voodoo_ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Inače imaš još pesama koje se kupuju u in-game shopu zarađenim parama, posle će ti biti u bonus listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Video sma al jedina koju znam je od stone rosesa, ostale me nisu bas dojmile. Jedino sto mi smeta je da mi igra izaziva glavobolju, al dobro sta sad. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Auuuu al je padao sneg ovde kod mene....sto kaze Lale, samo u sekundi je krenula mecava....trajala jedno 10 minuta i posle nista....jebeno vreme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 hiltonova tri faktora uspesnosti hotela 1. lokacija 2. lokacija 3. lokacija :) ceo dan blejim, i nisam uradio nista pametno :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 Tamo kvadrat najjeftiniji nece biti ispod 2500 eura, da je 1600 evo ja odma uzimam 50 kvm. Taj fazon, to sad htedoh reci, tu nema sanse da kvadrat bude ispod 2500-2700 pa taman da je shupa. Lokacija je mega, most, delta city, buvljak :P odnosno buduca autobuska stanica ;)) tako da ce tu sigurno da ozhezhu. btw, zaboravih sa drugarima da prokomentarishem Slagalicu. Pored sada vec ucestalih retardizama u Skochku i cinjenice da onaj levi karo zove "kocka", odlicne su bile spojnice sa temom poznatih vozaca Formule 1. - Sena? - MARIO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Japanski hirurg Tomoaki Kato morao je da sprovede veoma komplikovanu operaciju kako bi pacijentkinji uklonio tumor u stomaku, tako što je skoro sve organe iz njenog stomaka morao prvo da izvadi. Da bi došao do tumora, specijalista za presađivanje organa je najpre morao da izvadi pacijentkinji Bruk Zep pankreas, jetru, slezinu, debelo i tanka creva. Organi su potom zamrznuti, dok je tokom 15 časova tim hirurga uklanjao tumor prečnika pet centimetara, koji se nalazio u aorti i na dnu dve druge arterije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 2500 hiljade evra - ne bih rekao da nema sanse ali to je veoma malo verovatno,jer znam koliko ih sada cene a i zato se ne radi o eksluzivnom prostoru nego o naselju kapaciteta oko 10 hiljada stanovnika It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 a kako je to sve izvadio? mis'im, moje poznavanje anatomije je osnovno ;) ali zar ne bi trebalo da su svi ti organi "zashiveni" za ostatak utrobe, da tako kazhem? pa kako ih posle ako ih i izvadi vrati na mesto i u pravilan raspored (posebno creva)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 saznao josh jedno znachenje rechi trotter, sada su mi mutjke josh smeshnije =o) Share plx :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 @lucky pa jel ti mislis da je ona pesmica "leg bone connected to the..." samo zabave radi? :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 sad od ortaka, smorio sam se ko bulja, smaraju me releji jos ce mi izgori instalacija u kurac, sutra konacno na taj cuveni razgovor za posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 mmmmm,izadjoh iz kade upravo i jos se pusim... :) sad ce bacim 2-3 parijice q3 sa ortakom posle mislim da ce da mi se prijede boorek sa sirom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 hmm in this time of night ?! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 @laki - pare na to da je samo "razgrnuo" dovoljno, evenutalno i preparirao krvne sudove i nerve malo i onda oblozhio dotichne organe ice packovima...ako ih je vadio-vadio, odnosno sekao peritoneum, presecao sve krvne sudove i stvaljao ih u sudove sa ledom izvan tela onda stvarno svaka chast sto nejmu sto ustanovi koja mu je dozvolila tako nesto da uradi... @prota - trotter je onaj koji lagano kaska (od glagola trot) ali i - lol - papak! =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Ali papak lol. Meni sad urnebesno zvuchi Globe Trotters :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Za 40 min ce jeftina struja, pa cu da raspalim grejanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 kOlokviJum sjutra i to iz eng. OMG don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Zaboravio da danas do 24 moram da predam 4 seminarska iz sociologije i to na teme: 1.Integracija unutar Srbije i Srbije u EU 2.Covek i ljudska priroda 3.Ishodista savremene ideologije i 4.Politika i politicka moc... Uzeo sam oko 9 da radim i sve sam stigao, kenjao sam najstrasnije, ne znam ni odakle mi inspiracija, samo da ispadne dobro. A imao sam jebenih 10 dana i sad se setio, ako ispadne dobro, ima da padne neko slavlje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ko zna na sta to lici ako si 4 seminara napisao za tih par sati 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 to se i ja bojim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 vratio se sa kosarke, okupao i sad krevet, da bih posle 5 sati osvezavajuceg sna ustao sutra svez kao rosa :)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 odo da spavam.. sutra ustajanje u 6, pa kafa, ovoono, i na odbranu diplomskog Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 glhf ch1zr0 Odo' i ja na qnt! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Zaboravio da danas do 24 moram da predam 4 seminarska iz sociologije i to na teme: 1.Integracija unutar Srbije i Srbije u EU 2.Covek i ljudska priroda 3.Ishodista savremene ideologije i 4.Politika i politicka moc... Uzeo sam oko 9 da radim i sve sam stigao, kenjao sam najstrasnije, ne znam ni odakle mi inspiracija, samo da ispadne dobro. A imao sam jebenih 10 dana i sad se setio, ako ispadne dobro, ima da padne neko slavlje :D Joj jesam debil, mislio sam 4 eseja, di seminarska :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 pew pew • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts