Formica Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ono shto je meni zapalo za oko je prica o tome da je bilo planirano prekidanje placanja nafte dolarom, i prelazenja na evro. i zauzimanjem vecine svetske nafte, USA moze da zadrzi dominaciju dolara na naftnom trzistu. na kraju izadje - samo kojoj si teoriji zavere priklonjeniji. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jedino u sta sam siguran je da nichija sveca nije gorela do jutra Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 tako je! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Opa, novi momenti, Huseinov sveštenik se raspričao sinoć, realno, količina napadne gadosti sa kojom oni bacaju spin na svaku priču je zapanjujuća, reči ne znače ništa objektivno, ko forum jebote, samo live :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 na kraju ce da ispadne da demokratski primary sluzhe da saturishu medije da ne bi prochali o sranju u koje ih je trenutna vlada dovela =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Obama pobedio Hilari Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Obama pobedio Hilari hah! lepo sam rekao da ce da je skenja na onom drugom topiku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 најебаће нам се сви мајке тамо, његов саветник за Балкан је Питер Галбрајт (хохохохохо), а ментузалемова жена је долепршала до Приштине да се састане са Тачијем одмах после 17. фебруара. паметноме доста. може нас од Империје спасити још само Дан после сутра, 28. дана касније или тако нешто... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 jedino u sta sam siguran je da nichija sveca nije gorela do jutra tako je! ahahha koliko je ovo dobro, mogu u signu plz igi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ne pratim politiku, ali ako sam dobro razumeo, nijedan od kandidata nam ne odgovara :)) Evo sad ovo sto je drale rekao na prethodnoj strani, da je Hilari bila tu isto se zna ko bi bio u ekipi, a onaj republikanac je neki albanac, tako da su opet svi protiv nas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 obama nam najvishe odgovara kao chovek koji kazhe da ce da vodi umerenu i povuchenu spoljnu politiku i da se koncentrishe na unutrashnje probleme, hilari i mccain su nam jednako loshi...lichno se bojim da ako barak uzme hilari za podpredsednichkog running matea da ce biti ubijen jfk style u sledecih 3-5 godina da bi ona/njeni preuzeli vlast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 да брате Коле, као симбиоза сценарија "24 сата" и "Бекства из затвора". Обама нам јесте најбољи од најгорих. он ће нас, вероватно, са најмање гована затрпати. мада, ко зна... "ко треба бити јебан - гаће му саме спадају."* ___________ *народна умотворина Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 jfk ne bi bio sklonjen da je za podpredsednika imao nekog istomisljenika nego je imao lbj-a, obami ne treba hilari da bi pobedio i takav ticket je opasan za njega (a bogami i nepovoljniji za nas) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 па свестан је и он тога, није Хилари више пута алудирала на његово убиство тек тако. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 kako me je oraspoložila slika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Zasto bi Lindon imao nesto protiv Kenedija kada imamo ultimativni kombo Nixon + Kisindzer? Stvarno ne razumem. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts