Jump to content

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa brate, vozi brze, kakva kondicija, nemoj da pedalash ko baba, okrenesh jednom pa idesh 20m, daj mu ga malo po sprintu, pa da vidimo koliko cesh dugo:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

brate ima dana kad ga cepam po 3-4 sata kao manijak, i opet tuki. plus sad vozim ovaj burazerov raspad sa traktorskim gumama koji usporava kao da je stalno stisnuta kocnica. i dzaba. mozda bi trebalo da pocnem da idem na jogu ili kod psihijatra.

Dechko ti bi onda mogao samnom Sejntom I PMD u teretanu.

sad se setih i Formicom. :D

[:D]

Edited by Ramb0zor

Ne znam koliko bi mogao da se istrosis dok vozis, ja sam bogami nakon dobre voznje bio mrtav uglavnom...

Dobre fitnes roske su koliko ja znam ~8-9k, bar su bile tako pre godinu dana... moja preporuka od ovih koje imas kod nas , rollerblade ili crazy creek...ja sam imao ove prve, drug crazy creek, odlicne su...koliko znam, kod nas nemas ove bauer i rocess....

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

lakse je 10x voziti roshke od klizaljki, i 90% je slican princip (sem kocenje recimo). imas ok rekreativne roshke da uzmes za recimo 6-9k dinkica, pa na koje god naletis bice ok, nema potrebe da se siris s novcanikom kad ces rekreativno da vozis. dosta vise zamara nego bajs , posto te dosta manje vuce inercija a mnogo vise moras da sam sljakas nozicama [:D] .. recimo dok sam "bio u formi" 2 kruga oko ade = 1-2h s drkanjem usput i padnem umoran.. mada ja vozim agresiv roshke umesto obicnih, pa malo vise jebe kad ides brzo jerbo su pravljene vise za skretanje, drkanje po ivicnjacima i sl. full set stitnika je ~1,5k tako da savet da tjapis (mrzi me da opet jurim sliku moje robot ruke da demonstriram vaznost stitnika ). i ako budes uzeo imas +1 posto sam se [penal-protekshn]ubucio[/penal-protekshn] od kako sam roknuo prosle godine , mora da se vezba opet [:D]

popi dva piva, zapali pljugu pre voznje bajsom i posle

i znas kako ces da se istrosis :)

ma nece ti biti dobro :)

edit

ili zameni voznju bajsem sa jos 3 piva

znaci 5 piva svako vece pred spavanje plus pola pakle pljuga spavaces kao bebce :)

Edited by Dylan Dog

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

...imam pre toga par pitanja ofc [:X]

posto sam izvalio da bajk vise ne moze dovoljno da me istrosi (ne bez par sati voznje), a ne bih da trcim, zanima me koliko zapravo mogu da se istrosim na roshkama (vise/manje od bajsa u istom vremenskom intervalu)? imam iskustva sa klizanjem, da li je u tom rangu ili lakse/teze?

i naravno, ako ima neko iskusan, sta mi preporucuje, i koliko bi me kostalo to zadovoljstvo? :)

vozi do umke i nazad...

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece