Jump to content

Da li i vas ne razumeju roditelji?

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

shatore jedna stvar je kad se zezamo a druga kad se frljamo sa engleskim sto pravospisom sto gramatichki

nigde nisam rekao da ne znash engleski samo da ga ne troshish uvek u poliranoj formi

a to ne znam zasto si kvotovao sa strakraft topica, kao da potkrepljujesh tezu da nisi najbolje shvatio ;oP (tj taj moj post je sem malih slova 200% gramatichki i semantichki ispravan ;o*)

Upravo, jako je glupo rezonovati kada ja napisem glupost to je onda zezanje a kada neko drugi napise nesto to je onda nesto sasvim drugo

omgomgomg shatore da se ti to nisi nashao....pogodjen?

mislim...stvaarno ;o)

Jok, samo sam je jutros probudio sa neopisivom zeljom da se nekome iskenjam u carapu a ti si se tu nekako nasao najbolje pod rukom ali to ne menja cinjenicu da te volim :** i da cu da nastavim da te prodajem ko i do sada [:D]

dogovoreno ;o)

ccc kad mora covek da ti povladjuje...tako je to kad ne smesh da ljutish choveka sa shpricevima punim side i droze ;o)

To su te predrasude neukih, droga i sida u istom koshu ...

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Jeste. Opste je poznato da droga leci sidu. :)

@topic

Jok bre a i ja njih ne razumem kad su u pitanju njihove bubice. Svasta su bacali na moju stranu terena a ja im isto vracao sa argumentima tipa "Aha, ja cu da ocoravim a ti te tvoje cigare ne pustas?" ili "Epilepsija? Pfff bolje ti gledaj taj svoj secer" i tako. Sve je u tome kako se postavis i koje karte imas na raspolaganju. Moras da imas ili dobre ocene ili da radis da bi imao sta da im prebacis na "ne skidas se sa tog monitora". A teme se menjaju tokom godina. Od slabih ocena u skoli, do lencarenja pa na kraju zenidbe/udaje. I sto neko rece isto ces i ti tako svojoj. NEma izuzetaka.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Eh kad se ja setim ... pre u danima srednje skole sam pizdeo i drao se kao lood na kevu kada pocne da me smara na taj nacin ... to je kapiram taj proces odrastanja gde jednostavno ne mozes da istrpis da ti seru a oni opet ne znaju kada je dosta itd.

Sada hvala bogu ne zivim sa njima pa se i ne cujemo tako cesto tako da uvek mogu da se 'regenerisem' i istrpim ponekad po pola sata smaranja na fonu.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

cinjenica je da ce vas roditelji nervirati dokle god zivite sa njima a i pomalo posle...

mislim i mene moji iziritiraju sa vremena na vreme...

ranije je bila spika

"sta radis?"

-"ucim"

"treba da ucis vise"

-"kako ti znas koliko ja ucim? jesi postavila skrivene kamera u gajbi"

"znam ja tebe"

dva dana kasnije

-"dobio sam 9 na ispitu"

"...."

:)

tako da je posle par takvih scena prestala da mi gundja za to

mada moji meni nemaju prava nista da kenjaju... radim raznorazne poslove od kad sam dosao u bg. zivim solo vec cetiri godine. zaradjujem makar deo para sam. trazim aktivno stalan posao. ne gudram se(cale: "pij koliko oces, pusi cigare, pusi travu al nemoj da cujem da se drogiras kicmu cu ti drobiti"), pijem kao smuk al dobro ko da oni to znaju :)

tako da u sustini i nemaju puno stvari za koje mi kenjaju sem "smanji pusenje"

mada sam ih i tu sjebao kad sam presao na duvan

tako da ja sam relativno miran

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

da.

cale je u svoje vreme imao plantazu iste

a keva je u to vreme svirala i druzila se sa bajagom/smakom/tockom

a sto se gudre tice to pizde jer im je pola ekipe umrlo od iste

Edited by Joe Kerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

cinjenica je da ce vas roditelji nervirati dokle god zivite sa njima a i pomalo posle...

mislim i mene moji iziritiraju sa vremena na vreme...

ranije je bila spika

"sta radis?"

-"ucim"

"treba da ucis vise"

-"kako ti znas koliko ja ucim? jesi postavila skrivene kamera u gajbi"

"znam ja tebe"

dva dana kasnije

-"dobio sam 9 na ispitu"

"...."

:)

moja zhenka ima preko 9.5 prosek na medicinskom i keva je uzela da joj sere neshto na kraju godine. inache je redovno cima za uchenje. zanimljiv rad, pogotovo kad se uzme u obzir da zhena nije uspela da zavrshi fax..

neka osoba glupak hehe

Da ima cudnih roditelja.

Mog prijatelja su tolko smarali dok je bio na etf (pao jednom trecu, prosek >8.5) i zabranjivali mu sve zivo, da je zbrisao iz zemlje cim je zavrsio sto dalje od njih. Na stranu sto je svoj studentski period proveo na bendzosima da bi ih podneo

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pa bas zato je i cima... svoj neuspeh pokusava da ne ponovi kod svog potomka

mislim glupost

nasuprot toga imas da su najstrozi roditelji oni koji su bili najbahatiji kao klinci...