mIRA Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 super je ako gotivis gorushicu gledao LS,sad malo na kompu da blejim,pa na qnt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Tuborg limun sabija, umesto užine sam ga cepao par dana, lep ukus ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 super je ako gotivis gorushicu Brate prekini, postaje alarmantno :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 vec 2 dana ne sedam za komp, sljaka, grad, prva nedelja na poslu totalna opustencija, jedini bedak je sto nema neta jos uvek, izgleda da sam ja baksuz, odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 sanjao sam sinoc kako muvam meg ryan u nekoj galeriji... koji hit san znaci bruka :) a onda me keva probudila :( in other news pre sat vremena mi bila ortakinja na koju se mnogo lozim ima decka :( planira da raskine :) inace sad sam jos malo na netu pa idem da ribam kupatilo sa cimerom omg... e da gazda u novoj gajbi je bio fin pa nam je ostavio 4 flase vina, 10tak flasa rakije i matoru beretu omg :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Jebem ti prodesktop i shkolu, zashto ne mozhemo lepo ko ljudi da radimo u autocadu :@ :@ :@ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 lol, bio u takvudu da gledam 10000 bc, i u nekoj guzvi me nesto oshine po ruci.... okrenem se, ono ona pevaljka Mina Kostic... sisom teskom i pozamashnm me okinula slucajno, kvalitet. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 Ne znam 'de sve nisam bio, pa sad planiram da malo spavma jerbo se rano ustaje ... sta da se radi :) Nisam bio losh na kuglanju, pozdrav za drustvo, posle Idol standardno uz dovlu kao guest stara, zabava na sve strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 lol, bio u takvudu da gledam 10000 bc, i u nekoj guzvi me nesto oshine po ruci.... okrenem se, ono ona pevaljka Mina Kostic... sisom teskom i pozamashnm me okinula slucajno, kvalitet. Se smejala publika onoj nadrogiranoj babi u filmu sto stalno ima vizije ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 bio u gradu , vracao se kuci a na ulicama nema zive dushe , kola , pasa ma prazno. e will smithe znam kako ti je :P I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) ROCKY KILL TOMMY GUN ! ! ! Edited April 3, 2008 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ne dobih odgovore na mailove josh uvek, smor. smrdim na dim, smor.. ceka me puna sudopera za pranje, smor... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Se smejala publika onoj nadrogiranoj babi u filmu sto stalno ima vizije ? hahha jeste, ali kolicina aplauza je bila pozamasna tokom filma... ono.. sabije mamuta, APLAUZ.. oslobodi sabljozubog tigra..APLAUZ... prdne.. APLAUZ... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 pustio da se skida taj 10000 bc... sad palim da spavam :] btw odusevila me cinjenica da sam na jedan dvd uspeo da srezem : - Unreal Gold - Unreal 2 - The Awakening - Unreal Tournament i - Unreal Tournament 2003. taman dodje negde oko 4.4 gb srecu cine sitnice laku noc. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 btw odusevila me cinjenica da sam na jedan dvd uspeo da srezem : - Unreal Gold - Unreal 2 - The Awakening - Unreal Tournament i - Unreal Tournament 2003. taman dodje negde oko 4.4 gb icon_smile_big.gif srecu cine sitnice icon_smile_approve.gif Ima takav paket da se skine sa Steam-a, verovatno negde i krekovan, zove se nesto kao EPIC pack ili slicno. dobro da mi je laptop na drugom produznom, inace bi bilo cao djaci i dokumentacija za poslednjih godinu i po dana. To ne bi trebalo da se dogodi :) Odnosno, fora je da te sve probleme "upije" ispravljach laptopa ili sama baterija odnosno "ups", a da ti lap ostane citav. Kod njega je najveca frka ako imas modem pa on hoce da trsne od groma i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 poslednjih 40ak min neko od komshija muchi neki od zidova hiltijem... polako...ko da pravi reljef na njemu...tako da poslednjih 10 min otkako mi je pukao film zamisljam sta bih ja radio tom komshiji tim istim hiltijem po glavi...znachiiii...pain...loads of pain... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 izvini pola deset je, nije bas da ti (te) busi u 5 ujutro. Znaci busi od 08:30 sto je normalno, jer zdravi i produktivni mladi ljudi uveliko rade tada, jel tako ale, neo, kruko, sainte... You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 A ja, a ja? (Ktitor) ili da se spojimo u neki troll mega entitet koji ce da kuka po forumima kako ga boli zeludac. Predlazhem sledeca imena: GOVNOTUAMOR FA4TSOTRON Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 super je ako gotivis gorushicu pa ne znam, meni je bas kul (nije gorko), doduse nisam probala taj al se secam na beer festu bilo je nesto na tocenje sa ukusom limuna i extra je ispalo. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Limunada? :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 izvini pola deset je, nije bas da ti (te) busi u 5 ujutro. Znaci busi od 08:30 sto je normalno, jer zdravi i produktivni mladi ljudi uveliko rade tada, jel tako ale, neo, kruko, sainte... Tako je.....samo ja kasnim malko danas ;) Deste bre radni ljudi! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 izvini pola deset je, nije bas da ti (te) busi u 5 ujutro. Znaci busi od 08:30 sto je normalno, jer zdravi i produktivni mladi ljudi uveliko rade tada, jel tako ale, neo, kruko, sainte... a 'de sam tu ja, cavo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 I JA SAM BUDAN OD 9, PITAJTE KRUKA Odo na fax :(( Sad cu sipam plin za dve 'iljade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 celo pre podne sam bio u gradu,kupovao neki poklon drugarici za rodj,i gledao neke patike... video sam neke bele lacostine,6.5k,skroz su ok... sad malo da odmorim,jedem,pa u skolu...mislio sam malo da ucim,ali nemam ni snage,ni volje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts