Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

svima kojima se svido suzukijev koncept kizashi, moram da pokazem nesto zaista razocaravajuce.

Procureli su dijagrami novog Suzukijevog modela, poslati Evropskom patentnon zavodu, koji zadrzava ime koncepta i....nista vishe

large.jpg

large.jpg

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Meni je sve to pisanje u oci sadasnjim vlasnicima veyrona :) Jeste, verovatno ce vecina vlasnika "starog" vejrona kupiti i novi, al opet mi je glupo nekako :)

Pa, procitaj poslednju recenicu dokumenta.

A izgleda da su se svi proizvodjaci poprimali na one teaser-e:

Porsche Panamera teaser

PorschePanamera_teaser_01.jpg

Mitsubishi Colt Paris 2008 teaser:

MitsubishiteaserParigi2008.jpg

facebook.com/speed.rs

meni su ovde ruzne neke stvari, tipa maglenke i sklepanost prednje maske, ali nije mi ruzno, ja volim kad suv nije kamionsko-autobusko-lotrdwarfovskog tipa, zato mi se i svidjaju recimo bmwovi i audijevi dzipici...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa meni se audijevi nesto i ne svidjaju :)

a ne svidja mi se ni stara x5... ali dobro,mocno izgledaju,za to su i napravljeni,da se gazda oseca mocno kad ih vozi. a to sto se q7 zaglavi u bari na nekoj njivi npr,to je druga stvar. recimo,ultimativni dzip koji i izgleda i mocno i sposoban je za te terene je landcruiser po meni, pogotovo nova stotka,iako je nekima ruzan...

Bjukenon Mitch

pa da, to je stvar ukusa izgleda, ja bas ne volim grand ciroki fazone, zato mi se svidja i rav4 i takve stvarcice, pa mi ovaj pezoov nije nesto ogavan ko vama i pored toga sto lici na monster-citroen picasso:)

mic:

pa dobro, jedno je namenski terenac, a drugo da ti sedis u budes veliki:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Upravo naleteh na ovu sliku ovog novog mercedesovog koncepta, i moram da je okacim, posto mi se svidja na ovoj slici kako izgleda, za razliku od onog seta sto je dovla kacio, gde izgleda odvratno. Naravno ovo je "nashminkana" slika, ali opet, ako ovako bude izgledao prednji deo nove E-klase recimo, mislim da ce biti ok.

mercedes-benz-concept-fascination-03.jpg

my bet is on new version of Espada

Murcielago LP640 Superveloce, izgleda.

A mislim da ovo nismo kacili:

Saab 9-X Air Concept

novi 9-3 Cabrio... svidja mi se ovaj fazon sa guzicom pozadi... zapravo, svidja mi se sve sto je ikada izaslo iz Saab-a!

Saab9XAirConcept_09.jpg

Saab9XAirConcept_08.jpg

Saab9XAirConcept_12.jpg

Saab9XAirConcept_20.jpg

Saab9XAirConcept_14.jpg

...a tu su naravno i teaser-i! :)

Citroen GT Concept

citroen_gt_concept_main_630-0918-636x360.jpg

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...