markotod91 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Bas mi se igra tenis sad, al' nemam reket i sve sam loptice izgubio :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 kako sam se savio na ovom suncu .. ou jea! tako mi je trebao ovaj izblej po gradu danas i sunce :) josh samo kad bi celo leto bilo odprilike ovako .. ne mogu da zamislim vetju kuvazhu, a bitje je. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 au sokolovi, al ste danas bili vredni :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ja se vratio s basketa i iskrivio nogu, mnogo mi se klizaju patike, a brzi su protivnici :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ahahaha nemoj dragance, zadihaces se :) :* sad je josh gore nego prosle godine :D al' dobro, od necega se mora poceti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ja trasu idem na tenis,reketu iz 54te,here i come ! :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 spremam malo kucu,ruckic za sutra:), i slusam Abbu i Boney M. uzivancijaaa... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Trebalo mi je 10 minuta da procitam sve nove postove :))) Kako je dobro doci sa posla :D Mada sigurno cu se smoriti kasnije, tek sam poceo da radim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 citas postove, lal, elem odo da se kupam i u krevet da se odmorim za sutrasnje pute Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 danas zavrsila sa poslednjom ocenom u sk! prosek 5,00 :D ubi me ova vrucina danas, sva sam ispijena, sad cu na lalanje... bude li me ponovo probudila galama dece, seljackog kafica ili ptica... pobicu sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 kako dobro proveden dan :) posle svega basket na 30 stepeni pa trchanje pa zgibovi a onda zna se! ladan pivdzan sa basket likovima koje smo skoro upoznali... e ludje ljude nisam skoro upoznao... i tako... posle skoknuo do kancelarije i proizvodnje da chekiram radnike :) pa po picu i chinku i sad kuliranje ispod klime... e da coldrex je majka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Upravo pre 1min i 36sec mi je uginuo xbox360 posle godinu i po dana rada. Viva La Microsoft!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 R.I.P prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Upravo pre 1min i 36sec mi je uginuo xbox360 posle godinu i po dana rada. Viva La Microsoft!!!! Sta kazhe, red ring ili nesto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Red ring je u pitanju, zadnja 2 dana je blokirao na svakih 2 minuta a danas na svakih 30sec i evo malopre upalim kad ono ring of death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Red ring je u pitanju, zadnja 2 dana je blokirao na svakih 2 minuta a danas na svakih 30sec i evo malopre upalim kad ono ring of death. to nesto kao BSOD kod wina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Da samo sto ovde ne pomaze format C: :):) Nosicu konzolu kod Neshe u Virtual opravka je oko 50eura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 eh te konzole.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 jebo me vishe JA2 .. kad tju vishe da spavam normalno :( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 u jebote koji trip... neki psiho film na tvu, i stvarno mislim da se pre koj min u mojoj zgradi nesto desilo...muda da izlazim u ulaz nemam... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 zivot mi se pretvorio u bleju lenj sam za ginisovu knjigu gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 jebo me vishe JA2 .. kad tju vishe da spavam normalno :( haha, zamalo i mene da zarazish juche :]] nije da bih poremetio san ionako :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 dobro jutro svima, ajde budjenje :) istusirao se, cekam kolegu da dodje po mene i palimo za arilje, bice fino osecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 fiju al sam se ulio kul je basta u bridz pabu, koja steta sto nemaju neki kvalitetan alkohol ali koje fenomenalno mesto - onaj rampelstilskin sto radi tamo i steka 7 dinara po turi, ekipa koja se skuplja, prajsles. lik u separeu pored koji 3 sata glasno objasnjava ribi zasto bi trebalo da mu da pichku, i ekipa od 4 bosanca koji se medjusobno ubedjuju gde je zapravo ratko sounds imba btw ustao, i sad cu da krenem na pos'o... cuka me nesto jebavala celu noc, jedva sam spavao. mozda cu d'umrem Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts