Jump to content

Da li i vas ne razumeju roditelji?

Recommended Posts

To je zato sto niko ne zeli da prihavti sveto pravilo roditeljstva: Roditelji su uvek u pravu.

I to sa "ignore-om" je nesto najgluplje sto mozete da uradite. Ali tesko je prihavatiti da je neko mudriji od vas. Uostalom imacete svoju decu pa cete se izivljavati, cemu briga sada. Na kraju krajeva, adolescencija je poznata po iracionalnom zakljucivanju, tako da, opet, nema frke.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Teeheehe... ovo me podsetilo na ne tako davno vreme kad mi je keva skidala slushalice, mahala rukama ispred monitora i urlala u fazonu: "Dokle!? Shta mislish ti sa svojim zivotom!? Ti si bolestan od igrica! Po ceo dan buljish u monitor, shta je sa ispitima!?" i chale koji dobacuje sa odobravanjem iz pozadine i dopunjuje gde smatra da je potrebno: "Idi na biro i zaposli se ako necesh da uchish! Imash 23 godine, ja sam u tim godinama i radio i studirao!". Ljudi nesvesni da su se vremena promenila, da je WSG vikend u jeku i da mladi able-bodied mushkarac ima obavezu prema Hordi. Blesavi hobitsi...

Wulfi je objasnio.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

jedini problem koji imam sa caletom je to sto imamo 1 komp ...on pegla cs i jos neke igrice...tako da ...kada god sedim za kompom duze od 2 h dodje on i nakaci mi se na glavu ..ajde pusti mene samo 1h i idem dza bu ///

Auuu koji smor [xx(] priznaj da te jako nervira kada radis nesto i dodje ti otac i kaze "aj malo ja da igram pa idem"

meni cale svojevremeno uzimao gajtan od kompa i nosio na posao.

a keva misa, ali to je manje bitno jer sam uveo imao jednog u rezervi. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

i meni kazhe tata : "nije mi problem da ti pochupam ta govna, da bacim kroz prozor i au pichku materinu"

pao sam u komu rofl [:D]

a to se raven uplasio da ga inferno ne prestigne po postovima :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Meni je cale zakljucavao komp fizicki (oni stariji su imali kljuceve), pa sam onda provalio da to moze da se sredi kada se otvori komp :) Onda je stavljao sifru, onda sam provalio kako da zaobidjem i tu sifru na kompu, na kraju su odustali :)

Ali najjace, kad su mom drugu zakljucali komp, I kad smo uzeli da provaljujemo shifru, hahaa, I bila je Gibanica xD

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Meni je cale zakljucavao komp fizicki (oni stariji su imali kljuceve), pa sam onda provalio da to moze da se sredi kada se otvori komp :) Onda je stavljao sifru, onda sam provalio kako da zaobidjem i tu sifru na kompu, na kraju su odustali :)

Ja kad se setim, nisam nesto specijalno imao problema tog tipa. Deshavalo se kao "ne moze kompjuter" al' ne vishe od dva puta i trajalo po dan dva, i ja kao iskulirao to i ajd' dalje. Zato sto me nisu smarali previshe i imate priliku da posecujete ovaj predivni forum :))

Ma ja sam nesto naredjao nekih 15 keceva u skoli koje ima nisam prijavio :) Pa sam dobio ban na komp od 2 meseca :) mislim da je bilo u 5 razredu to :) Pa je bilo parola snadji se :)

EDIT: jebote koji uzas da mi sada dodje moje dete i da provalim da je naredjalo 15 kecava u skoli i da mi nije prijavilo banovao bi ga od zivota a ne od kompa :) sto su ti dupli standardi :)))

hahahah... au...

srecom... moji su odustali od mene vec davno [:D]

She's soft and warm and almost weightless.

Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes.

I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away.

I tell her i love her

cela ta pricha oko roditelja vas je vrlo jednostavna i mozhe se staviti u par crta:

- roditelji su uvek u pravu. zashto ? zato shto su vas rodili > znachi stariji su od vas > vishe zhivotnog iskustva > vishe zhivotnog iskustva ftw. naravno to se vazhi do odredjenog perioda kad i vi kretjete da zaradjujete vashe skill poene. sad od vas zavisi dal tje to biti pre, kasnije, u kom obimu i sl.

- u adolescentskom dobu i u periodu odmah posle njega tjete 90% vremena biti u konfliktu sa roditeljima. zato shto ste u konfliktu sa samim sobom pa i sa svima oko sebe, a oni su oko vas hteli to ili ne. taj konflikt proizilazi iz sudara generacija, vremena, okolnosti, lichnosti, menopauze kod kewe [:D], druge mladosti kod tjaleta [:D] itd.

- od gena tj. genetike se ne mozhe pobetji. shto ste stariji ma koliko ste se do tada trudili da "pobegnete" od svojih matoraca u nekom smislu videtjete da ste, kad se zamislite, u samim tim stvarima od kojih ste hteli da "pobegnete" isti kao oni. zato je komunikacija kljuch u nabavljanju informacija o tome shta tje i vas muchiti kao shto je i njih muchilo :)

- shto se tiche zabrana/banova na to gledajte sa stanovishta "zashto sve shto je dobro mora da bude shtetno" npr. alkohol i sl. isto tako je ovde i "zashto sve shto je loshe vodi ka tome da bude dobro" npr. to shto ti cale/kewa kazhe da ne sedish za kompom dugo sad kad si klinac i ako to poslushash pokazati kao korisno za 2-3 godine kad vidish da tvoji ortaci/ortakinje koji nisu poslushali su sada sa atrofiranim mishitjima, stomacima, djozlama.

sve u svemu dok si malji dece tjuti, gutaj i slushaj. kad stanesh na svoje noge onda mozhesh i ti neshto da kazhesh. naravno ignorisanje kao opcija je neshto najgluplje jel em ne reshava problem nego samo odlazhe reshenje i time se problemi gomilaju, em mozhda kroz razgovor tjesh pokazati i neke svoje (ako ih ima [:D]) argumente.

morao sam da bacim neko sranjce kanim se vetj 3 dana :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater