Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Haha, ne treba da postujem bas rano izjutra, tek sad vidim da moje reci mogu da imaju i drugi smisao...

Izastavio bih detalje ali, recimo da nije bio epic, ali da je bio fail, bio je, jbg, to mi je izgleda postalo srednje ime...

Mogao bih da promenim nick u fail...:)

Ne mogu ja da razumem zene, prvo te iscimaju, a posle ti ga zavuku tako da ne znas de si...

ic not fani koz ic tru....:(

Inace, danas smor na poslu...:(

Brat stigao u Bahrein, odusevljen je....

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne pravdash se meni nego se pravdash jer osecash potrebu ;o*

a ako ti ga je zavukla znachi da je bilo sexa! istina igor-style no dobro, ti si ionako uvek u submissive stanceu...

Poharao frižider, zaglavio u wc 2 sata i na kvarno zaspao?

WAY to go nemanja!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

\m/

Ustao sam rano i sad ne znam šta ću. Danas i sutra mir i tišina u kući, mogu da učim a mogu i da radim još štošta, veri najs.

253px-FAP_logo.svg.png ?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

bilo kul sinotj, kako sam sve nalozio da idemo u amsterdam, ili bar prag, za novu godinu.

lol nemam i 99.9 posto, da netju imati ni prebijene pare za isto putovanje, ali sam sve smarao bar 2 sata.

sad ucenje fuck yeah

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Vrh dan , prevodim neke textove za veceras klima radi punom parom , sladoled i sokovi kao podrska za rad :D

Edited by Malatrolapunakontrolora

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

cima me keva da kupim neke svechane pantalone i (lol) kravatu za odbranu diplomskog da izgledam kao inzenjer, a ne kao debeli hipik...

Ne znam kako je na spratu, al ovde kod nas, odelo + doterana bliža rodbina + vinjaci i sokovi + sitniji kolači i slano pecivo = ima desetku i slikanje s profesorom.

k'o preporodjen posle bajsa! sad kupanje, zdranje, i kunt u busu, a uvece divljanje van grada, mhm.

De bre to divljate, oću i ja tako :P

Elem, prethodnih pola sata sam čitao neke threadove iz 2005. Kolika god ludnica da su bili, ne ponovilo se.

Edited by voodoo_

kako sam se savio sinotj, josh mi nije dobro. pokushatju da danas shto je mogutje vishe odspavam jer mi toliko treba taj jedan ceo dan da iskuntam al nema leba da to uradim bez pomagala, a to onda nije to spavanje. koji zacharani krug!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ne znam kako je na spratu, al ovde kod nas, odelo + doterana bliža rodbina + vinjaci i sokovi + sitniji kolači i slano pecivo = ima desetku i slikanje s profesorom.

znam, vidjao sam sve i svasta (meze, pechenje, pijane budale) i na etf-u i ovde (mada ne toliko na arhitekturi, jer kapiram da je veca radost diplomirati na etf0u cisto zbog muke koje morash da prichinish sebi da bi dosao do tog momenta). ja sam moje odjebao, rekao da mi ne dolaze jer nije ovo osnovna. Dobice diplomu da je odnesu u selo, a mene da ne diraju i da me do kraja leta ne pitaju da li cu da radim nesto sa istom

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...