Jump to content

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Civilno je za pickice, inace ortak je na civilnom preko veze je upao da raznosi hranu u bolnici, tj. raznosi i hranu za onu gradsku kuhinju i tako, ustaje u 6 radi do 12 i dobije 50 dinara na dan za to, ne znam po meni je bolje onda sluziti redovno :P

Najbolje vam je da se zaposlite negde u policiji ili BIA ili tome slicno, onda dobijete 3 meseca obuke i oslobodjeni ste vojske :)

Edited by kolac u tiganju?NEMOGUCE!
SCJP.png

jeli vi sto idete redovno ima li neko od vas ribu a? ocigledno ne :)

Imamo ribu i imamo muda,tj da ti pojednostavim mi tucamo nase ribe,a ne one nas sa straponovima koji imaju logo linuxa na sebi :)

pa da je Satan prolazio kroz drill, pa je takav kakav je :))

Hahahaah ali drill hahaahhaha \m/

Cale mi je car sveta :)

Svenevideći

Imamo ribu i imamo.......

Ili si poceo sebi da persiras ili oces da kazes da ti vise tipova trpa ribu :)

Aj ovako da vidim uzmemo ovaj deiov uzasan primer odem civilno i slobodan sam u 12.00, odem redovno i ceo dan premestam drvlje i kamenje sa jedne gomile na drugu i posle vracam na pocetno stanje. Hmmm da razmislim. [:D] A da ne pominjem da nece biti neta 6 meseci aj pali.

A postoji sansa da te usere i da te usere i da dobijes takvu civilnu gde se samo potpises 2-3 puta nedeljno i to je to.

ja sam isao u civilno, nikakve potvrde nisu mi trazili, popunio prijavu u vojnom odseku i to je to

inache smorio sam se ziv sto nisam isao regularno, mislim da sam bio jedan od retkih...

ali realno posle 2 meseca bolelo me dupe bash...

e da imao sam radni odnos i nemam pojma nije bilo nikakvih problema...

inace postoji varijanta da ako imas firmu podnesesh zahtev i ptpishesh ugovor da i ti primash civile pa da prakticno odsluzis u svojoj firmi, ali si posle obavezan ja mislim jos 2 godine to da radis

fallout_table.gif

jeli vi sto idete redovno ima li neko od vas ribu a? ocigledno ne :)

Čekaj malo, kakav si ti to B92 hejter, a protiv si redovne vojske?!? Ne uklapaš se baš u taj kromanjonski profil.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

samo treba da napises "prigovor savesti", i to kao obrazlosis tim nekim razlozima sto si ti naveo, hejt oruzje, i slicno.

ako nisi osudjivan, i imas sve papire (oni ce ti kazu tacno koje, ali generalno je napisano vec koji su ovde na threadu), sluzis civilno.

a moze da se sredi gde ces da sluzis, samo ako znas nekog budzu u firmi/instituciji koja uzima civile, kazes mu da urgira za tebe i tjao :]

iz iskustva ;]

ne treba vise prigovor savesti :D samo dodjes i kazes hocu civilno i to je to on ti da da popunis neki glupi papir i cozdrav :D

a za G-ja ne mogu priv firme da rade to pa ja bih to uradio odma mislim sto ti nisi ?:D

Нема  будућности без истине.

Aj ovako da vidim uzmemo ovaj deiov uzasan primer odem civilno i slobodan sam u 12.00, odem redovno i ceo dan premestam drvlje i kamenje sa jedne gomile na drugu i posle vracam na pocetno stanje. Hmmm da razmislim. A da ne pominjem da nece biti neta 6 meseci aj pali.

A postoji sansa da te usere i da te usere i da dobijes takvu civilnu gde se samo potpises 2-3 puta nedeljno i to je to.

kole je svojevremeno prichao da su u civilu chupali panjeve u kbc bezh. kosa, ortak mi je takodej u civilu rmbachi fizikaliju u gradskom zelenilu, josh ejdan koji je takodje u civilu radi kao kuriu po beogradu a po potrebi fizikalishe kada se ranoviraju neke prostorije(naravno sluzbe za koju radish)., mislim koje su to gluposti, jeste kao probudish se u 9, bacish drkicu, odesh da odradish svoj civil i kao kuci si u 13h, ima i toga ali ono 5% ljudi koji mogud a srede to, ostatak ej sve klasika. da radish negde 8meseci i 15 dana ili si u full vojsci 5 meseci, na to se sve svodi. utoshak vremena. a ovde se ne zna ko je smeshniji ovi koji kao prozivaju likove koji hoce u civil ili ovi koji hoce u civil i bacaju neke gluposti za full sluzbu, mislim ako treba da se pravdash samom sebi onda jbg, zapitajte se zashto je to tako.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

znam da ima ako si alergican na prasinu ne ides u vojsku ni civilnu ni "pravu" :D

a za bezanijsku kosu ja sam bio tamo i bio sam i u kuhinji apoteci i djubretarima :D

i nigde nije smor smene su bile 4-6 sati kako gde i to je najjace bilo u djurbetarima uzmes one kese izbacis i blejis dva sata sto mu dodje radis 1h i blejis 4 a ti sto su opet kao cupali panjeve bla bla mislis vau oni mora da su bili u dvoristu znam da su cistili sneg zimi i lisce i tako neke gluposti...neki su samo dolazili preko vikenda ali opet treba se odluciti za civilno mozes da im se popnes na glavu nece te izbaciti :D dodjes ne dodjes lazes vamo lazes tamo ..... sve u svemu i tamo ce neko da ti sere ali isto tako mozes i ti njemu da jebes kevu :D dok u vojsci ne mozes :D pa ako imate problem sa autoritetom :D idite u civilno

ne ali ako je to kaziprst odseci ga i neces morati :D

@ urgh :D

pa u tu civilnu ide vecina likova koji su najveci neradnici na svetu bolnica je bila puna takvih jedan je kukao jer smo morali da slazemo neke papire obicne papire njemu je to bilo tesko ?!?! a posla je bilo za 15 minuta !?? :D

Nisam sluzio nikakvu vojsku and I`m proud of it :)

Ima onaj vic, zasto se niko vise ne plasi ispadanja sapuna u vojsci - zato sto si svi pederi u civilnoj :)

(nemam nista protiv civilke, samo reko` da ispricam vic)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...