voodoo_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 10 godina: nadam se,VLASNIK stana u beogradu sa toplom vodom iz vodovoda Ah ta topla voda, nedosanjani san svih žitelja Bataje (morao sam ;) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 za 10 dina vidim sebe sa nekim CCNP, CCSP, CCVP sertifikatima da sam u nekoj banci kao IT menadzer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 vidim se kao bizmismena e sto su mi ljudi do jaja.. upoznam jednu pametnu lepu ribu i kaze ona ocu da budem menadzer za salteruse u banci.. omg ?! drugar koji sabija matematiku i prog na mega skill kaze ocu da budem konsalting za kredite. jebem vas u ambicioznost zivotnu, jebem vas u poslove i kreativnost i jebem vas u to sto hocete da radite za nekog drugog, za gazdu peru djoku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Za 5 godina - da zavrshim fax i da pochnem neshto da raduckam. Za 10 godina - da mozda nauchim Auto Cad i da eventualno nasledim posao kojim se moj cale atm bavi. A mozda ipak odem iz ovog Lalalenda... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Za 5 godina tj. 2013 - nadam se ziv sa dovoljno zaliha da prezivim narednih 5 Za 10 godina tj. 2018 - sposoban da prezivim i pomognem u organizovanju ostataka covecanstva 2012 ftw!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 e majke mi jedva cekam tu 2012 da se smejem grohotom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 vidim se kao bizmismena e sto su mi ljudi do jaja.. upoznam jednu pametnu lepu ribu i kaze ona ocu da budem menadzer za salteruse u banci.. omg ?! drugar koji sabija matematiku i prog na mega skill kaze ocu da budem konsalting za kredite. jebem vas u ambicioznost zivotnu, jebem vas u poslove i kreativnost i jebem vas u to sto hocete da radite za nekog drugog, za gazdu peru djoku. jebote Daki dokle ces da pametujes po tom pitanju a cale ti je napravio imperiju a tvoje je samo da se ubacis u posao nekom je zivot Veran Matic,a nekom Verka Matovic Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 2012 kraj sveta, džabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) pitanje jeste kretenski da te pitaju na intervjuu ali jebiga meni su ga na SVAKOM postavili... u stranim firmama to je osnovna praksa postalo... kao i idiotsko pitanje "koji su ti hobiji", sta tebe boli kurac koji su mi hobiji i sta radim u slobodno vreme, mislim wtf?! ali ovo me baš ni jednom nisu pitali, a intervjuisan sam za par ozbiljnih US firmi (doduše uglavnom za internshipe). neću da navodim koje, niko mi ne bi verovao. Verovatno je drugačije za IT poslove, u odnosu na ove koji su po defaultu od početka menadžerski vidim se kao bizmismena e sto su mi ljudi do jaja.. upoznam jednu pametnu lepu ribu i kaze ona ocu da budem menadzer za salteruse u banci.. omg ?! drugar koji sabija matematiku i prog na mega skill kaze ocu da budem konsalting za kredite. jebem vas u ambicioznost zivotnu, jebem vas u poslove i kreativnost i jebem vas u to sto hocete da radite za nekog drugog, za gazdu peru djoku. qft. ljudi gde su vam ambicije? možda nije potpuno realno da imate neki svoj biznis, ali bar možete da razmišljate u tom smeru @pitanje: za 10 godina vidim sebe kao (co)foundera neke domaće game development kompanije Edited March 30, 2008 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 @deki i trooper Nije svako rukovodeci kadar i nema svako vestine da nesto vodi. A deo sebe ni ne vidi na rukovodecem polozaju jer gledaju da izbegnu smaranje vezano sa tim poslom. Samo zato sto "radim za gazdu imam dobru platu i meni je tako lepo" vama zvuci "cudno" nekome to sasvim odgovara. Plus to "sam svoj gazda" nema neku tezinu ako osoba sa kojom pricas pod "imam svoj posao" zamislja kiosk ili nesto slicno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 za pet godina hocu da imam zenu i decu :) da sam se osposobio za posao u fullu, a da sam osposobio posao da ne moram da budem u firmi u gradu u srbiji... da finishiram kucu kraj grada u kojoj ce biti bazen :))) za 10 godina vidim sebe kako sam prevazisao svog matorog u biznisu (jbga covek je iz pacijih govana napravio nesto vredno postovanja samo postenim radom, rispekt matori!) sa nekim istim principima i sa nekim svezim idejama... jbg to mi se u poslednje vreme mota po glavi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 a da sam osposobio posao da ne moram da budem u firmi u gradu u srbiji... gl hf sa ovim :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ah ta topla voda, nedosanjani san svih žitelja Bataje (morao sam ;) ) ni sam ne znash koliko si daleko od istine... btw oblivion fast travels sux (morao sam ;) ) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 nadam se da ću iz neumitnog novog rata izaći kao ratni profiter čitava porodica mi je poštena do koske generacijama unazad, red je da neko prekine niz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 necu da razmisljam o tome jos sam mlad :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 da mozda nauchim Auto Cad evo ja cu te besplatno naucim da radis u njemu ! :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Za 5 godina: Na mom prvom letu kao kopilot Airbasa 380 Za 10 godina: Kapetansko mestu u Emirates Airlines-u sa 12k evra plate, trospratnom kućom sa bazenom, ženom i dvoje dece ... I stolom za stoni tenis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 {o,o} O RLY? |)__) -"-"- :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Atomic je objasnio:) za 5 godina u paklu zbog kockarskih/kladza dugova za 10 godina izlecen, zdrav i bogat izvadio se iz govana od pre 5 godina i radim negde gde mogu da varam ljude prichom i da se obavezno ne radi subotom Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Za sad: zavrsen fax, i polozen pravosudni. : ) to to!!!!1111 + da se odvojim od matoraca, i zivim sa ortacima :)) lol kako zvuci gay to je za 5god. sto se sledecih 5 tice...a sta ja znam.. da radim u SUPu, otvorim zlataru, ostavim zeni da to vodi, koja je pritom jbj type, imam samo musku decu..i tako Edited March 31, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 5. godina u NS-u u svom stanu sa devojkom, zaposlen u nekoj finoj firmi sa platom od 400-500 evra pa na vise, radim neki autocad ili slicno, a sa strane krckam neki fini kesh od par sajtova :) 10. godina eventualno ozenjen, inostranstvo, gospodin magistar ili doktor nauka, sa svojom nekom firmicom za projektovanje. kesh od par sajtova se utrostrucio :] @ jasamnepismen treba tvom matorom radnika kojim slucajem ? - dipling na usluzi Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Brate chizra de si ti video magistra doktora nauka ko je pritom metalac koji lici na isusa koji je imao losh dan? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 gl hf sa ovim :)) hvala hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 @ ChemerBoy ja sam masinac... gde si ti video normalnog masinca ? nama je sve dozvoljeno Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts