Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 sto laze ovaj kruko... igrao si basket prosle godine na adi s rurovcima... ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 I rajd agen \o/ prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Vec me smara ova virtuelna realnost :D i to shto svaka dzhudzha od intelektualca ima neki stav o tome :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 neverovatno koliko je u srbiji 2008. cimanja potrebno da kupiš jebeni šporet. ako bih sad krenuo da nabrajam korake, smorio bih se opet. ali oni koji me znaju mogu sada da se nasmeju mentalnoj slici mene kako sa prodavcima razgovaram o funkcijama rerne. a sad da vidimo šta ima od admin poslova na forumu... u povratku iz skole sam naletela na kruleta na bajsu, i uspela da ga zaustavim. weeee :)) it's easy if you have tits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Kakve bre funkcije rerne, odeš u radnju i tražiš Gorenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Brate, Gorenje vec x godina spada medju najskuplje proizvodjache. "Odesh u radnju i trazis Vox, Beko, Smederevac", bila je fraza koju si trazhio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tako su se moji zajebali i uzeli Alfa Plam pre neku godinu, i treba 5 minuta da provri voda za kafu :) Uzmeš najjeftiniji Gorenje i rokaj kuvaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 to sam na kraju i uradio osim što nije najjeftiniji nego najfensiji ololol ozbiljno, na momenat sam poželeo da skuvam nešto koliko je fensi ona ploča gore. šteta što nije za mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ladno si uzeo s fensi pločom. Mada, začudilo bi me da nisi. Cima me neki highschool drugar da idemo na pivo ovih dana, šta li se to desilo u njegovom životu kad je dotle došlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Probaj da skuvas nesto, videces koliko prija ;) @topic Lood dan danas, svasta covek moze da cuje kad zove razna ministarstva, pa cak i to da se ne razumeju u resor za koji su zaduzeni :D Odo da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 omfg na pinku dolph lundgren u svemiru! (zbog margija sve njegove filmove gledam ko komedije vec neko vreme ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ceo dan sam igrao jebeni WOW i sad sam na kraju ispizdeo i obrisao ga i freezova acc. Jebe mi se vishe da tracim vreme! Sad sam se istushirao i odo' do grada malo...ako nadjem s kim naravno! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ceo dan sam igrao jebeni WOW i sad sam na kraju ispizdeo i obrisao ga i freezova acc. Jebe mi se vishe da tracim vreme! Sad sam se istushirao i odo' do grada malo...ako nadjem s kim naravno! kili citas li ti ovo? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 one more to go :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 kili citas li ti ovo? :))) Ne moze da chita, drzi me na ignoreu :))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tako sam ja par puta brisao u afektu, posle se smorim kad moram rerol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 @jasamnepismen, smorices se posle dok instaliras sve patcheve i to :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tako sam ja par puta brisao u afektu, posle se smorim kad moram rerol. A ti si bas mnogo prosao pa te smorio... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 gtfo, igrao sam četiri karaktera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Depresivan sam zbog glupog crtaca :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 A najveci lvl 21 ololol. Jbt, ti si sebi postavio cilj da stignes do 30. lvla i da batalis. /face palm @topic: Danasnja izvala druga iz odeljenja: "Kupio sam kremu sa komadicima kiseonika !" Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Upravo dodjoh sa trcanja...40 min sa tegovima od kilo na rukama....osecam se mnogo dobro...:) @igore Moje oci su stalno bile otvorene, ali nije bilo sta da vide:((((( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 nisi dobro gledao. mozda je covek tvog zivota tu, na dohvat ruke You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 odo da se istusiram i na kunt, laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 mrtvi dan.... u 10 odem u dom zdravlja jer imam neku frku sa uhom, i celu noc nisam spavao zbog toga, i odem da vidim shta je. i oni mi kazu da rade posle podne. (ma jebem ti sve) u 1 morao da idem u grad da zavrsim nesto do 3. u 3 odem opet u dom zdravlja i kazu mi da mi knjizica ne valja ( valjda je u medjuvremenu izasla nova knjizica ) i ja se lepo vratim kuci opet i trazim knjizicu vec popizdeo naravno. u 4:30 stignem sa novom knjizicom, i cekam da mi daju UPUT na ORL odeljenje 2 sata. PUNA dva sata ja sedim da bi me doktorka videla na 2 minuta i dala mi uput. u 6:30 ja odlazim na ORL odeljenje, i doktorka pocne da se dere na mene kako mogu da trazim da me ona pregleda jer ona toboze ima choveka koji krvari kojeg mora da sredi. i ja kao wtf jel sam ja kriv shto krvari. i ona mi samo kaze dodji sutra u jedan jer necu stici. LOL jebani. popizdeo sam... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts