_Gotti_ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 zvezdooooooo nemam snage ni za sta don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 (edited) Gledao sam malo pre u Mercatoru neke radioue za kola i naleteo sam na OVO pa me interesuje jel' sa ovim mogu komotno da slusham muzika sa USBa i kartice ili to funkcionishe nekako drugachije? ortak je uzeo Ovaj i vec mu je odjebao citac za mmc, usb dosta sporoo cita, i pazi se tehnomanije u vezi garancije, ako imas nesto apa da dodas uzmi Ovaj, imam ga par meseci prezadovoljan sam zvezdo Edited April 5, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ortak je uzeo Ovaj i vec mu je odjebao citac za mmc, usb dosta sporoo cita, i pazi se tehnomanije u vezi garancije, ako imas nesto apa da dodas uzmi Ovaj, imam ga par meseci prezadovoljan sam zvezdo Ma nisam planirao da uzmem preko neta vec je to bio prvi rezultat searcha. Mislim da cu nekih 10k odvojiti za radio ali je fora da o njima ne znam nishta k'o vran vepar. Prolly cu napraviti neki topic kad bash budem odluchio da kupim neshto, uzdam se u RUR savet mudraca. :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 vrno se sa kuglanja, bacao nikad gore (za sve je kriv nemanja sto me probudio u 11:15 sramota!), posle kuglanja seli na pitje (kjoot+igor=fun fun fun ;o)), sad gledam ovaj tenis i odmaram...veselje =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 posle kuglanja seli na pitje (kjoot+igor=fun fun fun ;o)) Jebote, ja bih ovo platio da vidim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 (edited) omg nova sezona battlestar galactice.... ftw...sto vreme vishe prolazi Kara Trejs mi je sve bolja i bolja... kako sam se samo napalio.... Edited April 5, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Bio sam inache u tom restoranu Kesten na Bezhaniji, za koji ljudi sa Bezhanije koje sam pitao nisu znali gde je (sto me je malo zacudilo) i uopste nije toliko losha klopa. Nameracio sam se na rebarca ali ih nije bilo pa uzeh dimljenu veshalicu, i nisam se prevario :) Kesten je vrhunski restoran, jagnjtina je fascinantno dobra. Cak sam nekada hteo da predlozim i za rur kafanu, ali ipak je preskup. a i btw mislim da je vreme za kafanu jelde ;) Inace bio sam gospodar ovog kuglanja, prosek oko 140, margi cuvaj se Jebote, ja bih ovo platio da vidim! u ovom terminu kad mi kuglamo izadje 200 dina sat/covek, mislim da nije puno, slobodno dodji, a posle cemo te kjoot i ja za dzaba razveseliti You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 zanimljivo, isto i ja mislim za beograd. pa naravno, samo sto je, pretpostavljam, moja setuacija kudikamo gora (pored toga sto sam u selendri) jer sam ziveo i u bg-u pa malo i u ns-u i sada sam zaglavljen u ovoj zabokrechini za koju me veze family biz... mnogo gadan trip :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Sinoc na Tuborg Green Beatom Sandy Rivera opro... A sreo sam i Vegea i Rapida! bruuuutalna zurka... bah Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 poslao jednu cohibu esplendidos(cena oko 300 dolara), jer sam "dobar decko" koju je dobio od poslovnih saradnika... Jujuju Kutija epslendidosa od 25 komada je oko 520$, ne znam ko te je to lagao za cenu... ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 i meni bilo nesto do jaja cudno al reko mozda sam pogresio :) komad 30$ oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ma ja sam istripovao. video sam cenu na netu i nisam skontao da je to za paket. mea culpa If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 smeh , evo vratio se iz grada , bio u pozorishtu da gledam Tartifa. nisam bio u snp-u bar 6 godina. sala puna josh mi neki gari seo na mesto pa sam morao da intervenishem sve u svemu kvalitetno provedeno vreme , idem da se tushiram pa u grad da pijem , da zaboravim Pecinka iz Atheist Rap-a koji je imao "performans" na kraju predstave...how low I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 Kesten je vrhunski restoran, jagnjtina je fascinantno dobra. Cak sam nekada hteo da predlozim i za rur kafanu, ali ipak je preskup. a i btw mislim da je vreme za kafanu jelde ;) Hm, moguce da je skup, ali ja koliko se secam cena, nije nesto delovao ... cene su izmedju 450 i 550 dinara za klopu tipa 550 su ta rebarca i vesalica, 450 rolovana dziga liga ... nisam obratio paznju dodushe na ostale stvari, ali mislim da je za nas petoro sve ukupno ispalo tipa 7000 din a bila je kombinacija chorba + glavno jelo + salata + 2 pitja u proseku + 1 cevapi za poneti, od cega je jedno pitje bilo litar nekog nesto skupljeg vina. Znaci nije bash cena kao da si u Zhutoj gredi, ali mi tih nekih realnih 700-800 kinti po coveku ne deluje mnogo van standarda. A i deluje da je super leti kad radi bashta, jer nije bash pored ulice i onako je u onom parku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Koji trip kada ti se zgotive sestra i riba i onda kao ono pocnu i nesto da se druze mimo tebe tipa prave frizure ogovaraju... spuki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 mozhda je lezbo ? mislim riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 sinoc bio u Expu...sydman smorio,alter vrh,efdemin odslusao sam 2 pesme(bilo je jako dobro),i vise nisam mogao da izdrzim,zapalio gajbi... danas derbi,smor... i sad subota uvece,ja blejim gajbi ko kreten neki... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 omg promenio si avatar omg @topic, mrtav odlazim na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ja tako ovo ono manastirka jebote joj auf,bozhe,nemojte da me stavite na rur bolg kako do jaja joj gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 me happy panda :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 kako sam se ispalio najstrashnije...od dva mesta u kombinaciji sedim kuci i lochem pelin.. dobro si proshao matori. ja sedim kutji i lochem surutku... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 sutra radna akcija kod ujaka na placu, kopanje i izlivanje temelja... od 7 ujutru... ajea... sve se plashim da ce malter biti suvishe masan od moje pegle u meshalicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 dobro jebeno jutro, odmoran i svez - spreman za 10h rad. No nema frke samo malo guarana black i sve je opet kul. Da bi bio ok posle spida treba ti jos spida. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Idem da budim Koleta...:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 buihihihi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts