Crash Override Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Lik koji je vikao okolo koliko je nov TG sjajan i kako im je visoka gledanost prvih epizoda, napušta TG zato što je sam postao svestan koliko smara. Verujem da je u toj spoznaji pomoglo i ogromno pljuvanje fanova kao i strmoglav pad gledanosti. A ljudi su prve epizode gledali masovno samo da bi ocenili koliko govno će nova sezona biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 mene više smara witch hunt na evansa nego sam evans odgledao sam 4 epizode ove sezone i meni su dobre, čak su mi bolje nego stari top gear poslednjih par sezona. evans mi je bio užasan samo prvu epizodu kad se baš ložio, posle kritika se smirio pa mi je prihvatljiv. i sasvim mi odgovara ova postavka gde imaju okej prezentere (džordan, evans i leblank, s tim što je lebank najbolji ali mi ni džordan ne smeta zato što je on oduvek bio klasičan showman), ribu koja ume da vozi, harisa koji se razume u superaute, rida koji se kao razume u aute ali ima šeretski neki osmeh jer je majmun srećan što je na kameri. dobra je atmosfera medju njima i epizode su odlično osmišljene. još ova trojica imaju svoju emisiju i mislim da mi je ovo što se dešava najbolji scenario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 realno - ne pratim top gear redovno ali je evidentan taj "jao ovo nije klarkson lol ne valja ništa" scenario, a to određuje svakako gledanost emisije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Cela sezona je fejk na kub. Igraju po scenariju i nisu ubedljivi kada deliveruju rečenice, to se vidi izdaleka. Nekako su CHM to malo bolje radili (ovo nije "Nema Clarksona i ekpie, necu da gledam" momenat), bolje su sakrivali, da ne kazem glumili. LeBlanc me smara, vidi se da igra po scenariju kad god otvori usta, jos vise kad vodi sa nekim "spontani" dijalog. Svi su fejk, ali on se nekako istice, mada me i Nemica iritira, dok Dzordan ima nula harizme. Ovi iz Extra Gear ispadoše najsimpaticniji. Rory pogotovo, sto neko napisa, ima taj seretski osmeh. P.S. Evans nije promenio odecu u studiju poslednje 4 epizode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Ja sm "odgledao" prve dve. Nisu mi se dopale. Doduše mene je i oriđiđi TG počeo da smara. Bukvalno sam uživao samo u putovanjima i TG chalenges :) Albanija mi je recimo bila do jaja. A put na severni pol daleko najbolja epizoda :D 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Одгледао другу епизоду, на прескок. Чини ми се да глуме старе ликове, исти је концепт емисије, исте ствари раде. Не мислим да су лоши, али понављају нешто су Кларксон и другари осмислили и на основу чега су се допали свима. Ако не смисле нешто ново, неки фазон који је њихов, мислим да неће да иде. Мени се лично не допада. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 matt le blanc na 2 sezone http://bit.ly/2dcWzRo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 bez neke mega najave pocela nova sezona top geara, mat i ona dvojica ortaca vode...meni je ok (grand tour sam stao nakon 9 ili 10 epizoda i necu odgledati sezonu do kraja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Ti si i dobar ja prekinuo posle 4 epizode jednostavno ne mogu bas mi je nekako dosadno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 odgledao prvu epizodu nove sezone top gira, nije loša bolje je od prošle sezone, a i od grad tura, a i od poslednje dve sezone starog top gira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Odgledao obe. Nisu loše. Prošli serijal nisam gledao, možda se nateram za neku godinu. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 i ja htedoh da napisem kako mi je zapravo ovo i bolje od gran toura, al reko prosucu previse toksicnosti po forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Večeras bi trebalo Montenegro da bude na TG... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 uuu bas me lepo podseti Sonty, pa to onda ide sada upravo i za sat-dva bice da se skine =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Odgledao. Zapravo uopšte nije loše. Chris Harris potpuno ok. Rekao bih da se Rory zaista zabavlja, dok Joey više ne deluje kao da glumi. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts