pilauda Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ne valja se cesto brijati sa tom masinicom, vremenom se dobije ona pileca koza, znam po caletu, elem dosao sam posla, iznenadio sam se nema nekih preteranih guzvi, bar ne na auto putu, istusirao se, jedem picu cekam da mi dodje buraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Opet me zeza internet tj njuz, jebemu život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 jbt kako procitam kako neko jede odma sam i ja gladan. u to ime odo na has I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Opet me zeza internet tj njuz, jebemu život. meni shljaka full, videh i na benchu da kazu da opet neshto telekom jebe 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 kakva vam je ovo reklama gore ??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Za net? :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ololo meni duplirali net konekciju u kanc. odoh da kafenishem iako sam u poluraspadu, sjebao sam i stomak i hlando mi je i lomi me temp, al nemogu da sedim u stanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 kakva vam je ovo reklama gore ??? :D To je jedan lepi banner na kojeg je potrebno kliktati! :) odoh da kafenishem iako sam u poluraspadu, sjebao sam i stomak i hlando mi je i lomi me temp, al nemogu da sedim u stanu... @ jure me vukovi tema, i meni je nesto sve u krug pa na tjoshe, nemam pojma sta je to. Zato pijem chajeve i cedevitu, u nadi da me nece docekati neka prehlada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 kakva vam je ovo reklama gore ??? :D Ja ne vidim nikakvu reklamu (adblock... pssst...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ti si haXor nego lucky mozhe neki deal ja klikcem na ovo jedno 2-3 sata a ti meni dodjes sendvich ??? :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 tebe ne zovem ja nego igor, a on je rekao da si upitan korektno i da si odbio pusa ;o) Ne definitivno n'mogu da se setim nit da sam pitao nit da je odbio..... radi bez ulja =o) Miljaža bato, miljaža You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 nego lucky mozhe neki deal ja klikcem na ovo jedno 2-3 sata a ti meni dodjes sendvich ??? :D:D:D Mozhe sendvich, al' da klikces svaki dan po 2-3 sata! I to u chobanovom odmoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 bravo lucky za podsecanje na cedevitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 bravo lucky za podsecanje na cedevitu Cedevita je stvarno keva. Zbudzis to, a na drugom mestu chaj + limun + med i ima da budesh kao nov! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 evo mesham mesham ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Mesaj Ruzo :) Ja se nekako navikao na Hemofarmov Top Power sa limunom :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 SRBIJA ZVANICHNO PRIZNAJE KOSOVO !!!!!!1111`1 OLOLOLOLO APRILILILI SVIMA ! I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Top power se josh pravi a? Nisam im'o pojma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ferveks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 haa vodo otkrio si se ferveks ? pa kutija kosta 200-300din za te pare moze da se kupi 4 kile limuna :D :D :D :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ferveks je nesto najodvratnije sto sam pio jbt, ali po meni jedini stvarno pomaze ... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ferveks je nesto najodvratnije sto sam pio jbt, ali po meni jedini stvarno pomaze ... Ja ga pijem sa limunom, pa je kul. Al pomaze kao nista drugo :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Super mi je ova reklama za Coca Colu - klinja trazi caletu 500 din, a smeh iz pozadine se oglasi pre nego mu cale ista odgovori. Kao u fazonu ko danas ima 500 din omg?! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Pa realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts