Jump to content

dovlagsi's

dovlagsi

Recommended Posts

bravo dovla, cestitam:)

plus sto mi mozes pomoci, u procesu sam barenja keve da kapne jos koju iljadu da pazarim i ja to tvoje cudo, pa mi reci utiske, a reci mi i koliko si cekao i te stvari. jel si uzeo na onoj akciji novoj? ja bi uzeo onaj najgrdji za 13500 ako bi uspeo kevu da smorim, a cini mi se da cu uspeti (mada, keve su zajebane, moze da poludi u poslednjem trenutku i uzme logana):)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nije da sam imao bas neki izbor :) trenutno u ponudi je bio samo ovaj 1,6 benzinac (126KS), sve ostalo se cekalo dugo. Al' nije los.
ma gde los :) verujem da lepo ide,da moze i da se potegne kad treba... jer onaj slabiji model od 100 ks i 1.4 motorom ide fino do stotke,kapiram da je ovaj mnogo bolji.

edit: e malopre sam te video(tj tvoja kola) kod zig marketa... tek sam sad skontao da ona tojota iz potpisa stoji tamo svaki dan.a onaj tuareg sto ste testirali na speed industry je pretpostavljam isto tu bio parkiran par puta? :) jel zivis tu?

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

plus sto mi mozes pomoci, u procesu sam barenja keve da kapne jos koju iljadu da pazarim i ja to tvoje cudo, pa mi reci utiske, a reci mi i koliko si cekao i te stvari. jel si uzeo na onoj akciji novoj? ja bi uzeo onaj najgrdji za 13500 ako bi uspeo kevu da smorim, a cini mi se da cu uspeti (mada, keve su zajebane, moze da poludi u poslednjem trenutku i uzme logana):)

I taj "najgrdji" je dobar, ono, ima preko 100 KS, klimu, podizache itd.

Kapiram da takve imaju na lageru za brzu isporuku.

gratz dovla :)

sta ima od opreme ;)

Ima gotovo sve: elektricni shiber, felne 17", kozha/stof sedista, automatsku klimu, parking senzore, ABS, ESP itd.

edit: e malopre sam te video(tj tvoja kola) kod zig marketa... tek sam sad skontao da ona tojota iz potpisa stoji tamo svaki dan.a onaj tuareg sto ste testirali na speed industry je pretpostavljam isto tu bio parkiran par puta? :) jel zivis tu?

Da, zivim u kuci odma' do Ziga, gde je ona farbara.. Si ti negde blizu isto?

A toyota iz potpisa je zavrsila kod decka sto radi kod nas u radnji, tako da ce i ona biti svaki dan kod nas :) jedino sto vise nema felne i tako te stvari..

facebook.com/speed.rs

Da, zivim u kuci odma' do Ziga, gde je ona farbara.. Si ti negde blizu isto?

A toyota iz potpisa je zavrsila kod decka sto radi kod nas u radnji, tako da ce i ona biti svaki dan kod nas :) jedino sto vise nema felne i tako te stvari..

eh a taman sam mislio da iskombinujemo nesto za corolu :) jel bio neki jaci motor u pitanju ili je samo izgledao opsano zbog felni? :) pa ja sam iznad gore,uz lisicij potok,blizu ortopedske klinike...tako da cesto svracam u zig,odnosno svaki dan prolazim dole skoro.mislim da sam te cak video jednom ispred farbare al' si bio sa nekim pa mi bilo glupo da se javim. :)

Bjukenon Mitch

GZ Dovla, uzdravlje ga vozio i gomilu pichki navatao! :)

bravo dovla, cestitam:)

Pih jbt, ja moju kevu jedva obradim za chorbu a on je bari za kola, i to nova... Shta su ti prestonichki burzuji, studenti umetnosti! :)

Edited by jasamnepismen

.

ahaha, nije nego sam na budzetu:))) kola kupuju moji, a ne ja, inace, kad se kupe, bice mi opet isto ko i tebi:)

mada moram da priznam da je fin osecaj postovati nesto kao 'koji auto da uzmem?' ili 'jel ima taj sid na lageru?':)))

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...