PICAj3La Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 no way jose ;-) shit mu je mjuza posle fnm, a nisam devojchica da se lozhim na njegov looks idem na marcus millera! \o/ a kolko sam cula.. kazu da na koncertima svacega bude.. te tako dosta i fejta.. (aj houp sou!) :) no, idem da vidim pa kud puklo :) -:: ::- [03:45] <killy> zoko [03:45] <killy> moj cale ima fb [03:45] <Neecola> hahahaha [03:45] <GirlScout> lazes :))))))) [03:45] <killy> ja ne zelim da budem na tom nivoui -:: ::- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Gojing tu trening! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 vat? how? Ima neka aplikacija bowling valjda :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Mada, u vecim zgradama je cifra obicno manje od 50e za odrzavanje...nesto tipa 300 din...ali i dalje vecina ljudi nece da da (narocito oni na 1 i 2 spratu koji su u fazonu - ma nama i onako ne treba) :( To je bio slucaj kod mene u zgradi... Srpska posla... Nasa zgrada iznajmljuje zajednicku prostoriju kinezima za neki mega kes pa od toga se popravljaju liftovi, krov, full time cistacica koja cisti samo nasu zgradu, kupili smo sto za stoni tenis, Kreci se zgrada svake godine itd :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 smorio sam se kao dabar danas, igram kuglanje na fejsbuku, i ne radim nista... mej aj bi jor frend so aj ken kik jor esssssssss :) elem jebali su mi kevu neki idoti sto pola stvari nisu odradili pa sam ispravljao krive drine, sad sedoh da popusim cigar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Idem u 4 da branim maturski i da teram sve u kurac! Nishta u sushtini ne znam, kad sam retard pa pishem maturski od 22strane, od toga 15strana 12font texta. ;\ Odo' da se okupam pre toga... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Idem u 4 da branim maturski i da teram sve u kurac! Nishta u sushtini ne znam, kad sam retard pa pishem maturski od 22strane, od toga 15strana 12font texta. ;\ Odo' da se okupam pre toga... Brate ja sam maturski citao od kuce do skole, a zivim 6 min peske od skole, i dobio 5. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 kaze voditeljka na rts-u da se ponavljaju serije... a tijanic kaze : "Mi smo bogati serijama,a ljudi TOLIKO VOLE nashe junake tipa tihog i prleta..." Tu sam morao da promenim kanal vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Brate ja sam maturski citao od kuce do skole, a zivim 6 min peske od skole, i dobio 5. Znash ti ko je Slavica Negojevic? Mali, jebeni,zadrti skot koji trazi dlaku u jajetu. Dobicu 3 u najboljem sluchaju, znao ja - neznao! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 meni se lift nikada nije pokvario, al zato dajemo liku 50 eu mesečno za održavanje. tužno je što se takve stari i dalje smatraju luksuzom, odnosno što će sad vudu da me ishejtuje jer živim u fensilendu :) ladno ti treba lift od privatne teretane u podrumu, do prvog sprata gde ti je living hall (room), drugog gde je tvoj quarters i do krova do bazena.. dedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 meni se lift pokvario 2 puta za ovih 26-7 godina :) kakvi su ti vashi liftovi bogtemazo, odrzavanje 50 evra jel to svaki stan po 50 evra??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 jebote ala grmi ovde pocepa mi ushi! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 hajd ako neko moze da snimi tu grmljavinu pa da mi posalje mp3 :] mnogo se lozim na grmljavinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 krenula je kisha, ono chini mi se da gotova, al zato alarmi josh zuje =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 brate 50e .. od chega je taj lift od tozla :) fora je što lift kontroliše elektronika, pa treba priključiti laptop sa dijagnostičkim programom svakog meseca. taj program ima tipa tri lika u beogradu pa mogu da dižu cene kako hoće. i 300 dinara, nemojte me zajebavati, koji majstor uopšte izlazi iz kreveta bez 20 evra danas :))) g!!!: 50 evra majstoru mesečno ide iz fonda za održavanje zgrade. svaki stan daje po 1200 dinara mesečno u taj fond. daki: najbolje da bih stavio teretanu u podrum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ipak nije gotova grmljavina, jebo nju :) g!!!: 50 evra majstoru mesečno ide iz fonda za održavanje zgrade. svaki stan daje po 1200 dinara mesečno u taj fond. aaaa, sad si se izvukao :) ja sam mislio da dajete mesechno 50e po stanu :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ako zgrada ima 20 stanova, kako 20 x 1200 daju 50 evra? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 rekao je da 1200 daju u zajednichki fond, iz koga posle daju pare i za lift, izmedju ostalog. komani, chitajte lepo :] elem, radio ceo dan proed jebene azotare dok je bilo ovo sranje... idem da se izvrnem. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 jbt igi, pa nije odrzhavanje lifta jedina stavka u odrzhavanju zgrade. mora neko i da im zaliva cvetje i lepi one nepismene poruke na vrata =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 a ostalih 200 evra daju cistacici da im zalije kokosove palme i akacije u hodniku? nevermajnd....enihu, razmisljam se da li da odem do grada na neki sokic/neko ukusno jelo i cekam boleta da se pojavi online It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Probudio me jebeni grom, usrah se :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 nikad mi nisu bili jasni ljudi koje budi tako neka buka...za vreme bombardovanja sam par puta prespavao paljbu protivavionskog topa parkiranog par desetina metara od zgrade =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 pa kad spavas kao BE-ba :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ala gruva matjoriiiii usrah se xD don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 fora je što lift kontroliše elektronika, pa treba priključiti laptop sa dijagnostičkim programom svakog meseca. taj program ima tipa tri lika u beogradu pa mogu da dižu cene kako hoće. i 300 dinara, nemojte me zajebavati, koji majstor uopšte izlazi iz kreveta bez 20 evra danas :))) g!!!: 50 evra majstoru mesečno ide iz fonda za održavanje zgrade. svaki stan daje po 1200 dinara mesečno u taj fond. daki: najbolje da bih stavio teretanu u podrum. ko bi rekao da za odrzavanje lifta uzimaju skoro koliko i za odrzavanje neke malecne racunarske mreze :) onaj moj lift trazi okasti 24, a njega uvek kradu iz kompleta, tako da majstoru dajemo tih 20 evra jednom u 10 godina :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts