Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Formica, ajde ovaj vikend da se skupimo na Adi? Taman napravimo neko RuR druzenje? :D

AE sutra u 18h na adi?

taman i da vitja moze da stigne!

znachi shta cemo? sutra ili vikend pa da moze vise ljudi da dodje?

olo brzo si preboleo onu duplu krunu grobare :]

Ocu i ja ocu i ja na sket

aj poslacu ti pm kad igramo.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

.to G!!!

Pa poshaljesh koleginicu na pijacu, ne kupujesh gotovu salatu!

eh chim se prebacim u kancelariju koja nam bude dozvoljavala takve egzibicije kao stoj epravljenje salate to ce biti reshenje :)

fallout_table.gif

jutro....

@Formica, Neo...

Ja danas igram u sali uvece, ali moze i sutra u 18 h i u subotu (zasto sebi uskracivati zadovoljstva)...Ja cu ponesem opremu na posao pa direktno dolazim...Mada me nesto noga ubija (jos jedan par carapa pa ce da ide...)

Vidim da se i Kreator dao na sket (kako je dobra skracenica), da li mozda i on hoce? I jos neko drugi..

Kako volim leto... [8D]

Inace, sinoc blejao sa bratom (koji se vratio sa Rolan Garosa sa capital L) u Nachosu...Sta se sve tamo vidi...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ako igramo sutra od 18h, videtju i ja da svrnem, taman da skupimo dve nashe ekipe.

Samo morate da ochekujete moje probleme sa kolenima koji su se pojavili na fudbalu zimus, tj shansu da posle 5 skokova i dva sprinta odustanem. :(

A mozhemo i Tjebeta da zovemo!

Edited by fushi.ryuu

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Ako igramo sutra od 18h, videtju i ja da svrnem, taman da skupimo dve nashe ekipe.

Samo morate da ochekujete moje probleme sa kolenima koji su se pojavili na fudbalu zimus, tj shansu da posle 5 skokova i dva sprinta odustanem. :(

Pa to nikad nije bila shansa vetj neminovnost! ^^

haha za edit!

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

znachi shta cemo? sutra ili vikend pa da moze vise ljudi da dodje?

jutro....

@Formica, Neo...

Ja danas igram u sali uvece, ali moze i sutra u 18 h i u subotu (zasto sebi uskracivati zadovoljstva)...Ja cu ponesem opremu na posao pa direktno dolazim...Mada me nesto noga ubija (jos jedan par carapa pa ce da ide...)

Vidim da se i Kreator dao na sket (kako je dobra skracenica), da li mozda i on hoce? I jos neko drugi..

Kako volim leto... [8D]

Inace, sinoc blejao sa bratom (koji se vratio sa Rolan Garosa sa capital L) u Nachosu...Sta se sve tamo vidi...

taj rad

vitjo, odobri!!! :))

jutro....

@Formica, Neo...

poslao mi je pm da hoce da igra

ko bi igrao ako bismo igrali danas?

edit: neko mora da donese dobru loptu, ja svoju nsiam mogao da nosim iz usa, a burazerova je uzasno losa

Edited by Formica

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

@basket brigada

Prodaste me danas...neka vas neka...ja imam dobru loptu, ali ajvar, ne mogu da stignem do kuce sa posla i onda na adu do 6...A i veceras jos treba dumrem u sali...

ako idete sutra - moze, a za subotu sigurno...

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

josh jedan divan dan koji provodim zarobljena u kancelariji... imam nekih miliJon sastanaka zakazanih za danas, smaranja oko tehnike i tih cuda... a moj "mili, dragi" direktor zapalio za Keln na sajam i bole ga paja za nas male patuljke... :o/

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

josh jedan divan dan koji provodim zarobljena u kancelariji... imam nekih miliJon sastanaka zakazanih za danas, smaranja oko tehnike i tih cuda... a moj "mili, dragi" direktor zapalio za Keln na sajam i bole ga paja za nas male patuljke... :o/

Bolje ti je nego meni, moj je tu i cupka nogicama da mu "stvorim" ugovor sto pre...uvek sam to mrzeo...

^^meni je tako svaki jebeni dan, ali svaki... chak ume da smara i vikendom kad ne radim sa nekim glupavim pitanjima, tipa "gde sam ostavio olovku?" ili tome slichno... po nekad imam utisak da bi zatvorio firmu kada bih ja otisla...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

Solitary brother

Is there still a part of you that wants to live

Solitary sister

Is there still a part of you that wants to give

Solitary brother

Solitary sister

If we try

And live our lives

The way we wanna be

Yeah

\o

o/

\o

o/

Svenevideći

Napravite poseban topik o basketu i zovite i mene. :)

Ta subota mi deluje lepo.

ima sad

kako je sjajno vreme :*

Edited by Formica

klime chine chuda :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Solitary brother

Solitary sister

Solitary brother

Solitary sister

If we try

And live our lives

The way we wanna be

Yeah

\o

o/

\o

o/

metalac koji slusha seal-a ?!? [;)]

ne znam kako cu da odem do grada oko 4 po ovoj vrucini,ali moram da odnesem neke fajlove ali cu usput pogledati i neke papuche po gradu. noga mi se upali u patikama na plus 30

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Al' ste se raspisali od ove zore rane, svaka vam čast! Vidim da vama vrućina ništa ne može! :)

Dosada cini cuda...

Znaci ovih osam sati su ENDLESS!

When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :)

ne znam kako cu da odem do grada oko 4 po ovoj vrucini,ali moram da odnesem neke fajlove ali cu usput pogledati i neke papuche po gradu. noga mi se upali u patikama na plus 30

Papuche su keva za ovo vreme, steta sto ih ne mogu nositi u biznis prilikama. Dodushe mogu da napravim neku shemu makar u kolima da imam jedan par pa vec tada da ih nosim ;)

Mozda bi mogao da provucesh u biznis prilikama one sandale. ipak je ovo 21.vek i ljudi nisu strogo u fazonu odelo-kosulja-cipele-kravata. meni je zao likova koji i na +35 moraju da tako nesto nose zbog dress coda firmi u kojima rade

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...