Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mi smo scepali kile vinjaka pre ulaza pa nam i nije trebalo nista od cirke tamo a klopa je bila vr'!

To je kod nas samo jedan uradio i ispao je budalčina na kvadrat. Svi stoje relativno dostojanstveno a on se glupira i grli sa svima. Jebote, zna se kad dolazi vreme za to :)

Ja ne pijem [:(] [:(!] [xx(][b)][|)]

You better start, bar ćeš imati izgovor za gluposti koje napraviš u životu ololo

ostalima se svidela hrana nego ja retko sta volim... sam ono sto mi mama sprema! :) ma ja sam previse ocekivala od te hrane...

ako neko od mojih okaci slike na FB mogu da okacim ovde, u protivnom cu valjda sutra uzeti...

a snimak se plasim da pogledam... nisam videla da nas lik snima odozdo dok silazimo niz stepenice a ja zadigla haljinu da se ne bih saplela :s

Nista ako si obukla lepe gace sada ces da ih izreklamiras :P

Elem odgledao F1 jedna od onih, meh, trka. Sada gledam ove knjige gledaju i one mene, ma prvo cu bacim neku kafu sa sladoledom i slagom i nekim cokoladnim prelivom preko da mi spere ukus gorcine sutrasnjeg ispita.

ostalima se svidela hrana nego ja retko sta volim... sam ono sto mi mama sprema! :) ma ja sam previse ocekivala od te hrane...

ako neko od mojih okaci slike na FB mogu da okacim ovde, u protivnom cu valjda sutra uzeti...

a snimak se plasim da pogledam... nisam videla da nas lik snima odozdo dok silazimo niz stepenice a ja zadigla haljinu da se ne bih saplela :s

To to i posle profesor filozofije manijak

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

rad, rad, rad na 32 stepena, ali animiram neki filmic pa mi kao i ne pada tesko. nocas necu spavati garant ali za utehu dobio sam poziv za neki "feshn hepening" na splavu H20 sutra uveche. Nije da me to nesto interesuje ali samo da imam neki izgovor da ne radim diplomski ili ne daj boze, posao.

A i samo sedeci kod kuce, necu upoznati ljubav svog zhivota

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Kako je samo pust grad, sta je ovo? :) Prvo sto nema automobila, ali to ok, nema vikendom nikad kola. Ali sto nema ljudi, to je fantasticno, zar je moguce da su vec pobegli na more?

mozda je extremno vruce :) do duse ja nisam izlazio danas, cimam me ortak da odemo da bleimo pored vode, idem prvo da rucam pa cu da razmislim tri put

@kal1

[roflmao] pa i nema neku ozbiljnu konkurenciju : ))

pa ne mislim glupo je svi znamo da necemo videti taj snimak tako da nema potrebe da nam prica vide mi se gace i to :D sto vi kazete atensn hor jel te :D

Нема  будућности без истине.

Kako je samo pust grad, sta je ovo?

Kolence odlucio da nadje sex partnera pa se razbežalo i muško i žensko. Ostali samo mi eggrollovi

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

evo i ja se osvestio od mature...

"upoznao" sam Marinicu \o/,i mogu da vam kazem ljudi da je izgledala OPAKO !!! Znaci haljina je boli glava...

igor sa druge strane,koji je ovde neki buntovnik,roker i panker,ili sta god,je bio potpuno fancy,i odstupio je od svojih principa...UAAAA !!! Ali je ipak smekerski izgledao :).

Sto se tice same mature,stvarno je proslo mnogo bolje od ocekivanog,ipak sve to ima neki smisao...hrana ok,ali ne toliko dobra koliko ste pricali,pice ok,tuborg se rokao posto nije bilo Becksa...

i takmicio sam se u onom plesu,i zavrsio na trecem mestu sa svojom partnerkom...not bad for a n00bie :DD

Posle smo otisli na Lukas,i ono,uzivancija,bleja uz izlazak sunca...

SVE U SVEMU,NOC ZA PAMCENJE !

2ch4bup.jpg

igor sa druge strane,koji je ovde neki buntovnik,roker i panker,ili sta god,je bio potpuno fancy,i odstupio je od svojih principa...UAAAA !!! Ali je ipak smekerski izgledao :).
panker nikad nisam bio:D

sve sve,al na lukas nisam mogo jbte:)

dobar si bio djole;)

vid'o sam deda mraza

veceras apsolventsko.

ujtru posao

OVO JE NOC BEZ SNA :)

i moj ortak veceras ima apsolventsko, lol, mozda se znate!!123

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...