mind_overtaker Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 da li je neko video da se negde prodaju one klasince famerke (501,....ili bilo koja druga marka) znaci kao one sto su se nosile pre 10ak godina-znaci bez raznih suzavanja, gluposti, onih izbeljenih delova, onoga da konci idu uspravno itd znaci ponavljam farmerke kao sto su se nosile do pre 10ak godina-klasicne farmerke udjem u radjne sirom zemlje i trazim obicne farmerke, stare, klasicne,oni kao : evo imamo; i pokazuju mi te nove turske (ili cije li su vec) sto su sada moderne bas za brate minli najvise bi mi odgovaralo da je neko video u ns, ali moze i dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Mozesh pogledati u Levi'sovim prodavnicama... tamo bi trebalo da ima ono shto trazish, ja imam takve jedne ali sam njih kupio u Italiji u Levi'su... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Znam tvoju muku, ja prosto necu da nosim uske-siroke izbeljene tamne farmerke sa niskim strukom . Resenje svojih problema sam nasao u : 1. Marks and spencer - staandard standarda malo prosirene oko bulje ~ 3000 din 2. Legend najstandardnije kao 501 ~ 2500 din Oba kupljena u delta city Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Leonardo na Banovom Brdu Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 tamo ces naci sigurno, ali ces da calnes sto evra za njih :) ili cekiraj buvljak, mada oni isto prate trendove xD Jbg, ja sam za moje dao mislim 70jura, ali se ne kajem, to su mi najbolje pantalone koje imam... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ni ja ne mogu da nadjem 501, sada prodaju samo neka izbledela fensi sranja sa sljokicama. Vidi da li ima Levis Outlet u Staklencu, a ako ih nadjes tamo onda mi javi. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 imas levi's 501 u centru, na uglu sremske i kosta oko 6700 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 ima među tim "novim" da se nađe modela koji super izgledaju, ali su u ripleju i koštaju 150 jura na popustu. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodbath Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Ja imam par tih o kojim prichash, original i naravno ne mogu da se porede sa "novopazarskim" itd. :D ALI! :D Na Buvljaku imash tezgu sa takvim farmerkama F.E.N.O.M.E.N.A.L.N.I.M, udjesh na onaj ulaz na tjoshku (znachi iz Jurija Gagarina) i idesh pravo i neki 6-7. red, zhena neka prodaje, morash da snimish... Edited May 14, 2008 by Bloodbath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Kakva besramna samopromocija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ja uglavnom uzimam te "nove", ali ugrabim snizenje, pre neki dan sam uzeo u Dieselu farke od 16k za 8k, na snizenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 mislim da ne bi trebao da gledash dalje od levis prodavnica ako si vetj jedino spomenuo 501. ja npr. nikad nisam mogao da nadjem adekvatne crne farmerke, a da nisu petstokec i ono oduvek kupujem samo njih. cena mozhda jeste jacha, al veruj mi da vredi. ono meni jedan par tih crnih traje 4-5 godina glat. tako da je to totalno prihvatiljvo in my book. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ja uglavnom uzimam te "nove", ali ugrabim snizenje, pre neki dan sam uzeo u Dieselu farke od 16k za 8k, na snizenju... sjeba ih ti matori :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 sad je lakse naci normalne nego pre tri godine recimo, to je bio pakao... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 sjeba ih ti matori :D haha, djea :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Nikad nisam dao vishe od 2.5k za farmerke. Buvljak ftw. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Bash htedoh reci ovo sto i dulio, nije neka frka naci najnormalnije farmerke bez ikakvih "aplikacija". I to cak u jagger/legend kombinaciji za 3k dinara, da ne prichamo o vec pomenutom Esbi jeansu za 1000 din ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Jooo bre kod nas je Levi's fush... Makar je takvo moje iskustvo. Kupio buraz prosle godine za maturu pantalone i sjebale su se do oktobra. POTPUNO. Izmedju nogu pocepano skroz (ne, ne trenira u njima i ne, ne dzapa se;), na nogavicama, sa unutrasnje strane, nisko pocepano takodje, i na kraju su se ispod zadnjeg desnog dzepa pocepale skroz... Za razliku od toga, drugi buraz je kupio pantalone u Levi'su, kad smo bili u Londonu, mesec dana posle mature, i josh mu traju GLANTZ NOVE NIKAD NE PIPNUTE! Znaci po mom iskustvu preskoci Levi's. Najbolje bi bilo da kupis lone u Dieselu, Energie-u, pa cak i Legendu... Sve su vrhunske i dugo traju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ili idi u london i kupi leviske za maturu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Leonardo na Banovom Brdu pratim pricu ima sve.. fensi sijajuce do najklasicnijih.. cena kul cak su se reklamirali u BB-show-u:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 EVO VAM GA! http://www.bgizlog.com/podkategorija.asp?ID=54&pol=2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 daj jos takvih sajtova, ako ima, sa pregledom stvari.... stvarno me smara stalno da se cimam do delte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 cak su se reklamirali u BB-show-u:) To je onda suvi kvalitet! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Eve ih: http://www.bgizlog.com/proizvod.asp?id=3194 Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts