Crno-Sunce Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 standardno pitanje na (skoro) svakom intervjuu za posao gde sebe vidis za 5 a gde za 10 godina. na kojoj poziciji sebe vidite u zhivotu :) ajmo ajde :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) Vidim sebe sa osmehom na licu, I radim ono sto zelim, a tacno gde, ne znam, gde me zivot bude odneo, al znam da cu biti srecan. Edited March 29, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 dzoker skuplja tips&tricks za sledeci intervju :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 vidim sebe na klupi u parku kako cirkam pivo iz konzerve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 (edited) jokeru ne trebaju tips and tricks za intervjue :) a s'obzirom da sam jedini ovde kome je buduca struka hotelski menadzment, ne verujem da ce mi iciji odgovor pomoci :) ajde ja da pocnem :) za 5 godina bi voleo sebe da vidim kao top managera sales and marketing-a u nekom 5star lancu hotela, recimo sheraton/hilton/meriot i sl. za 10 godina bi voleo sebe da vidim kao generalnog "project" menadzera u hotelijerstvu. u prevodu angazovanje na odredjeni period, u cilju ostvarenja odredjenih ciljeva, posle zavrsenog perioda/isteka ugovora prelazak u sledeci hotel a za 15 godinica bi voleo sebe da vidim kao vlasnika nekog hotelcica u fazonu city break :) sto u prevodu znaci nesto kao country club hotel babe, znaci hotel negde u prirodi, gde poslovni ljudi mogu da pobegnu iz grada i da bleje :) Edited March 30, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Za 5 godina na faksu. Za 10 godina kao radnika neke igraonice. (Ozbiljan sam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 jokeru ne trebaju tips and tricks za intervjue :) a s'obzirom da sam jedini ovde kome je buduca struka hotelski menadzment, ne verujem da ce mi iciji odgovor pomoci :) ajde ja da pocnem :) za 5 godina bi voleo sebe da vidim kao top managera sales and marketing-a u nekom 5star lancu hotela, recimo sheraton/hilton/meriot i sl. za 10 godina bi voleo sebe da vidim kao generalnog "project" menadzera u hotelijerstvu. u prevodu angazovanje na odredjeni period, u cilju ostvarenja odredjenih ciljeva, posle zavrsenog perioda/isteka ugovora prelazak u sledeci hotel a za 15 godinica bi voleo sebe da vidim kao vlasnika nekog hotelcica u fazonu city break :) sto u prevodu znaci nesto kao country club hotel babe, znaci hotel negde u prirodi, gde poslovni ljudi mogu da pobegnu iz grada i da bleje :) moja sestra je project menager u Hajatu,ako ti treba neki tips&trick javi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 lol jocker vidi sebe na mestu tvoje sestre sto implicira da ce morati da je ukloni :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 odustao sam od plana da postanem Dzedaj Vitez poshto sam dozhiveo brutalno razocharenje u Red Dzedaja. Sada se ne mogu odluchiti izmedju Sitha i Ministarstva za kapitalne investicije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 za 5 godina u kladionici za 10 godina i dalje u kladionici, samo sa bradom Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 za pet godina, sa diplomom faksa u dzepu. za 10 godina, mrtav i beo... ali kakvih je to 5 godina bilo! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 u 5oj wow expanziji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ja za 10ak godina Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ne znam! still "loading'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Šta god, samo da ne radim vikendom i da me gazda ne cima u jedanaest uveče da završim nešto za juče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Pa valjda nesto iz struke (elektrotehnika). Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Šta god, samo da ne radim vikendom i da me gazda ne cima u jedanaest uveče da završim nešto za juče. Onda je trebalo da studiras filozofiju ;) A i "gazda" je sve manje i manje to su sad manageri @Joker : ovo pitanje meni nikad nisu postavili, pitanje je poglu posebno za pripravnika. Imam bas otpor prema tim pederastim pitanjima, jebaga, titov pionir. Sebe za 5 godina vidim bas isto gde i sad samo sa vecom tupla naravno :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 (edited) rur prosto puca od ambicija :) @f4ts0 pitanje jeste kretenski da te pitaju na intervjuu ali jebiga meni su ga na SVAKOM postavili... u stranim firmama to je osnovna praksa postalo... kao i idiotsko pitanje "koji su ti hobiji", sta tebe boli kurac koji su mi hobiji i sta radim u slobodno vreme, mislim wtf?! edit: e da, ne trebaju mi saveti, pomoc, tips, niti ista drugo Edited March 30, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Onda je trebalo da studiras filozofiju ;) A i "gazda" je sve manje i manje to su sad manageri Nije moja krivnja što je trend da se zapošljava što manje ljudi da rade što više stvari, da bi gospoda iz menažerije nabila platu kojom mogu da plate tri umesto dva don perinjona, da bi impresionirali random kurvu preko moje grbače. Jebeni kapitalizam, vrati se Tito sve ti je oprošteno. pitanje jeste kretenski da te pitaju na intervjuu ali jebiga meni su ga na SVAKOM postavili... Ako te pita žensko, ti joj kažeš "VIDIM SEBE NA TEBI OLOLO" uz standardni jocker osmeh :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 ahahahahahahahha :)))))) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 pitanje jeste kretenski da te pitaju na intervjuu ali jebiga meni su ga na SVAKOM postavili... u stranim firmama to je osnovna praksa postalo... kao i idiotsko pitanje "koji su ti hobiji", sta tebe boli kurac koji su mi hobiji i sta radim u slobodno vreme, mislim wtf?! Iako nisam titov pionir ;) slazem se sa igorom da je pitanje glupo. Mis'im, sama cinjenica da mozes da "uvezbas" odredjeni odgovor i da on bude balans izmedju "vidi ga ovaj nema nikakave ambicije" i "ovaj je preambiciozan ne treba nam", te da te na tom pitanju prosto "strikliraju" i prelaze na sledece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Posebno sto je cinjenica da pripravnik i ne mora da zna tok svoje karijere, to je nesto sa cim tek treba da se upozna. @voodoo : ovako, posto si na etf-u, kada pocnes da radis, realno je da ces 4-5-6 godina raditi za "gazde" ali isto tako da ti se nakon toga otvara put ka "menazmentu" sto je i prirodan put, te ces u 35-40 oj vec i ti otvarati dom perinjone. Recimo ja sam bio zaprepascen cinjenicom da ljudi kod mene koji rade prodaju imaju tehnicko jako obrazovanje i kurseve. U svakom slucaju uvek ce mi biti zao sto nisam sacuvao pismeni iz 3 razreda gimnazije na ovu temu, zbog koga se moja divna profanka srpskog rasplakala, i bio sam poslat na vise sesija kod psihologa :) Ovo mi je bila omiljena "proseri se" tema Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Za 5 sam ozenjen Za 10 imam svoj posao, i zivim negde blizu mora Jedan drugarski savet za Jokera, ne mislim nista lose, nemoj tako da shvatis, ali ja da sam HR nikada te ne bih primio.Ozbiljno, pogledaj svoje slike koje kacis, zubi su ti uzasno zuti, previse.Tvoj posao je da radis sa ljudima, turizam, dovoljan ti je problem sto ce doci svrs riba i uzeti ti mesto na sise/facu/dupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 5 godina: nadam se 10 kila lakshi 10 godina: nadam se,VLASNIK stana u beogradu sa toplom vodom iz vodovoda Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Za 5 godina cu ziveti na nekom severnom ostrvu,pisacu knjige,mrzecu ljude,nesrecno cu voleti jednu osobu i dobicu Nobelovu nagradu za knjizevnost... (to je sinopsis predstave "Zagonetne varijacije" i u mom slucaju sve to moze da se desi,sem onog dela sa Nobelovom nagradom i knjigama...) :)) ma,verovatno cu ziveti ovde i predavati nemacki... sve u svemu,nemam pojma,ali nadam se da cu i dalje posecivati rur :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts