pilauda Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 bogami bas je upeklo, da nemoram do starog dvora ne bi izlazio do 4 sata nigde, al jbg mora da se ode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) @Formica, ajde ovaj vikend da se skupimo na Adi? Taman napravimo neko RuR druzenje? :D AE sutra u 18h na adi? taman i da vitja moze da stigne! znachi shta cemo? sutra ili vikend pa da moze vise ljudi da dodje? olo brzo si preboleo onu duplu krunu grobare :] Ocu i ja ocu i ja na sket aj poslacu ti pm kad igramo. Edited May 27, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 .to G!!! Pa poshaljesh koleginicu na pijacu, ne kupujesh gotovu salatu! eh chim se prebacim u kancelariju koja nam bude dozvoljavala takve egzibicije kao stoj epravljenje salate to ce biti reshenje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 jutro.... @Formica, Neo... Ja danas igram u sali uvece, ali moze i sutra u 18 h i u subotu (zasto sebi uskracivati zadovoljstva)...Ja cu ponesem opremu na posao pa direktno dolazim...Mada me nesto noga ubija (jos jedan par carapa pa ce da ide...) Vidim da se i Kreator dao na sket (kako je dobra skracenica), da li mozda i on hoce? I jos neko drugi.. Kako volim leto... Inace, sinoc blejao sa bratom (koji se vratio sa Rolan Garosa sa capital L) u Nachosu...Sta se sve tamo vidi... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Evo ti slika. I da, jedemo iz vangle :) pre bih rekao da je to lavor :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) Ako igramo sutra od 18h, videtju i ja da svrnem, taman da skupimo dve nashe ekipe. Samo morate da ochekujete moje probleme sa kolenima koji su se pojavili na fudbalu zimus, tj shansu da posle 5 skokova i dva sprinta odustanem. :( A mozhemo i Tjebeta da zovemo! Edited May 27, 2008 by fushi.ryuu .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ako igramo sutra od 18h, videtju i ja da svrnem, taman da skupimo dve nashe ekipe. Samo morate da ochekujete moje probleme sa kolenima koji su se pojavili na fudbalu zimus, tj shansu da posle 5 skokova i dva sprinta odustanem. :( Pa to nikad nije bila shansa vetj neminovnost! ^^ haha za edit! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 kazu 32 stepena danas , idem go u skolu :D ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 znachi shta cemo? sutra ili vikend pa da moze vise ljudi da dodje? jutro.... @Formica, Neo... Ja danas igram u sali uvece, ali moze i sutra u 18 h i u subotu (zasto sebi uskracivati zadovoljstva)...Ja cu ponesem opremu na posao pa direktno dolazim...Mada me nesto noga ubija (jos jedan par carapa pa ce da ide...) Vidim da se i Kreator dao na sket (kako je dobra skracenica), da li mozda i on hoce? I jos neko drugi.. Kako volim leto... Inace, sinoc blejao sa bratom (koji se vratio sa Rolan Garosa sa capital L) u Nachosu...Sta se sve tamo vidi... taj rad vitjo, odobri!!! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) jutro.... @Formica, Neo... Ja danas igram u sali uvece, ali moze i sutra u 18 h i u subotu (zasto sebi uskracivati zadovoljstva)...Ja cu ponesem opremu na posao pa direktno dolazim...Mada me nesto noga ubija (jos jedan par carapa pa ce da ide...) Vidim da se i Kreator dao na sket (kako je dobra skracenica), da li mozda i on hoce? I jos neko drugi.. poslao mi je pm da hoce da igra ko bi igrao ako bismo igrali danas? edit: neko mora da donese dobru loptu, ja svoju nsiam mogao da nosim iz usa, a burazerova je uzasno losa Edited May 27, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 @basket brigada Prodaste me danas...neka vas neka...ja imam dobru loptu, ali ajvar, ne mogu da stignem do kuce sa posla i onda na adu do 6...A i veceras jos treba dumrem u sali... ako idete sutra - moze, a za subotu sigurno... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Napravite poseban topik o basketu i zovite i mene. :) Ta subota mi deluje lepo. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 josh jedan divan dan koji provodim zarobljena u kancelariji... imam nekih miliJon sastanaka zakazanih za danas, smaranja oko tehnike i tih cuda... a moj "mili, dragi" direktor zapalio za Keln na sajam i bole ga paja za nas male patuljke... :o/ Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 josh jedan divan dan koji provodim zarobljena u kancelariji... imam nekih miliJon sastanaka zakazanih za danas, smaranja oko tehnike i tih cuda... a moj "mili, dragi" direktor zapalio za Keln na sajam i bole ga paja za nas male patuljke... :o/ Bolje ti je nego meni, moj je tu i cupka nogicama da mu "stvorim" ugovor sto pre...uvek sam to mrzeo... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ^^meni je tako svaki jebeni dan, ali svaki... chak ume da smara i vikendom kad ne radim sa nekim glupavim pitanjima, tipa "gde sam ostavio olovku?" ili tome slichno... po nekad imam utisak da bi zatvorio firmu kada bih ja otisla... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Solitary brother Is there still a part of you that wants to live Solitary sister Is there still a part of you that wants to give Solitary brother Is there still a part of you that wants to live Solitary sister Is there still a part of you that wants to give If we try And live our lives The way we wanna be Yeah \o o/ \o o/ Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) Napravite poseban topik o basketu i zovite i mene. :) Ta subota mi deluje lepo. ima sad kako je sjajno vreme :* Edited May 27, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Al' ste se raspisali od ove zore rane, svaka vam čast! Vidim da vama vrućina ništa ne može! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 klime chine chuda :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Solitary brother Is there still a part of you that wants to live Solitary sister Is there still a part of you that wants to give Solitary brother Is there still a part of you that wants to live Solitary sister Is there still a part of you that wants to give If we try And live our lives The way we wanna be Yeah \o o/ \o o/ metalac koji slusha seal-a ?!? ne znam kako cu da odem do grada oko 4 po ovoj vrucini,ali moram da odnesem neke fajlove ali cu usput pogledati i neke papuche po gradu. noga mi se upali u patikama na plus 30 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Al' ste se raspisali od ove zore rane, svaka vam čast! Vidim da vama vrućina ništa ne može! :) Dosada cini cuda... Znaci ovih osam sati su ENDLESS! When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ne znam kako cu da odem do grada oko 4 po ovoj vrucini,ali moram da odnesem neke fajlove ali cu usput pogledati i neke papuche po gradu. noga mi se upali u patikama na plus 30 Papuche su keva za ovo vreme, steta sto ih ne mogu nositi u biznis prilikama. Dodushe mogu da napravim neku shemu makar u kolima da imam jedan par pa vec tada da ih nosim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 POslao neke silne mailove, vezbao jutros (poceo sam akciju sredjivanja za more :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Mozda bi mogao da provucesh u biznis prilikama one sandale. ipak je ovo 21.vek i ljudi nisu strogo u fazonu odelo-kosulja-cipele-kravata. meni je zao likova koji i na +35 moraju da tako nesto nose zbog dress coda firmi u kojima rade It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 bla moram neke fensi sandale da kupim... nema vajde u patikama na poslu ...auff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts