AlexG Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Dobar dan dobri ljudi! Ceka me brdo obaveza po kuci, a tako bi samo blejao ceo dan.....meh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 zdravo, dobar dan, evo me u Deusu^^. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 slinavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 zdravo, dobar dan, evo me u Deusu^^. Rasipniče, jel ti nemaš svoj kompjuter kući? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 reci mu vudu... nikad mi nije bilo jasno to spavanje u igraoni dok imash svoj komp gajbi :] ustao sam sada, dosta kasnije nego shto sam ochekivao :o kanim se da posetim gym prvo, ili drugare na kuglanju. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 dizem tegove cesem muda don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) Rasipniče, jel ti nemaš svoj kompjuter kući? Kakav komp, to je krntija. Ne znam dal mi je gore sto seche ili sto laguje. Mada i u Deusu seche WoW poprilichno (no offence Igore ;)). @Rami: ja sam Deus posecujem jednom nedeljno, i to ako imam pare. Do pre 2 nedelje me uopste nije ni bilo, zamalo da ga zatvore^^ Edited March 22, 2008 by KreatoR^NbG Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 bio do drugarice na radnoj akciji... izvadili 2 visnje, 1 ruzu i 1 tuju... plus malo seckali i sekirali neke grane.. posle toga rucan, usput pivo.. ihaj jbt, kako je dojaja feeling kad riknes od mlataranja sekirom sad pranje kose/tush, pa koma do ko zna kad Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 dosho s Napretka, ooo mili bozhe, kako na fudbal propada....i zvezda je qrac i napredak... jeo musaku... bleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 raspadam se .. samo da zabodem supicu i marsh u krevet! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 vrno se sa kuglanja sad da se istimarim pa kod burazera...eh mladenci ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 bio na glumi jutros, sada doshli neki gosti, a meni se spaavaaaaaaaa.... veceras prazna gajba, znachi u fullu sam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 mmmm... veceras NA akademiju :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Novosadjani su uvek u fazonu ponovo asfaltiramo. Prvo se raskopa ulica jer ne valja vodovod. Pa dok su to radili su sjebali plin al nisu to skontali pa su zakopali i asfaltirali pa su onda opet otkopali da bi sredili plin i usut sjebu kanalizaciju, pa onda to sve srede. Pa onda dodju arheolozi i kazhu da je tu bio prastari grad pa se onda opet sve josh vishe iskopa, pa kad se utvrdi da nema nishta afsaltira se ulica. Pa je onda opet otkopaju chisto 4 fun, dugo nisu. I tako lepo je. Klasichno pranje para... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 nije to samo u nsu tako... i zasto nam propada srbija, da verovatno zbog radikala i koshtunice, nikako zbog ovih g17 spo i ldp smradova.... mrsh bre u kinu materinu... enyway ne nerviram se preterano jer sam bio na bsketu tu se lepo iscimah pa vecheras u neku bleju zezanje nesto... umaram se sve vishe od ovog malogradjanskog loopa... uzas postajem sve veca strvina kao covek i zivo bice... bljaks, u nekim momentima mrzim sam sebe, ali neka ko me jebe, samo da se preuzmem odogovrnost za .biz malo ce mene vidjati ova selendra i ova katastrofa od drzave.... bar se tako nadam... aj odo da ladim beks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 celo popodne mi se u glavi vrti ova stvar - http://youtube.com/watch?v=vF3tT3MZ4l4. Kul rock tekst It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Mada i u Deusu seche WoW poprilichno (no offence Igore ;)). Kad te joca uvek stavi na 3ku, da bi on i jelena mogli da se igraju bez seckanja. Sledeci put trazi da sednes na onaj gde sedi neko od njih ;) pa ces da vidis kako pici :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 mmmm... veceras NA akademiju :P Na šta ideš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 kanim se da posetim gym prvo, ili drugare na kuglanju. Drzhim da si ushao u gym ;) Ceo dan sam napolju covece. Prvo vozio kevu na stanicu, onda bio na kafi nekoj, onda na kuglanju onda na rush sastanku i sad cu da gledam tenis :) Posle idem u nabavku u tempo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) Kakav komp, to je krntija. Ne znam dal mi je gore sto seche ili sto laguje. Mada i u Deusu seche WoW poprilichno (no offence Igore ;)) e moj ti... ja sam godinu dana pikao wow od gajbe na digitronu :] @laki ma jok, zabo sam gajbi uz civ3 do jedno 6 sati, tek posle ishao u gym. nisam imao love za kuglanje, pa bih se smorio da vas samo gledam 2 chuke, a i ovaj civ3 me uhvatio kao vojna policija. in other news... ne znam shta da radim sada :s igra mi se civ opet, ali bilo bi previshe. mislim se chak da cimnem kjoota za cod4 neki, ili da svratim do kina u deus da ga mrachim, ili pak da odgledam shestu sezonu star trek: tng, ili mozhda da gledam vb, a ne bi mi bilo strano ni da chitam asimova uz neke mixove koje sam nabacio na komp.... ah, choices. they make life so complicated :]] Edited March 22, 2008 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 in other news... ne znam shta da radim sada :s igra mi se civ opet, ali bilo bi previshe. mislim se chak da cimnem kjoota za cod4 neki, ili da svratim do kina u deus da ga mrachim, ili pak da odgledam shestu sezonu star trek: tng, ili mozhda da gledam vb, a ne bi mi bilo strano ni da chitam asimova uz neke mixove koje sam nabacio na komp.... ah, choices. they make life so complicated :]] Gledaj novaka u polufinalu tenisa, prenos na drugom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 gledam novaka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Kad te joca uvek stavi na 3ku, da bi on i jelena mogli da se igraju bez seckanja. Sledeci put trazi da sednes na onaj gde sedi neko od njih ;) pa ces da vidis kako pici :) Pa eto danas sam igrao na 3. Joca bio na 2. a neki lik stariji bio na kecu. kolko ja znam, WoW najbolje radi u 2. i 3. redu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 uf, najedoh se neke gurmanske, na nos ce mi izaci...inace nista posebno, bleja ovih par dana, sutra opet za bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 jeo neku pljeku, kolko je jadna stomak me zaboleo odma, htedoh u mek al mi je do jaja lose, preslusavam neku muziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts