Doolio Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 actualy?:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 pardon, actualU ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 to ti je americki engleski, u britanskom je actualie Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 hmmm jel jeste? ne znam...mislio sam da neglezi pisu akctualu...znam da ne tolerishu 2 l kad se stavi ali k mozhesh da izostavish bez problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 shatore jedna stvar je kad se zezamo a druga kad se frljamo sa engleskim sto pravospisom sto gramatichki nigde nisam rekao da ne znash engleski samo da ga ne troshish uvek u poliranoj formi a to ne znam zasto si kvotovao sa strakraft topica, kao da potkrepljujesh tezu da nisi najbolje shvatio ;oP (tj taj moj post je sem malih slova 200% gramatichki i semantichki ispravan ;o*) Upravo, jako je glupo rezonovati kada ja napisem glupost to je onda zezanje a kada neko drugi napise nesto to je onda nesto sasvim drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 omgomgomg shatore da se ti to nisi nashao....pogodjen? mislim...stvaarno ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 omgomgomg shatore da se ti to nisi nashao....pogodjen? mislim...stvaarno ;o) Jok, samo sam je jutros probudio sa neopisivom zeljom da se nekome iskenjam u carapu a ti si se tu nekako nasao najbolje pod rukom ali to ne menja cinjenicu da te volim :** i da cu da nastavim da te prodajem ko i do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 dogovoreno ;o) ccc kad mora covek da ti povladjuje...tako je to kad ne smesh da ljutish choveka sa shpricevima punim side i droze ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (edited) dogovoreno ;o) ccc kad mora covek da ti povladjuje...tako je to kad ne smesh da ljutish choveka sa shpricevima punim side i droze ;o) To su te predrasude neukih, droga i sida u istom koshu ... Edited March 20, 2008 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Jeste. Opste je poznato da droga leci sidu. :) @topic Jok bre a i ja njih ne razumem kad su u pitanju njihove bubice. Svasta su bacali na moju stranu terena a ja im isto vracao sa argumentima tipa "Aha, ja cu da ocoravim a ti te tvoje cigare ne pustas?" ili "Epilepsija? Pfff bolje ti gledaj taj svoj secer" i tako. Sve je u tome kako se postavis i koje karte imas na raspolaganju. Moras da imas ili dobre ocene ili da radis da bi imao sta da im prebacis na "ne skidas se sa tog monitora". A teme se menjaju tokom godina. Od slabih ocena u skoli, do lencarenja pa na kraju zenidbe/udaje. I sto neko rece isto ces i ti tako svojoj. NEma izuzetaka. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Eh kad se ja setim ... pre u danima srednje skole sam pizdeo i drao se kao lood na kevu kada pocne da me smara na taj nacin ... to je kapiram taj proces odrastanja gde jednostavno ne mozes da istrpis da ti seru a oni opet ne znaju kada je dosta itd. Sada hvala bogu ne zivim sa njima pa se i ne cujemo tako cesto tako da uvek mogu da se 'regenerisem' i istrpim ponekad po pola sata smaranja na fonu. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 To su te predrasude neukih, droga i sida u istom koshu ... Generalno je fora da igras TF2 da bi ispratio sta je kolence hteo da kazhe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 cinjenica je da ce vas roditelji nervirati dokle god zivite sa njima a i pomalo posle... mislim i mene moji iziritiraju sa vremena na vreme... ranije je bila spika "sta radis?" -"ucim" "treba da ucis vise" -"kako ti znas koliko ja ucim? jesi postavila skrivene kamera u gajbi" "znam ja tebe" dva dana kasnije -"dobio sam 9 na ispitu" "...." :) tako da je posle par takvih scena prestala da mi gundja za to mada moji meni nemaju prava nista da kenjaju... radim raznorazne poslove od kad sam dosao u bg. zivim solo vec cetiri godine. zaradjujem makar deo para sam. trazim aktivno stalan posao. ne gudram se(cale: "pij koliko oces, pusi cigare, pusi travu al nemoj da cujem da se drogiras kicmu cu ti drobiti"), pijem kao smuk al dobro ko da oni to znaju :) tako da u sustini i nemaju puno stvari za koje mi kenjaju sem "smanji pusenje" mada sam ih i tu sjebao kad sam presao na duvan tako da ja sam relativno miran Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 nemam tih problema ;) bila je frka kad sam krenuo da pushim, jer imam slaba pluca i jedva sam preziveo porodjaj, al' i to je prestalo odavno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (cale: "pij koliko oces, pusi cigare, pusi travu al nemoj da cujem da se drogiras kicmu cu ti drobiti") OMG cale ti je bio hipi? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (edited) da. cale je u svoje vreme imao plantazu iste a keva je u to vreme svirala i druzila se sa bajagom/smakom/tockom a sto se gudre tice to pizde jer im je pola ekipe umrlo od iste Edited March 20, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Potičeš iz loše porodice, sa takvima se ne treba družiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 reci im! Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 To su te predrasude neukih, droga i sida u istom koshu ... sedi dole pojma nemash! stator ima stotine shpriceva punjenih odvojeno drozom i sidom, pa ako si dobar dobijesh drozu, ako ne d'umro si =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 il da ga presavijash ko klod van dam zhan? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 cinjenica je da ce vas roditelji nervirati dokle god zivite sa njima a i pomalo posle... mislim i mene moji iziritiraju sa vremena na vreme... ranije je bila spika "sta radis?" -"ucim" "treba da ucis vise" -"kako ti znas koliko ja ucim? jesi postavila skrivene kamera u gajbi" "znam ja tebe" dva dana kasnije -"dobio sam 9 na ispitu" "...." :) moja zhenka ima preko 9.5 prosek na medicinskom i keva je uzela da joj sere neshto na kraju godine. inache je redovno cima za uchenje. zanimljiv rad, pogotovo kad se uzme u obzir da zhena nije uspela da zavrshi fax.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Da ima cudnih roditelja. Mog prijatelja su tolko smarali dok je bio na etf (pao jednom trecu, prosek >8.5) i zabranjivali mu sve zivo, da je zbrisao iz zemlje cim je zavrsio sto dalje od njih. Na stranu sto je svoj studentski period proveo na bendzosima da bi ih podneo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 pa bas zato je i cima... svoj neuspeh pokusava da ne ponovi kod svog potomka mislim glupost nasuprot toga imas da su najstrozi roditelji oni koji su bili najbahatiji kao klinci... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Moj drug kad je zakasnio 1 minut kuci (pre 3 godine, tad je bio 1 ili 2 srednje), keva mu zabranila 3 dana da izadje iz kuce. 1 jebeni minut? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 20, 2008 Author Report Share Posted March 20, 2008 dobro sad, to je vetj preterano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts