Jump to content

Beovizija!

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

- nadrndana riba i gudachice sa trakama umesto kose - 'besh mi sve meni se ovo svidja...malo je previshe urbano i g92 ali ulazi u uvo ipak ;o)

Pa brate to je Cveta, kako Cveta da ti se ne svidi jel si ti normalan?!?

A posto volimo da citiramo sami sebe:

Jelena Tomašević, Beauty Queens, Betty Boop, Cveta i Aleksa Jelic, to je neki moj tip.

Top 5 od sinoc izgleda nekako ovako, samo ne mogu da otvorim RTS sajt jer im je pukla baza :(

Ali evo sa drugog "izvora":

Jelena Tomašević „Oro“ (24 boda)

Aleksa i Ana „Beli jablan“ (20)

„Bjuti kvins“ „Zavet“ (16)

„Beti bup“ „Kvar“ (13)

Cveta i „Alektik“ „Iznad nas“ (11)

Samo recite gde mogu da pokupim svoje novce za pogodjenih pet numera u Top 5 Beovizije ;))

@ Kole - Neuverljivi voditelji su oni pobednici Evropsko lice takmicenja, i pevali su izmedju blokova pesama takmicara, bash kao sto je Boda sa onom Jelenom radio svih prethodnih godina :)

Vi ti ovog Koleta muzicara. Dejan Cukic je car, a ako nisi bio na njegovom koncertu onda nema o cemu da pricamo.

imamo o mnogo toga - among other topics o tome kako ti mislish da ima smisla ici da koncerte cover atista koji se prave da to nisu.

ono chemu nemamo sta da prichamo je da si 'budala i kreten' no uvek valja da se pomene

bilo koji tribute band >>> dejan cukic ~ toni montano

pa chekaj obojici su najbolje i najpoznatije pesme obrade stranih hitova =o))

takodje obojica su poznatija po svojm vanmuzichkim aktivnostima no po muzici - cukitj kao lol voditelj kada se dochekuje neka reprezentacija, a toni kao tabadzhija/losh politichki aktivista

mislim ok, obojica su talentovani u oblasti gotovo-neosnovane-autompromocije kao vecina stranih pop zvezda. znachi ne madona-level, ali dovoljno da budu zapazheni dugi niz godina na domacoj muzichkoj sceni da ih ljudi toliko prepoznaju da kad ih vide i chuju ne kazhu odmah "lol neki lik peva rimejk" nego hmm "cukitj ima neku novu stvar da poslusham do kraja"...i dalje - ne zavredjuje da ga toliko zastupate kada sam ga pravichno izhejtovao kao smorni segment beovizije ;oP

Bata Kole, to sto ti pricas je ok, ali to da ne kapiras sta znaci rec muzicar je isto ok. Nema nikakve veze sto su njegove najbolje pesme obrade, pa ti imas toliko tebi voljenog Ricarda Ciza, izmedju ostalih, a mozemo navesti tu Tom Dzonsa i Brajana Ferija kao najistaktnutije, koji su odlicni muzicari i performeri i koji pevaju tudje pesme. Tako da bata Kole, nemoj da zamenjujes teze i da zameras Cukicu ono sto svi znamo ukljucujuci i njega samog, nego ti nama lepo reci, on se meni ne svidja jer je gej pa da zavrsavamo sa ovom pricom.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

wtf? mozak?

i jedna stvar je aranzhiranje postojecih pesama na odredjenu shemu kao elementarni gimmick celog benda uz poshtovanje originalnog artista i muzichki i tekstualno (Cheese & lounge against the machine) a drugo lepljenje pajglu teksta na popularnu muziku i praljenje da je to tvoje (isto ko kad karleusha "obradi" tarkana...mis'im...)

ahahahahaha sta je bre izjavila ova Jelena iz Zane, sta? :) :) :)

a i ti iz zhirija su debili... Zana nije usla u prvih 10, a shatro dobija nagradu za najbolji text. mislim, wtf?

also, mislim da je skroz pravedno sto je jelena osvojila 1. mesto.

Edited by medolinka

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done