shoosh Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ah od silnih doskocica sto mi se roje po glavi ne znam sta da napisem :( Recimo: Rasim pere leseve, a devojku je nasao na poslu :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 [roflmao] btw ramize, ti prihvatio tu sljaku, a ? HC :\ @ threda poslao zenu na spavanje, sad cu da igram diabla Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dobro jutro! Hejt na ponedeljak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 bro jutro hejt na malogradjanstinu kriminalce polusvet srbiju sranje u srbiji... pakujem se i pravac na neko ostrvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dobro jutro! Hejt na ponedeljak... -||- 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dobro jutro radnom svetu... ovo sa ostrvom je najbolja ideja koju sam cuo u poslednje vreme... Mauritius - here i come !!! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dobro jutro! Hejt na ponedeljak... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Deste ljudi, sta ima! Osim ako ne dodje do nekog naglog preokreta u nekom od smerova, nemam problem sa ovim ponedeljkom. Odnosno ponedeljkom prepodne. Ustao sam fino, nije mi se spavalo, sad malo raduckam, trebalo bi kasnije da idem do grada i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 shta se desilo? :[ ma ceo dan sam bila nesto bezveze i uopste nije bio Uskrs kakav zna da bude ;( ali sad je manje-vise sve ok :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ah sad u skolu, zastoooooo... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Zato sto treba da ucis skolu da bi bio mlad i uspeshan kao svoj brat! A i da ti se odmore ochi od WoWa malo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Da bi bio mlad ?! :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Pa Voodoo je ceo zivot mator i zadrt! :) Od ranoga jutra(cca 8h) uchim biologiju...rsmo rsmo rsmo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 true... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Da bi bio mlad ?! :) Pa da, sta ti vredi da si uspeshan u se'set petoj godini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 fino se naspavao, mozda i previse, odo da okrecem neke brojeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 U kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 uf, ustadoh kasnije nego shto sam planirao. dosta kasnije :[ asd moram brzinski ovu teretanu, samo da nije guzhva. Recimo: Rasim pere leseve, a devojku je nasao na poslu :))) takav je posao, ni ja ga ne vlim ;[ btw ramize, ti prihvatio tu sljaku, a ? HC :\ da mi je neko nudio, mozhda bih prihvatio. ovako jbga Pa da, sta ti vredi da si uspeshan u se'set petoj godini? ugradi hidrauliku i prca kao hefner! niakd nije kasno!1 Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 jbni faks chekam ko mamlaz 3x po 20 min da bi me primio neko na 5 min, a ledja me od uzhasnog spavanja sinotj ubijaju do bola. moratje da padne neka masazha uskoro i vishe jebeni novi krevet! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ustao, kafa, net... ihaj \o/ posle sredjivanje sobe, pa palim da se osisam, i tako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Lego u 6, ustao u 9 da idem na faks, bio do sad, sad jedem, pa spavam, pa pishem tri eseja za sutra :(... A tako je bio lep vikend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ima li negde neki jeftin kanap za besenje ?! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Rasipniče, sa mosta je besplatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ima li negde neki jeftin kanap za besenje ?! !signed. smorio sam se nesto u picku materinu :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 reci nam gotti šta te muči, ili još bolje otvori topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts