle mogu da se i ja pohvalim kako sam te video a ti mi se nisi javio. :P Edited June 28, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts