`Dr. Nick Riviera` Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Izgleda jedino meni ove epizode nisu nishta specijalno. Obe su od mene dobile po 'haha'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 nisi jedini opusteno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Нови моменти у серији : ) Шелдонов лик добија нову димензију при крају епизоде! ВРКС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 da, to je izvuklo epizodu :> mnogo mi je dosadna ona Ejmi, tacnije sve su mi zene smor u seriji, sem Peni :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 The bugs only come here because you are their queen Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 moram da priznam da sam jako jako gotivio seriju.. i da mi je iz nekog razloga od ove sezone postala sranje, a ne vidim da je nesto losija specijalno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 ja bas imam obrnut trip, od druge sezone :o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 moram da priznam da sam jako jako gotivio seriju.. i da mi je iz nekog razloga od ove sezone postala sranje, a ne vidim da je nesto losija specijalno. +1 al dobro, mozda tripujemo samo, videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 nijednom se nisam nasmejao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Ne znam shta neki ovde vide, uzasna je ova sezona, pojedini likovi se ponashaju totalno van karaktera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 nijednom se nisam nasmejao. taj rad. u tipa 2-3 epizode se isto toliko puta nasmejem =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Odlicna epizoda. Prvi put, otkad je pocela ova sezona, da sam se posteno ismejao. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Мени се не свиђа, можда ме тек сада стигло оно што је друге. Ленардов лик је потпуно срозан, и служи само као Шелдонов привезак. Служи се само са две фацијалне експресије, регуларна за 90% ситуација, и нека џигљава када Шелдон извали нешто пре него што се објасни на њему својствен начин. Серија је дефинитивно извршила заокрет, и полако напушта старе оквире, успут превише запоставивши ликове бацањем у сенку Шелдона. Бојим се да се не претвори у оно што је House сада. Миро да ниси споменула то за јакну и Ленарда, не знам да ли бих извалио сам, сада и мени боде очи : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 izvini :D lenard me nervira od pocetka serije, njegove retardirane face i ta jakna... koliko su prosle epizode bile dobre, toliko je ova meh :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 sta znam, mene i dalje drzi serija ova epizoda mi je najlosija u ovom serijalu jebem li ga, mozda zato sto imam takav stav prema ovakvim serijama (sitkomima), da nemam neka velika ocekivanja od njih, nego su mi ono...serija koju gledam dok hasam Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Mene takodje lenard nervira od pocetka serije, ajde manje vise njegov lik u seriji(iako su mi strasne te njegove face), vec uopsteno glumac. I u enturazu me je, ono malo sto je glumio, iritirao jako. Ova epizoda mi je bila ok, par haha momenata. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 А и BBT добија највећи ужитак када се гледа више епизода у цугу, једноставно тешко је угурати много епик ствари у једну. Пошто сам био у дебелом заостатку, део сам погледао везујући више епизода, и тотално је бољи трип када тако гледам. Овако, нека смаруцкају кроз епизоде, на крају ће бити фул када се завалим и обрнем пар комада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Upravo. Ja nisam ni konstatovao seriju do tamo oko početka četvrte sezone, i onda sam zakampovao par nedelja i odgledao prve tri sezone u cugu, najveća bleja ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Aheahehaeheah... Konačno jedna prava geek epizoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Vala bash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Baš me zanima kako će na kraju da napuše Volovica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Jel ima negde kod nas da se kupe Big Bang Theory majce neke ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonkitza Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 uvek mozes da ih napravis http://www.vizioshop.com/ ili negde drugde...ali ovde su majce kvalitetne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Najbolje da su kvalitetne... štampao sam par puta kod njih, em boje nikad ikad nisu ispale kako treba, em štampaju na onim krutim fruit of the loom, kao u džaku da hodaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Најбоље је скинути са нета вектор или фотографију високе резолуције па урадити сам. Где купити добре бланко мајице, и коме поверити штампање а да не деру? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts