Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kako da nateram ribu na anal? Iskreno sve sam imao neke pokushaje, nishta kao iz filma :D Pritom ova moja kako je luda ima da kazhe "ma mozhe, mozhe" (a vec mi je stavila do znanja da ne mozhe, za sada...) i ja cu da ga nekako gurnem a onda ona ima da stegne bulju, ima fica da mi odpadne :(

Inache pijem Schwepps i jurim neku zhenku komarca koja je izgleda zaljbljena u moj levi guz poshto mi ga je izbushila poshteno...

Koliko anala :D

Pazi sad vako :)

Imash tu u sushtini vishe puteva...

Al recimo najkonkretniji su ti:

Ona lezhi, i sad ti je oralno zadovoljvash...sa time da se ne sladish njenim sokovima nego gledash u sushtini da je shto vishe ne primetno izblaish, znachi bash ono ne shtedish - gravitacijom i fizikom sva ta tekutjina ide njoj na zheljeno mesto podmazujutji ga

Onda imash opciju da je okrenesh na stomak, i da joj oralno stimulishesh vetj zheljeno mesto...shto je usvs sluchaju preporuchljivo, ako ne jbm li ga intervenishi prstom

I sad stupa uber pro gosu skillidz momenat, za koji ti je sushto potrebno mnogo sretje :D elem ona tako lezhi na stomaku, a ti legnesh na nju..negde da ti ponosi bude medju njenim guzovima i sam vrh ponosa neshto ispod zheljenog nam otvora...i onda se kao tu zanimate i ti kao blejish, i onda kao dobijesh ono famozno "teranje" gde prosto imash kao potrebu da gurash napred i uradish to i uz malo sretje ponosi ti udje tamo gde si zheleo, uz malo manje sretje udje u ustaljenu formu uz nedostatka bilo kakve sretje nastavljash samo da blejish - sushto ti je to jedina opcija da ju kao sluchajno zadjesh u analne predele.

A ako vetj mozhesh malo lakshe da izvrbujesh to, sve ono sa oralom ostaje samo shto je sad uzmesh lepo u doggy style i drzhish kao za guzu i razradjujesh lokaciju palcem i onda u jednom trenutku lagano pokushash da penetrirash zheljenu lokaciju...valjda nije iz fazona da se frapira i kazhe ne ako je ne zaboli, a ako si sve lepo pripremio tj dovoljno vremena posvetio predhodnim koracima ne bi trebalo da je boli.

To ti je u sushtini ceo gg...

Ja se akam sa Javamo, nznm kako da isplaniram svoje spavanje tj ne spavanje za danas i shto mi je dalje chiniti

Moram da navatam neku kolichinu novih riba, popele su mi se bre mnogo na kurac sve ove shto znam da ih jebem mada su mi se i generalno ljudi koje poznajem popeli na kurac...treba mi neko osvezhenje ekipe!

Odo sad nazad Javi

Voodoo javi shta si uradio :D

Baget je inache srednjovekovno oruzhije Francuskih seljaka...

poz voz 2011

Kako da nateram ribu na anal? Iskreno sve sam imao neke pokushaje, nishta kao iz filma :D Pritom ova moja kako je luda ima da kazhe "ma mozhe, mozhe" (a vec mi je stavila do znanja da ne mozhe, za sada...) i ja cu da ga nekako gurnem a onda ona ima da stegne bulju, ima fica da mi odpadne :(

Inache pijem Schwepps i jurim neku zhenku komarca koja je izgleda zaljbljena u moj levi guz poshto mi ga je izbushila poshteno...

Koliko anala :D

što bi rekao ortak, krneš je međ slabine i muniš joj pelurku ololol

jutro radni narode, sveže fino jutro, a baš bi odspavao još jednu partiju. Jel voš džokeru kako se drže ortaci iz blokova :P

jutro...

@vudu

U ovom opakom svetu postoje in i out rupe...koristi prema svrsi kako su predvidjene...moj savet...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

ali analne akcije u fazonu "jao vidi, sluchajno sam ti upao u anus, necesh da se ljutish jel tako" haha... to moze da uspe jedino ako je propisno izdrogirash/alkoholishesh pa da je pre toga pala u nesvest....

e da dobro jutro, kako se nasmejah ovom dredovom opisu :))) choveche neko ce ga shvatiti i ozbiljno

fallout_table.gif

и користи куртон, не ваља да запатиш цревне бактерије у мокраћном каналу.

омг. батсекс - сиријус бизнис.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Jeremy ti si?

Zar dotichni nebeshe iz pure ownage? Nesetjam se da oni imaju neke pro bachje akcije, oni su pro gameri i imaju imba micro za igrice...al ovde je reche o mikro za guzu...

ali analne akcije u fazonu "jao vidi, sluchajno sam ti upao u anus, necesh da se ljutish jel tako" haha... to moze da uspe jedino ako je propisno izdrogirash/alkoholishesh pa da je pre toga pala u nesvest....

e da dobro jutro, kako se nasmejah ovom dredovom opisu :))) choveche neko ce ga shvatiti i ozbiljno

Pazi, ako struchno oduzmesh neke Dreadlord Copyrighted Momente zapravo sam mu i reko shto god pametno [:D][;)][8D]

Inache chisto da se razumemo, nije to od ranog jutra...vetj za pred spavanje, zadnji trzaj izmuchenog i premorenog uma :(

Odo da spavam, jebem ti ovu javu...sutra tju da nastavim da se baktjem sa prokletim GUIjem.

Elem dobro jutra svima koji se bude, nadam se da sam vam dao dobar materijal za jutarnju kafu...a ja sad odo da spavam.

poz voz 2011

Ah, vratio se sa najglupljeg sudjenja...Mrzim imas racun-nemam racun gluposti...:)

i tako idemo dalje....

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Kao i uvek na rur neka ludnica koja te oraspolozi ma kakav je dan xD

'Bro jutro svima btw,nesto se lomim da li da raspalim burek ili pljedzu ... choices choices ...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

sve neshto u dupe danas :)

previshe se izlezhavam, al shtatju kad me ovaj novi krevet bukvalno lechi :) prosto mi dodje zhao da ustanem iz istog 2h poshto se probudim :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...