Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

no way jose ;-) shit mu je mjuza posle fnm, a nisam devojchica da se lozhim na njegov looks [:D] idem na marcus millera! \o/

a kolko sam cula.. kazu da na koncertima svacega bude.. te tako dosta i fejta.. (aj houp sou!) :)

no, idem da vidim pa kud puklo :)

-:: ::-

[03:45] <killy> zoko

[03:45] <killy> moj cale ima fb

[03:45] <Neecola> hahahaha

[03:45] <GirlScout> lazes :)))))))

[03:45] <killy> ja ne zelim da budem na tom nivoui

-:: ::-

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mada, u vecim zgradama je cifra obicno manje od 50e za odrzavanje...nesto tipa 300 din...ali i dalje vecina ljudi nece da da (narocito oni na 1 i 2 spratu koji su u fazonu - ma nama i onako ne treba) :( To je bio slucaj kod mene u zgradi...

Srpska posla...

Nasa zgrada iznajmljuje zajednicku prostoriju kinezima za neki mega kes pa od toga se popravljaju liftovi, krov, full time cistacica koja cisti samo nasu zgradu, kupili smo sto za stoni tenis, Kreci se zgrada svake godine itd :)

smorio sam se kao dabar danas, igram kuglanje na fejsbuku, i ne radim nista...

mej aj bi jor frend so aj ken kik jor esssssssss :)

elem jebali su mi kevu neki idoti sto pola stvari nisu odradili pa sam ispravljao krive drine, sad sedoh da popusim cigar

Idem u 4 da branim maturski i da teram sve u kurac! Nishta u sushtini ne znam, kad sam retard pa pishem maturski od 22strane, od toga 15strana 12font texta. ;\

Odo' da se okupam pre toga...

Brate ja sam maturski citao od kuce do skole, a zivim 6 min peske od skole, i dobio 5.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

meni se lift nikada nije pokvario, al zato dajemo liku 50 eu mesečno za održavanje. tužno je što se takve stari i dalje smatraju luksuzom, odnosno što će sad vudu da me ishejtuje jer živim u fensilendu :)

ladno ti treba lift od privatne teretane u podrumu, do prvog sprata gde ti je living hall (room), drugog gde je tvoj quarters i do krova do bazena.. dedo

brate 50e .. od chega je taj lift od tozla :)

fora je što lift kontroliše elektronika, pa treba priključiti laptop sa dijagnostičkim programom svakog meseca. taj program ima tipa tri lika u beogradu pa mogu da dižu cene kako hoće.

i 300 dinara, nemojte me zajebavati, koji majstor uopšte izlazi iz kreveta bez 20 evra danas :)))

g!!!: 50 evra majstoru mesečno ide iz fonda za održavanje zgrade. svaki stan daje po 1200 dinara mesečno u taj fond.

daki: najbolje da bih stavio teretanu u podrum.

ipak nije gotova grmljavina, jebo nju :)

g!!!: 50 evra majstoru mesečno ide iz fonda za održavanje zgrade. svaki stan daje po 1200 dinara mesečno u taj fond.

aaaa, sad si se izvukao :) ja sam mislio da dajete mesechno 50e po stanu :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

a ostalih 200 evra daju cistacici da im zalije kokosove palme i akacije u hodniku?

nevermajnd....enihu, razmisljam se da li da odem do grada na neki sokic/neko ukusno jelo i cekam boleta da se pojavi online

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

fora je što lift kontroliše elektronika, pa treba priključiti laptop sa dijagnostičkim programom svakog meseca. taj program ima tipa tri lika u beogradu pa mogu da dižu cene kako hoće.

i 300 dinara, nemojte me zajebavati, koji majstor uopšte izlazi iz kreveta bez 20 evra danas :)))

daki: najbolje da bih stavio teretanu u podrum.

ko bi rekao da za odrzavanje lifta uzimaju skoro koliko i za odrzavanje neke malecne racunarske mreze :)

onaj moj lift trazi okasti 24, a njega uvek kradu iz kompleta, tako da majstoru dajemo tih 20 evra jednom u 10 godina :P

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...