absolute Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 jutro... guzva... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Dok je vangla stigla do njega, bila je prazna :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Tebe onda, Krule, nista u zivotu ne moze da iznenadi! Zivi zivot na ivici !! ! A ja odo hasam. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 jutroooo :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 bah kako bih kuntao danas ceo dan, al ne vredi mora da se zhivi :(( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 imas neki link za dl? fenomenalno je.. kamo srece da imam, ali ipak nije to to, live je omg, kontam da bi se istopio tamo:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 dajte pištolj da se utepam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 sprco sam kola... ne nesto preterano ali kapiram da ce otici par stotki u servisu :| ne bi mi bilo uopste krivo da sam jurcao vozio zurio kao i obicno ili da me je neki kreten zakacio, nego posle posla lagano parkirao ispred garaze odmah tu do stana sve opusteno... i prc... da predjem preko kanala ispred garaze tj da vratim u rikverc kako bih izvadio bajk iz garaze neka napukla betonska plocha pod pritiskom prednjeg tochka podigne se i zabode se i probije onaj sud za technost za pranje shoferke pojebe svu zastitnu plastiku dole i izbaci prednji branik 5 cm napolje.... e kakav smor jebote... plus dosle neke kazne sveukupno 200 evra, plus grom sprzio kucni komp, plus mi uginulo kuche... e jebem mu misha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 istopio muzikom... kako si samo emo postao, pravi tiramisu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) sprco sam kola... ne nesto preterano ali kapiram da ce otici par stotki u servisu :| ne bi mi bilo uopste krivo da sam jurcao vozio zurio kao i obicno ili da me je neki kreten zakacio, nego posle posla lagano parkirao ispred garaze odmah tu do stana sve opusteno... i prc... da predjem preko kanala ispred garaze tj da vratim u rikverc kako bih izvadio bajk iz garaze neka napukla betonska plocha pod pritiskom prednjeg tochka podigne se i zabode se i probije onaj sud za technost za pranje shoferke pojebe svu zastitnu plastiku dole i izbaci prednji branik 5 cm napolje.... e kakav smor jebote... plus dosle neke kazne sveukupno 200 evra, plus grom sprzio kucni komp, plus mi uginulo kuche... e jebem mu misha... :( Edited June 12, 2008 by pil Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Jbt, nesto stvarno nije uredu sa mnom zadnjih dana, skidam neki japanski pop/regge wtf sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Navuk'o sam se ponovo na gledanje Naruta...jbg, nemam shta pametno da radim kad nema WOWa :) Valjalo bi da doruchkujem i da se oqpam...Danas do 27stepeni... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 stopio muzikom... kako si samo emo postao, pravi tiramisu you, mazda.... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Sada kada najviše imam da učim ja spavam do 12, ne znam šta da radim više, nemam volje nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 samo opusteno, i samo lagano. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Sada kada najviše imam da učim ja spavam do 12, ne znam šta da radim više, nemam volje nikako. Ja sam mislio da se vi iz pete ne odvajate od knjige. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Vratio se iz grada , prokuvao ... kad se toliko obaveza spoji ... propadne ceo dan ... Al dobro barem sam miran neko duze vreme... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 bah kako bih kuntao danas ceo dan, al ne vredi mora da se zhivi :(( :facepalm: izlomljen sam, spava mi se, mrzovoljan sam, a treba da se cimam do faksa, pa do devete... prelazitju dva puta preko brankovog. i eto ideje! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Šta ćeš u devetoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ceo dan jedem roll viršle pretvoriću se u istu, još nekih 10 15 mina i bežim za PA, tako će da me uhvati pljuščina osećam, al nema veze mmalo avanture Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Šta ćeš u devetoj? Da se pozdravi s Hajdom i Mirom :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 a on je taj ramize, beware kad prolaziš blokovima 7 i 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Taman sam se nakanio da odem na shishanje... zakorachim i krene ovaj usrani pljusak :@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ja sam mislio da se vi iz pete ne odvajate od knjige. jeste, i svi iz Tesle izlaze nevini. Sve zavisi od kombinacije profesora koju dobiješ, ja sam ubo jackpot što se tiče toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Da se pozdravi s Hajdom i Mirom :) pedobear loves boys too? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts