Jump to content

Recommended Posts

koje si retardirano poređenje sad napravio, tuga životna

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

lol nemam 50 e za 2 meseca ali zato imam 3000e za raf :D haahahah :D ok ;D kktnx by

1800 za raf

a puko sam oko 100 evra ovog meseca na hranu -_- ,

Edited by Nikita

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

nije valjda da upisuješ strukovne? to je velika greška

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ela sir je majka , 0% mlechne masti ,10% protein , ali sto je josh vaznije sadrzhi kazein , sporo apsorbujuci protein , koji dugo vremena hrani mishice.

Ja sam prestao da jedem pavlaku od kad sam otkrio elu.

Edited by -juicer-

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

ovo mi zovemo, generalno, shvapski sir, ako se ne varam. "It is soft, white and un-aged" - odgovara opisu

1. kajmak jedini rula

2. ako vec prichamo o tim malo neobichnijim sirovima, onda vredi pomenuti somborski namotani sir koji je na pola puta ukusom izmedju mladog parmezana i nekog starog belog, i onaj beli sir sa rupicama sto nekako shkripi dok se jede.

Kvark sir je, kao sto iguana rece (vidi se dete sa sela kako zna) je svapski iliti sremski sir. Dobar je

како су искусни ови моји сродници, драги моји дебелогусци...

:*

швапски сир ми је ок, само помало неслан. али, нема алтернативу са киселим краставчићима.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ja voli one rupičaste sirove, mnogo su ukusni. Čuo sam da se prave od onih Milkinih krava i usudio bih se da kažem da su delekates. A od mlečnih proizvoda još voli kefir, sir od koze, majonez i naročito kajmaka, i to onaj od komšinice posebno. Već sam pisao o tome negde.

Prki i ja volimo takođe kad moja bakuto spremi gibanicu sa kajmak, gnejčena sirčina i domaće kore, pa mi preko sipamo pavlaka i slaninica. Tada se odžderemo kao Pero Ždero.

flohx8.jpg

Ne lupaj. Vratima.

Ti si jebeni moron.

Pazi taj sir realno jedino ima logike (tako kako hocesh ti da ga jedes, pred spavanje) je da ga mesash sa wheyom, koji si ti reko da nemash, a u njemu samom ima premalo nekih ozbiljnih proteina. Kao sto sam ti reko, isplativije ti je da uzmesh 250g belog nego elu...

brate to je 12500 eura ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

bugarski alte bio si zanimljiv prvih pola meseca ali mislim da je vreme da se pridruzis mohiju i njegovim ortacima na ignore listi......

Kao prvo, ja sam na ovaj forum došao 3 meseci pre tebe i nemoj tako da mi se obraćaš. Druga stvar, ja se ne trudi da bude zanimljiv, pitaj sve koji me poznaju. Jednostavno upada u takve situacije, ja tu ništa ne mogu. Pod tri, ako ja smeta, najmanji je problem da uradim log out i odem sa ovog foruma. Mada, po mailovima koje sam dobio na florianbarabesku@yahoo.com i ovde na privatne poruke, kao što je recimo ova, sam došao do zaključka da ovde ima ljudi kojima mogu da budem od korist, kao i onih koji me vole i cene. Pa zar bih doveo ovde jednog od svojih najboljih drugara, Ćućuna, da misli da mu ovde ne bi bilo dobro? Ako sam ja zaista smetalo, završiću treći deo avanture iz svojih doživljaja, koji mnogi iščekuju u moja tema i odoh.

flohx8.jpg

Ne lupaj. Vratima.

Ti si jebeni moron.

• 4 weeks later...