Stator Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Mi smo scepali kile vinjaka pre ulaza pa nam i nije trebalo nista od cirke tamo a klopa je bila vr'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ja ne pijem [:(!] Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Mi smo scepali kile vinjaka pre ulaza pa nam i nije trebalo nista od cirke tamo a klopa je bila vr'! To je kod nas samo jedan uradio i ispao je budalčina na kvadrat. Svi stoje relativno dostojanstveno a on se glupira i grli sa svima. Jebote, zna se kad dolazi vreme za to :) Ja ne pijem [:(!] You better start, bar ćeš imati izgovor za gluposti koje napraviš u životu ololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ostalima se svidela hrana nego ja retko sta volim... sam ono sto mi mama sprema! :) ma ja sam previse ocekivala od te hrane... ako neko od mojih okaci slike na FB mogu da okacim ovde, u protivnom cu valjda sutra uzeti... a snimak se plasim da pogledam... nisam videla da nas lik snima odozdo dok silazimo niz stepenice a ja zadigla haljinu da se ne bih saplela :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Nista ako si obukla lepe gace sada ces da ih izreklamiras :P Elem odgledao F1 jedna od onih, meh, trka. Sada gledam ove knjige gledaju i one mene, ma prvo cu bacim neku kafu sa sladoledom i slagom i nekim cokoladnim prelivom preko da mi spere ukus gorcine sutrasnjeg ispita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ostalima se svidela hrana nego ja retko sta volim... sam ono sto mi mama sprema! :) ma ja sam previse ocekivala od te hrane... ako neko od mojih okaci slike na FB mogu da okacim ovde, u protivnom cu valjda sutra uzeti... a snimak se plasim da pogledam... nisam videla da nas lik snima odozdo dok silazimo niz stepenice a ja zadigla haljinu da se ne bih saplela :s To to i posle profesor filozofije manijak You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 rad, rad, rad na 32 stepena, ali animiram neki filmic pa mi kao i ne pada tesko. nocas necu spavati garant ali za utehu dobio sam poziv za neki "feshn hepening" na splavu H20 sutra uveche. Nije da me to nesto interesuje ali samo da imam neki izgovor da ne radim diplomski ili ne daj boze, posao. A i samo sedeci kod kuce, necu upoznati ljubav svog zhivota It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 marinica dize sebi cenu ovde startujeme profa jao jao gace mi se vide jao jao aaajde bre :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Kako je samo pust grad, sta je ovo? :) Prvo sto nema automobila, ali to ok, nema vikendom nikad kola. Ali sto nema ljudi, to je fantasticno, zar je moguce da su vec pobegli na more? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) @kal1 pa i nema neku ozbiljnu konkurenciju : )) Edited June 22, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Kako je samo pust grad, sta je ovo? :) Prvo sto nema automobila, ali to ok, nema vikendom nikad kola. Ali sto nema ljudi, to je fantasticno, zar je moguce da su vec pobegli na more? mozda je extremno vruce :) do duse ja nisam izlazio danas, cimam me ortak da odemo da bleimo pored vode, idem prvo da rucam pa cu da razmislim tri put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 @kal1 pa i nema neku ozbiljnu konkurenciju : )) pa ne mislim glupo je svi znamo da necemo videti taj snimak tako da nema potrebe da nam prica vide mi se gace i to :D sto vi kazete atensn hor jel te :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 jest vala ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Kako je samo pust grad, sta je ovo? Kolence odlucio da nadje sex partnera pa se razbežalo i muško i žensko. Ostali samo mi eggrollovi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 marinica dize sebi cenu ovde startujeme profa jao jao gace mi se vide jao jao aaajde bre :D pa to bas i nije podizanje cene :) a od ove god svi besplatno dobijaju dvd sa snimkom mature :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) lol,nije besplatno..to ulazi u ceno od 5k dinara kolko smo dali za maturu:) Edited June 22, 2008 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 pda ali se prethodnih god naknadno placalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 evo i ja se osvestio od mature... "upoznao" sam Marinicu \o/,i mogu da vam kazem ljudi da je izgledala OPAKO !!! Znaci haljina je boli glava... igor sa druge strane,koji je ovde neki buntovnik,roker i panker,ili sta god,je bio potpuno fancy,i odstupio je od svojih principa...UAAAA !!! Ali je ipak smekerski izgledao :). Sto se tice same mature,stvarno je proslo mnogo bolje od ocekivanog,ipak sve to ima neki smisao...hrana ok,ali ne toliko dobra koliko ste pricali,pice ok,tuborg se rokao posto nije bilo Becksa... i takmicio sam se u onom plesu,i zavrsio na trecem mestu sa svojom partnerkom...not bad for a n00bie :DD Posle smo otisli na Lukas,i ono,uzivancija,bleja uz izlazak sunca... SVE U SVEMU,NOC ZA PAMCENJE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Nema pamcenja ako nije bilo prcenja!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 igor sa druge strane,koji je ovde neki buntovnik,roker i panker,ili sta god,je bio potpuno fancy,i odstupio je od svojih principa...UAAAA !!! Ali je ipak smekerski izgledao :).panker nikad nisam bio:D sve sve,al na lukas nisam mogo jbte:) dobar si bio djole;) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 omg bio si na maturi, zar to veče nisi imao zakazan raid ?? :P :) sry morao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 veceras apsolventsko. ujtru posao OVO JE NOC BEZ SNA :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 nema veze kori, vraticu ti:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 @LESKO hvala na komplmentima ;) a nemoj da diras igora, bas je bio super :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 veceras apsolventsko. ujtru posao OVO JE NOC BEZ SNA :) i moj ortak veceras ima apsolventsko, lol, mozda se znate!!123 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts