Guest Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 zaboravio sam integrale :( koliko je određeni integral 10-13 od 2xdx :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 kraj jednog veoma ispunjenog dana, mogao je biti josh lepshi da nisam osetio potrebu da danas radim...videcemo sutra (i josh defintivnije za 2 ipo nedelje) dal' se isplatilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 kole jel koristis gaming skillove za rl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 gooooooood morning, vietnam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Toliko mi je dosadno u kancelariji da sam morala da postujem... Ne vidim na oci...umor ....Vratite nazad vikend...... When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Toliko mi je dosadno u kancelariji da sam morala da postujem... Ne vidim na oci...umor ....Vratite nazad vikend...... taj dra 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 zaboravio sam integrale :( koliko je određeni integral 10-13 od 2xdx :( 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 raspad... provalio sam da me u poslednje vreme mrzi da postujem na ovom topiku... sto doduse i nije za cudjenje, kad su mi svi postovi na isti fazon. :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 smorio sam se na poslu, tolko toga ima da mi niije dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Igramo obavezno vicice...mada ja nesto ne igram cesto lately... Perooo <3 pazarila sam fon...nije nesto.... Ima li nekog ko je bio osim mene na onom novom "H20" ? Kako su zbudzili da se kao neki "urbani" splav nalazi izmedju "Hrabrog Srca" i "Blay Watch-a" Glupost.... When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Bash je lepo danas u polupraznoj kancelariji... A i laganim preglasavanjem 2:1 pichi Rage Against the Machine bez histerisanja. ;) Edited May 26, 2008 by fushi.ryuu .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 u bemti mamurluk, ne popusta.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Dobro jutro...mnogo radnog sveta... Uh, vratio se sa sudjenja...bila lepa pripravnica sa protivnicke strane, mora covek da joj da priznanje... Inace, danas mnogo posla.... @Kreator Juce sam dosao u Beograd tek oko 22, tako da nisam isao na basket! Jel bilo ekipa? Obicno je nedelja puna (mada su popravili onaj drugi kos)! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Kapiram da je Dreadlord bio u VIP-u na otvaranju... @tema idem da se sredim,calabrcnem nesto,pa da pisem maturski 2 sata... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Eo prvi dan da idem na fax posle nedelju dan, pa odma kolokvijum...YAY poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 jebo me izlazak nedeljom i kokteli nedeljom ... ne mogu da gledam i mrzim ceo svet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Igramo obavezno vicice...mada ja nesto ne igram cesto lately... Perooo <3 pazarila sam fon...nije nesto.... Ima li nekog ko je bio osim mene na onom novom "H20" ? Kako su zbudzili da se kao neki "urbani" splav nalazi izmedju "Hrabrog Srca" i "Blay Watch-a" Glupost.... ako te smara otkupicu ga ja upola cene 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Cuo sam jutros na radiju da je prosecna plata Novobeogradjana 52 000 dinara .... OK !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ako te smara otkupicu ga ja upola cene Kapiram da se ovakva ponuda ne odbije :P E moj Pero koji si ti trgovac :) Btw reci koji smor imam restrikciju ka 50 posto site-ova, na video klipove ne mogu ni da pomislim, smor smor smor !!!! When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) koliko je određeni integral 10-13 od 2xdx :( ukoliko ovo nije neko trik pitanje, a ja totalno otishao u qrac sa istim onda je 69 a intg od 2xdx je x^2 jer je intg od xdx (x^2)/2 13^2 - 10^2=69 kontam da ova rachunica kod tebe ima neke veze sa jebanjem:)) Edited May 26, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ukoliko ovo nije neko trik pitanje, a ja totalno otishao u qrac sa istim onda je 69 a intg od 2xdx je x^2 jer je intg od xdx (x^2)/2 13^2 - 10^2=69 kontam da ova rachunica kod tebe ima neke veze sa jebanjem:)) Bozee....uzasne li nauke When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Deste bre ljudi! :) Juche sam toliko bio nishta ne radio da je to prilichno iznenadjujuce za mene :)) Ceo dan sam proveo napolju, a sta cu, lepo je vreme, kako drugacje nego napolju :) kontam da ova rachunica kod tebe ima neke veze sa jebanjem:)) Pa ne nego je igor zapravo originalno video takvu majicu u gradu (jedno 5 strana pre ove ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Cuo sam jutros na radiju da je prosecna plata Novobeogradjana 52 000 dinara .... OK !? i vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Ponedeljak :((( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 kontam da ova rachunica kod tebe ima neke veze sa jebanjem:)) Cuo sam jutros na radiju da je prosecna plata Novobeogradjana 52 000 dinara .... OK !? Moguće da je za uzorak uzet potez od ulaza levo od Ivanovog ulaza u zgradu, do ulaza desno od Ivanovog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts