Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

juče prođoh terazijama posle nekih nedelju-dve, i vidim da je zatvorena i costa i ona sportska radnja (obe miškovićeve). ne znam da l su propale ili ih renovira, al bio sam par puta u toj kosti i nije delovala kao da joj treba renoviranje :D

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

juče prođoh terazijama posle nekih nedelju-dve, i vidim da je zatvorena i costa i ona sportska radnja (obe miškovićeve). ne znam da l su propale ili ih renovira, al bio sam par puta u toj kosti i nije delovala kao da joj treba renoviranje :D

Pre nekog vremena (još letos ja mislim) je zatvorena ona Costa što je bila pored Ane (i njena četiri pištolja). Sad je tu Drinka, novo urbano kul mesto.

Sa druge strane, još početkom godine je zatvoren (a možda i ranije) SportImpuls (jedna od Miškovićevih sportskih radnji) što se otvorila umesto InterSporta tamo u Kralja Petra, kod Timberlanda / Zeptera.

Međutim, u ovom slučaju koji pominješ, ipak mi se čini da je ta neka PBB ili slična banka uspela da dobije svoj prostor natrag, ili da ga izda drugom ili počne koristiti za nešto treće, jer su to njene prostorije bile, i stajale X godina zatvorene, ako se sećate.

draganche, meni ovako deluje kao Bora (ili jetta). U svakom slucaju kao Golf sa gepekom . Pa cak i polo sa gepekom. Sve prave linije, nigde nijedna krivina, malo da doda uzbudjenja

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

a audi? :)

Mislim, i ranije su audi i vw pravili jako slične modele, što i ne čudi jer koriste iste platforme itd... al smešno mi je to što su mi trenutno vw modeli zanimljiviji od audijevih, što ranije nisam mogao ni da zamislim.

zbog te porodične sličnosti audiji su sjajni sleeper-i (dobra, brza kola koja tako ne izgledaju). nekome ko se ne razume u automobile A4 sa malim dizel motorom, S8 i RS5 izgledaju potpuno isto. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...