VoOdoO_MaN Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Red Hot Chilli Peppers - Get On Top!!! :)) za sex dushu dalo Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Gara gara garis li se sada, takodje ima svoj momenat Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 mozes da pustis muziku malo jache, ne moraju da slusaju stenjanje u ritmu prcanja. naravno da znaju da jebes, ali je normalno da poshtedis ljude audio komponente a ako npr. nemam muziku onda da joj gurnem pesnicu u usta ? mislim jebote ja sam chuo (dodushe i video ), kao verovatno i gomila drugih ljudi, moje matorce kako se prcaju, mislim big deal jebote. nikad mi iz toga nije palo na pamet "seljaci". Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Red Hot Chilli Peppers - Get On Top!!! :)) za sex dushu dalo I prcas citava 3.5 min super plan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ovog statora mora da su uhvatili, on je operisan od svih reflexa;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Bilo je zajebanih situacija, ali najveca blamazha mi je bila, josh jedan ortak i ja chekamo treceg ortaka da kenja (inache to je bio 6-7 razred osnovne). I sad mi kod njega kuci, njegova keva nam donosi sok i mu sedimo pijuckamo, neshto se sprdamo i odjednom nas pita keva od ortaka kog nema vec neko vreme u wcu: "Izvinite deco, ja moram da vas pitam neshto, je l' ga vi drkate i koliko chesto? Nije to sramota, ali ovaj moj Stefan, eno ga ne izlazi iz wc-a..." E kad tad nisam propao u crnu zemlju onda ne znam... Shto je najdebilnije nas dvojica se pogledasmo i kao "Ne?!? Mi to neradimo... " :)))) Uf dobro je, mislio sam da ces da kazes da ste jedan drugom drkali I da vas uhvatila njegova keva hahaaha. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 mislim jebote ja sam chuo (dodushe i video ), kao verovatno i gomila drugih ljudi, moje matorce kako se prcaju, mislim big deal jebote. nikad mi iz toga nije palo na pamet "seljaci". [dr mr psihijatar] hmmmmm to mora da je izazvalo neke komplekse hmmmm moramo vise vremena posvetiti ovoj temi na sledecoj seansi hmmmmmp[/dr mr psihijatar] :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Red Hot Chilli Peppers - Get On Top!!! :)) za sex dushu dalo OMG WE HAVE A RABBIT IN HERE!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 previshe blam situacija za drkanje, necu bash da pricham :)) al ono burazer zna chesto da mi bane na gajbu, pa se samo izuje i dotrchi u moju sobu. kuci nije bilo nikog, pa me je uhvatio kako tovarim ribu, al otpozadi, pa ona nije skontala (hvala bogu), ja sam video poshto sam bio okrenut vratima. posle spika sa burazom hoohohohoh kralju i pichke materine.. on je 92 godishte ;)) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 sto nisi pustio brata da umoči pišu,kad vec nije vidjela kad je usao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Gara gara garis li se sada, takodje ima svoj momenat : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) I prcas citava 3.5 min super plan :) shta tjesh vishe? kome treba josh? (: btw, ono shto sam pitao je bilo vezano i za precum i za svrshavanje u usta... shta onda? ne znam za vas, ali meni je mnogo gadno da se ljubim sa ribom ako sam joj zavrshio u usta Edited February 22, 2008 by Ph0r3w3r0 Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ok ok nece vise da te zezaju da si emo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 previshe blam situacija za drkanje, necu bash da pricham :)) al ono burazer zna chesto da mi bane na gajbu, pa se samo izuje i dotrchi u moju sobu. kuci nije bilo nikog, pa me je uhvatio kako tovarim ribu, al otpozadi, pa ona nije skontala (hvala bogu), ja sam video poshto sam bio okrenut vratima. posle spika sa burazom hoohohohoh kralju i pichke materine.. on je 92 godishte ;)) Valja da uci :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 previshe blam situacija za drkanje, necu bash da pricham :)) al ono burazer zna chesto da mi bane na gajbu, pa se samo izuje i dotrchi u moju sobu. kuci nije bilo nikog, pa me je uhvatio kako tovarim ribu, al otpozadi, pa ona nije skontala (hvala bogu), ja sam video poshto sam bio okrenut vratima. posle spika sa burazom hoohohohoh kralju i pichke materine.. on je 92 godishte ;)) lazh. ako si prcao otpozadi,znaci da je i riba bila okrenuta ka vratima. :P Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 JA GA NIKAD NISAM NI DRKAO VEC SAM ODMAH KRENUO DA PRCAM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Za tebe nismo ni sumnjali! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 lazh. ako si prcao otpozadi,znaci da je i riba bila okrenuta ka vratima. :Pe isto to sam hteo da napisem,al' reko da ne smaram :) kapiram da se on okrenuo ka vratima a riba nije izvalila... jel da? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 boze :D hahah :D ali prvo sto sam pomislio kad sam video temu topika jeste da ce pesma da se javi i reci ja ne drkam ja jebem svaki dan ili nesto slicno :D phoero sto ti je gadno da se ljubis sa ribom posle pusenja ?:D to je tvoje telo :D nisu me uhvatili hm ali jednom za malo :D mada je cale verovatno provalio posto se nisam zakljucao u wc-u i on uleteo a ja sedim na wc solji a spustena daska i on me pita sta radis a ja kazem pisam!?!!!?!? ahahahhahahahahahahah ROFLMAO jbt koji mozak od caleta da ti udje u klonju i pita shta radish?? to mi stvarno nije jasno nije me niko nikad uhvatio ni u chemu hihihi u stvari jednom zamalo sa jednim tipom oladili smo se Oo ne znam mene bi pojeo blam dal mene uhvatili il ja nekog tipa matorce nekako valjda imash neke kategorije koje jednostavno ne mozesh da vidish u toj varijanti Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 (edited) ne kapiras on nije znao da sam ja unutra :D usao je slucajno nesto je hteo da ostavi u kupatilo :D a obicno je zakljucano kada je neko unutra :D sto naravno ne znaci da moj cale nije kreten Edited February 23, 2008 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 a sta reci za mog ortaka, koji je u 7.razredu video caleta naslonjenog na zid i kevu kako mu na kolenima pusi. jos nosi traume iz detinjstva.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 nije me niko nikad uhvatio ni u chemu hihihi u stvari jednom zamalo sa jednim tipom oladili smo se Oo ne znam mene bi pojeo blam dal mene uhvatili il ja nekog tipa matorce nekako valjda imash neke kategorije koje jednostavno ne mozesh da vidish u toj varijanti shta prichash ti :)) ? ti nemas ni sobu, tako da se ne racunas "prcam u dnevnoj dva sata, i ne dam kevi da izadje iz svoje sobe" pa jbg, al realno mislim prosrali ste se u fazonu "ajde da tovarimo" .. nemojte da ste tako surovi :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 uhvatio me cale jednom, i keva al ne golog sva sreca .. mucno mi je da se uopste secam toga :)) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 a sta reci za mog ortaka, koji je u 7.razredu video caleta naslonjenog na zid i kevu kako mu na kolenima pusi. jos nosi traume iz detinjstva.. Onda su jedna srecna porodica :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 bilo je dosta puta zamalo:) @ posmatranje karanja roditelja brate ja i ortak kod njega tipa 5,6 razred pikamo monopol..samo cujes iz druge sobe zvuke zestokog karanja..znaci keva mu se drala ko da su je cerecili..a u drugoj sobi qnta beba:( kako li je sad toj bebi..to ne znam.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts