prota_ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Radi. Chanzhe Li, ruke ti se pozlatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1pper Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Da li moze da se namesti jos da se Latency lepo vidi? Onda bi bilo full... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Uzeo sam skoro CS Anthology 1 , ali komp nece da ucita CD , sve ostale CD-ove hoce , inace isti taj cs anthology kod ortaka je ucitalo ! Da li je to do jebenog DVD citaca ili ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Nasao sam resenje za za providnu skor tablu... D:\games\CS 1.6 v42 FULL\cstrike\resource ... u "ClientSheme" u stavci "ListBG" svuda da budu nule Sve sam ovo uradio, takodje i ostale stavke podesio iz foldera kako treba ( proverio kod prote ) i i dalje mi je stari scoreboard, ako znas ili ako neko drugi zna do cega je problem ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
matic021 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 ja nemogu da nadjem dobru verziju cs-a.. kad god instaliram nemogu da namestim 32-bit-a.. i onda mi je grafika uzasna... ne znam sta da radim ako neko zna nek mi se javi preko privatne poruke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 stavis openGL a ne sowft-picke materine,kako li se zove kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Koja graficka ? Prolly je do drajvera za graficku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ljudi slican problem kao i dosta ljudi ovde, nisam nasao nikakvo konkretno resenje iz prethodnih postova... instalirao sam novi ovaj windows 7, i kanter poceo da jebe fps 40,50... skace ping ono ludnica... namestao sam svasta u nvidia control panel ali ni to ne pomaze, jel moguce da mi lose radi zbog procesora, da ja potrazim negde windwos 98 da instal da bi igrao kanter ili je moguce jos neko resenje... hvala unapred First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 ljudi slican problem kao i dosta ljudi ovde, nisam nasao nikakvo konkretno resenje iz prethodnih postova... instalirao sam novi ovaj windows 7, i kanter poceo da jebe fps 40,50... skace ping ono ludnica... namestao sam svasta u nvidia control panel ali ni to ne pomaze, jel moguce da mi lose radi zbog procesora, da ja potrazim negde windwos 98 da instal da bi igrao kanter ili je moguce jos neko resenje... hvala unapred da si chachkao i nameshtao svashta skontao bi da trebash da iskljuchish vsync i josh par opcija kako na grafi tako i u win 7...imao sam isti problem nov komp nov krekovan win i sad posle nameshtanja svih tih google help reshenja radi super... Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromes Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Dobar dan : ) Imam noobovski problem u CS 1.6 steam-u, ne cujem samog sebe kako pucam, niti hodam, menjam oruzje? Pojavilo se odjednom, nista nisam uneo u konzolu niti drkao, a uzasno me nervira posto se cuje kao da pucam iz daljine... kako da se resim toga? Hvala unapred : ) Edited April 23, 2010 by Dom1natoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Reinstal kanter. Ako ne pomogne, prsla ti zvuchna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 pretpostavljam da je ovo pitanje bilo postavljeno n puta pre - sto mi nestaje lista servera skoro svaki put kada upalim kanter ? dodam neki server, igram, iskljucim i ukljucim cs opet, lista prazna ?? ovo je pocelo da mi se desava od kada sam instalirao windows 7 x64. preko steama igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromes Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Ok, ty protenberg : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 da si chachkao i nameshtao svashta skontao bi da trebash da iskljuchish vsync i josh par opcija kako na grafi tako i u win 7...imao sam isti problem nov komp nov krekovan win i sad posle nameshtanja svih tih google help reshenja radi super... brate ne igram kanter 2 dana nisam toliko glup, na xp mi je bilo sve to lepo namestenim sa vsyncom itd... ali izgleda da mi je do procesora i rama, posto sedmica jede dosta ram memorije, moracu da pojacam komp da bi mi radio koliko sam skontao na kraju . . . First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Desava mi se kad spustim konzolu, bilo sta da stisnem on vrati konzolu, znaci ne mogu nista da upisem... Neko je imao taj problem vec, ali nisam uspeo da nadjem. Ako neko zna resenje, bio bih zahvalan. PS. reinstall nije pomogao. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 drugari imam problem, naime kada igram na bilo kojem serveru dal je to epsv2+ ili neki shnj desert rats ( eplay ) ping mi je ok, ali odjednom ping skoci na 250 i tako bude nekih 10-ak sekundi, i to se ponavlja naprimer na eplayu stalno, na svaki minut, dok na boljim stranim serverima jednom u 10 minuta otprilike, pricao sam sa likovima koji imaju eunet adsl ( koji takodje ja imam ) i niko nije imao ovaj problem, ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Probaj da kucash quit u konzoli. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 drugari imam problem, naime kada igram na bilo kojem serveru dal je to epsv2+ ili neki shnj desert rats ( eplay ) ping mi je ok, ali odjednom ping skoci na 250 i tako bude nekih 10-ak sekundi, i to se ponavlja naprimer na eplayu stalno, na svaki minut, dok na boljim stranim serverima jednom u 10 minuta otprilike, pricao sam sa likovima koji imaju eunet adsl ( koji takodje ja imam ) i niko nije imao ovaj problem, ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan Na eplayu je to problem sa serverima. Svima skochi ping na 300 na par minuta pa se unormalni, i taj proces se ponavlja svakih nekoliko minuta (10 ili 15 ili 5, sve zavisi) Ono sto je tebi problem, ako je na svim serverima tako, je to sto ti nesto jede internet. Mozhda neki virus, ili neki od procesa. Probaj scan diska av-om ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 skeniraj i spybotom za svaki slucaj @noiser i biohazard retardirane su vam prozivke gtfo "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERNOVA! Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Dobro veche,imam problem koji se sad pojavio update-ovo mi se stim i kad sam ga restartovao pishe mi fatal error "bin/vgui2.dll" nisam hteo da reinstaliram stim posto sam mislio mozda nije samo meni ili ti nije do mene problem ako neko zna do cega je to nek mi pomogne.Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9672-LWMF-6128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 (edited) Pozz ljudi imam problem drkao sam nesto pass na stimu sinoc promenio sam ga i kada sam hteo da ga ukucam opet kaze mi da nevalja a znam pass 100% koji je i onda sam isao na ono kao zaboravio sam pass dobijem e-mail od stima i pise mi tamo da ubacim neki code ja ubacim a sledece je ono da odg na secret answer e sad tu u e-mailu mi pise ovo Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog: What did customer support last reset your passphrase to? Koji je odg na ovo pitanje nerazumem? :S EDIT:Ljudi moja greska ipak nisam ubo dobar pass xD Edited April 29, 2010 by Nikola Svabic Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 (edited) skeniraj i spybotom za svaki slucaj @noiser i biohazard retardirane su vam prozivke gtfo ja se nisam ni sa kim prozivao i da, shvatili smo da si zajebant. Edited April 29, 2010 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Nojzere rekao ti je vlada da su ti retardirane prozivke! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuco Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 vlada je inace ovako talenat za zajebavanje, visi po forumu KAKVA MANGA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts