Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jedna?! imash vishe klima? oO

@topik..

uchim uporednu fiziologiju.. sve tako poznato.. lako.. a iam osetjaj da tju da se zeznem oko najbanalnije stvari.. sad pauza pa nastavljam sas respiratornim sistemom.. huh.. do srede shtreb.. posle veselje.. mini pauza pa uchenje za sept&okt.. valja se dati uslov za 4tu..

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

omg video sam Koleta na Metropolisu u Game overu !!!!!

mora da je jeo neshto, kole josh nije bio u game overu a da nije pri tome hasao:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ja sam video taj poster ali sam mislio da se radi o onoj uzasnoj ex-yu ( u smislu da su samo tada bili "popularni") grupi koja ima onu pesmicu "Sanjaaaa, dunavom plove...." ili kako vec.

:)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

a koliko primaju? koliko na budzet??

kod nas polazes matematiku pa navedes smerove koje zelis, tipa 1. zelja racunarstvo, 2. telekomunikacije

7 budzet,10 samofinansirajuci....s tim sto ja moram da udjem na budzet :)))

@topic bio danas dosta zauzet,jurcao na sve strane...volontirao sam na nekom maratonu kod usca...

@kruko jel si prosao danas bajsom oko 6-7 pored usca?Bas tu gde je bio organizovan maraton?Mislim da sam te video,ali nisam bio siguran,pa nisam hteo da se derem ko magarac :D

edit: sad sam video prethodna 2 posta...olololo :D

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

Gledam broj prijavljenih učenika po faxovima po godinama i ovo je tuga, očekivao sam povećan broj kad ono baš suprotno.Dosta njih imaju lufta od samo 100-200 učenika.

I kruko, svrati jednom bajsom do Koteža, da te i ja vidim nekada, dobar trening a i posle mogu da se i ja pohvalim kako sam te video a ti mi se nisi javio. :P

Edited by Corey

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...