Jump to content

dovlagsi's

dovlagsi

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mene je vlada sinoc provaozo...u jedno momentu kad je naglo ubrzao, shitovao sam bricks samo tako...:)))

nice car, dude...:)))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Kad smo vec kod ovoga, cuo sam par urnebesnih titlova: Romeo in Juliet, In-Da-Pants day, Hairy Pooter and the Sorcerer's Bone, Done in 60 seconds, Dawson's Crack. :)

Randal Graves: Obviously. Yeah, hello, this is RST Video, customer number 4352, I need to place an order. Okay, I need one each of the following tapes: "Whispers in the Wind", "To Each His Own", "Put It Where It Doesn't Belong", "My Pipes Need Cleaning", "All Tit-Fucking Volume 8", "I Need Your Cock", "Ass-Worshipping Rim-Jobbers", "My Cunt Needs Shafts", "Cum Clean", "Cum-Gargling Naked Sluts", "Cum Buns III", "Cumming in Socks", "Cum On Eileen", "Huge Black Cocks and Pearly White Cum", "Girls Who Crave Cock", "Girls Who Crave Cunt", "Men Alone II: the KY Connection", "Pink Pussy Lips", and, uh, oh yeah, "All Holes Filled with Hard Cock". Uh-huh... yeah... Oh, wait, and, what was that called again?

i naravno, neki moji favoriti

cum on eileen

meatless in seattle (all girl)

twin cheeks

eh nemam sta da objasnjavam,vozio je dovla to,a mislim i laki,samo crvenog a moj je crni :)

citao sam test na speed industry.. u pitanju je bmw 116,samo nisam ga jos slikao,uprljao se od ove kise,pa cekam da ga operem malo :)

Bjukenon Mitch

eh nemam sta da objasnjavam,vozio je dovla to,a mislim i laki,samo crvenog a moj je crni :)

citao sam test na speed industry.. u pitanju je bmw 116,samo nisam ga jos slikao,uprljao se od ove kise,pa cekam da ga operem malo :)

eto iznenadjenja. :)

gief pix!

i jesi rekao tamo gde si kupovao da si citao o tom BMW-u na Speed-u?? :)

facebook.com/speed.rs

iznenadjenje niotkuda! :) samo da ga operem skroz i idu slike..

kupio sam ga od lika,polovan je u pitanju,ali ko nov,5500km! a moram priznati da sam procitao test 3 puta do sad.jednom ono kad ste ga okacili jos,ali onako bezveze jer nisam imao predstavu da cu jednog dana mozda voziti taj model :) i onda kad je dosao u opciju,procitao sam jos 2 puta ali detaljno :)

moram se sloziti sto se tice preglednosti.kod uparkiravanja i voznje u rikverc se treba navici,jer ima bas nezgodne stubove nazad i male retrovizore ali dobro,navika samo. a potrosnja je meni po bordu 11l,ali ako se salta po onom njihovom kompu na 2000 obrtaja,onda moze biti 8,9.

Bjukenon Mitch

pa da.

za te pare bolje da je kupio neki dobar komp,uplatio privatne torente,news,net od 1,5mb i iphone od 80gb i znas koliko para bi mu ostalo za prazne diskove!

e to je zivot!

@Mitch... a nemas para za koka kolu ispred skole,a siso?!1~

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

nije tajna naravno,116i u osnovnom paketu opreme nov,staje 21.500eur otprilike.

e sad,ovaj je kupljen u delti 2008 u martu,presao 5500km i sve je na kraju izaslo 17k eur.znaci sa sve cenkanjem (skoro da ga nije ni bilo,jer nemas na sta da mu spustis cenu kad je ko nov :) ),prenosom vlasnistva i tako.

ali pazi,ovaj je bas nov,kupljen kod nas,vlasnik,u garanciji itd...imas ti jeftinije jedinice da nadjes po oglasima,sa tipa 50k do 100k km na satu,pa kapiram da moze da se nadje vec od 14k. inace pre ovog je u oglasima bio 118d,prvi vlasnik,presao 70k km i on ga je cenio oko 16k,ali dizel je,pa zato.

realno,skup je auto,nema sumnje,ali je u neku ruku i opravdano jer se u najosnovnijoj varijanti sa ratkapnama( kakav je i moj) dobije brdo opreme sa 8x airbagom,dok je se kod ostalih pola toga doplacuje.

jedino sto sad nije nista ostalo za prazne diskove! :)

Bjukenon Mitch

pa pricaj onda,koji je tvoj :)

ma sve je na mestu,nema covek na sta da se pozali sem na tu nepreglednost kao sto sam rekao. i ne svidja mi se sto je mnogo nizak,tacnije branici su mu uradjeni tako,vec sam se naslonio na onaj beli ivicnjak prilikom uparkiravanja. :( mada ne vidi se nista ovako,par crtica..ali dobro,to je protiv uroka! :)

a performanse i lezanje na putu su fenomenalni,najslabiji bmw-ov model ali ide ko lud :) mislim,nije jos za neko jurcanje,da ga driftujes i to,jer je ipak nov pa mi zao. ali da je brz,jeste!

Bjukenon Mitch

Uzeo nov C4 1.6 sx pack...

kontao sam da je polovan 116i(star oko godinu) cene kao nov c4.

uzeo sam ga za 17k, tako da je to ta cena.

danas sam prvi put video 116i metalik plave boje sa neprejebivim felnama,balavio sam pola sata jbte:D

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

haha,bas sam pre 116 gledao c4 u vitru i tacno izadje ko i ovaj polovan... ja sam se bas nalozio bio za c4,cak sam nasao i jedan polovan 23k presao 2005god,ali mi bas nesto nije legao ovako kad se vozi,doduse to je subjektivno.navikao bi se u svakom slucaju.

nego ja kad sam gledao c4,bio je 1.6 vtr,sa dosta opreme opet,bez onog panorama krova samo. u svakom slucaju dobar auto!

Bjukenon Mitch

E pa da te sluzhi u sreci i veselju! Nego, ko to prodaje auto koji je presao samo 5k i vozi ga tek tri meseca? :)

realno,skup je auto,nema sumnje,ali je u neku ruku i opravdano jer se u najosnovnijoj varijanti sa ratkapnama( kakav je i moj) dobije brdo opreme

double_facepalm.jpg :)

Realno, za te pare Kia pro-cee'd. :)

E pa da te sluzhi u sreci i veselju! Nego, ko to prodaje auto koji je presao samo 5k i vozi ga tek tri meseca? :)

To bre tvoj komsija gore prodao onog crnog, sto posto.

facebook.com/speed.rs

hvala laki,hvala! :)

a prodaje ga lik koji shatro stalno menja kola,a inace ovaj mu nije odgovarao jer mu je previse mali (auto). a on je valjda neki u vladi,vozac ovih ministra itd. nisam skroz skapirao,uglavnom ne odgovara mu auto. ;)

e dovlo mislim da sam te video pre nekih sat,dva,mimoisli smo se kod semafora dole gde je restoran koling i ona nova zgrada gde su parkirana uvek jebacka kola. mislim da se ulica zove paje adamova,isao si uzbrdo :) gotovo sam siguran da si ti,jer nisam jos video ni jednog pro ceeda bele boje sa takvim felnama. stvarno su super!

Bjukenon Mitch

a prodaje ga lik koji shatro stalno menja kola,a inace ovaj mu nije odgovarao jer mu je previse mali (auto).

Pa i meni je to palo napamet prvo, ali se onda mislim, ko josh kupuje auto a da ne ode na test drive da ih malo isproba? Na keca odma' vidish da je bmw mali auto za nesto krupnije ljude.

jer nisam jos video ni jednog pro ceeda bele boje sa takvim felnama

ja sam zapravo video josh dva ;) oba su imala proba tablice.