absolute Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Dobro jutro...ajmo sad na posao... jutro.... pametan predlog...poslušajmo ga.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Nekom je ponedeljak, najgori ali meni je utorak ubedljivo :( na faksu trebam da budem od 10 do 20h ... :((((((( Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Dobro jutro, time 4 fax ... Ali zato posle predavanja jedan session bleje u gradu \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ma djavola dobro jutro... nisam se naspavao uopste,a ceka me naporan dan... prvo skola do dva,pa radim na na eurosongu do 7,i od 8-9 ucenje...a sto je najrcnje, bojim se da ce mi takva biti cela nedelja... moracu san da nadoknadim sad u skoli... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 jedva ustao, sav sam slogiran o_O Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Dobro jutro...ajmo sad na posao... al si ti poranio :) dobro jutro svima, procitao novine, pijuckam kaficu, i stize mi poruka da mi je instaliran ADSL l i ja kao jos ne verujem :) bice fino vece veceras :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 bro jutro ljudovi! nesto razmisljam, leni sting exit splavarenje x2 more x2... dal nisam preterao za ovo leto... nesto moram da shkartiram a ne znam odakle da pochnem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 valjda, splavarenje, sting, exit, leni, pa onda mozda kommbo more, splavarenje, more;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ma nisam pravim redosledom ali svakako je preterano, to skapirah jutros... idem ispred ogledala i da vezbam da govorim naglas NE NE NE NECU NE MOGU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ALEX GAUDINO 19. JUNA, Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Deste bre ljudi, sta ima? Danas fin dan, samo da ne padne ta kisha koju obecavaju za popodne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 kao neko kome smetaju alergeni sto leprshaju vazduhom ja navijam za tu kishu...sta cesh ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Svetu se ne može ugoditi :) Ok, neka bude neki lokalni grad kao onomad kod mene, samo sad na kosi, i svi će biti zadovoljni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ^ stim sto sad ne moze da postuje? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 oduvek je bio tu, smao ne moze da postuje Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 lol :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 nesto razmisljam, leni sting exit splavarenje x2 more x2... dal nisam preterao za ovo leto... nesto moram da shkartiram a ne znam odakle da pochnem... taj rad i kod mene, samo umesto splavarenja ubaci 1 x london i 1 x beč&bratislava i eventualno još neki amsterdam :) al sva je prilika da već od sledećeg leta neću imati prilike da se toliko šetam, pa valja iskoristiti. prođe mi mladost u srbiji sa vizama :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 taj rad i kod mene, samo umesto splavarenja ubaci 1 x london i 1 x beč&bratislava i eventualno još neki amsterdam :) Pljunuću ti na svaki narezani disk South Parka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 taj rad i kod mene, samo umesto splavarenja ubaci 1 x london i 1 x beč&bratislava i eventualno još neki amsterdam :) al sva je prilika da već od sledećeg leta neću imati prilike da se toliko šetam, pa valja iskoristiti. prođe mi mladost u srbiji sa vizama :( e pa bash to, i meni je ovo leto otprilike poslednja prilika da se smucam do iznemoglosti (doduse to sam rekao i za proslo) bez preteranih obaveza... da ne spominjem eventualne planinarske akcije, a smeshi se i neki biznis trip do st petersburga i jedan do tajvana ali to je samo put tamo i nazad, dakle cisto cimanje bez nekog uzivanja pa se i ne rachuna... dough... krajnje je vreme da izvadim nov pasosh stari je istekao, dobro se setih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ja ću Ivke, taman da se otarasim očajnog kvaliteta i sebi skinem dvdrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ovaj ivan mora da je neka opasna faca kada mu se svi saginju ovoliko :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Bojimo se da nas ne udari svojim kolima sa zlatnim branicima dok prelazimo ulice na Novom Beogradu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 NAREZAĆE MI VUDU SAD ZA KAZNU ŠTO JE BEZOBRAZAN! @g: ladno sam umesto "tajvan" pročitao "tajland" i još se mislim da nas zajebavaš, kao, idem na tajland al neću prcati kurvu nego će da mi bude sranje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Jebote kako dobar dan za ne radjenje nicega :) Bio do turisticke agencije gledao neke destinacije i skapirao sam da je tunis nesto gde treba barem jednom otici. Gad dem it za te pare moze da se super upgrejduje komp, ali jebaga. Ono avion + polupansion u hotelu sa 4 zezdice je manje od 500 €. A ono letujes ko grof :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Niko ne ide na Tajland da prca kurve, nego da bi prcao male decake. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts