LESkOpoz Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 'jutro ! lagano spremanje,pa u skolicu...PETAAAAK \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 da, da petak, sad se probudio, naspavao sam se fino, moram da odradim ovo sto imam samo mi se gomila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 toliko ga voli da ga drzhi u gepeku :D To je pogresan odgovor. U gepeku drzhim mleko u tetrapaku, jedan ceo paket od 24 komada. A soja sos zaista puno volim, sta znam, meni je to "drugi kechap". Stavish na bilo sta i ono ispadne dobro :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) jbt ladno pustene karte za slayer u prodaju \o/ sad ce da padne narucivanje odma' //edit saznao da mi je odbrana diplomskog u 7:45 izjutra 'cause mentor mora da ide u NS rano izjutra, u prevodu "da skinemo to s' kurca na brzaka" meni dojajno, sto pre i brze, to bolje meni... Edited March 21, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ali kako navodi taj soja sos kao da je neki sastojak jelu, a ne zachin ili ako bi josh gori hteli da budemo pojachivach ukusa :D @topic zachudjujutje dobro sam se naspavao .. ne znam dal da se cimam po gradu ili da odem i kupim laganicu neku koja mi juche pade na pamet .. ipak treba da se poshtedim ovaj vikend mozhe biti paklen :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ali kako navodi taj soja sos kao da je neki sastojak jelu, a ne zachin ili ako bi josh gori hteli da budemo pojachivach ukusa :D Pa sta ga znam, volim da navedem posebno jer em ljudi ne vole taj soja sos, em sto po meni dooosta menja ukus jela, sta ga znam. Recimo, kus-kus u zhivotu ne bih mog'o da jedem bez soja sosa, ajde pirinach i testeninu pomenu bih i mogao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ma ti shto ne vole soja sos samo foliraju, da napravim 2x identichna jela sa i bez ne bi znali u kome je .. naravno ne ako je jelo rezanci + soja sos .. mislim shta tu uopshte ima da se jede :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 prvi korak soja, drugi korak tofu - treci korak ghaaay! ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ako je jelo rezanci + soja sos .. mislim shta tu uopshte ima da se jede :D Pa upravo iz tog razloga je osecaj soja sosa jachi ako imas samo rezance i soja sos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa na shta to lichi jebote ? rezanci koji plivaju u vodici ? nikad nisam bio toliko lenj u spremanju hrane, pre bih izashao i kupio pljesku ako me toliko mrzi da spremim :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 kad me mrzi da kuvam (a to je uvek), kupim pakovanje pilecih grudi u maksiju i zamrznut djuvech u kesi, dodjem gajbi, iseckam meso na kockice, sipam malo ulja na dno sherpe, stavim djuvech i meso u nju, sipam dve-tri sholje vode, zacin c, malo mirodjije i bibera, kuvas dok voda ne ispari i to ti je to :)) Nemoj zamrznuto iz kese, dobitna kombinacija je to meso (obicno piletina, ali i teletina mlada moze) i povrcni kombo pecuraka, brokolija, krompira, sargarepica, luk, kikiriki, sojasos...mnogo je ukusnije, a dobiije se maltene rucak "kasikom" Mada za pun flavour potrebna je ona cepter posuda gde se sve ovo kuva u svojoj pari. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 prvi korak soja, drugi korak tofu - treci korak ghaaay! ;oP hahaha, a onda da se uclani u neku nvo :D govorim iz iskustva jer sam imao kontakte sa jednom, i imali smo neka predavanja i za uzinu nam sluzili vegeterijanske sendvice, vise vrsta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa na shta to lichi jebote ? rezanci koji plivaju u vodici ? nikad nisam bio toliko lenj u spremanju hrane, pre bih izashao i kupio pljesku ako me toliko mrzi da spremim :) Dobro sad karikirash, nigde nisam pomenuo rezance u soja sosu vec rezance, tunjevinu, krastavce i soja sos, pa tu nista ne pliva u vodi jer tunjevina upije sve :) A u slucaju kus-kusa i pirincha, opet, i oni upiju sos, i meni je to strava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 prestani sa tim sojasosom i vrati se na lepak! rezance, tunjevinu, krastavce i soja sos, pa tu nista ne pliva u vodi jer tunjevina upije sve :) A u slucaju kus-kusa i pirincha, opet, i oni upiju sos, i meni je to strava :) da al morash da imash neki sos koji povezuje to, neshto gusto .. mislim i iz tog razloga mi ide na kurac shto se to zove sojasos kad je to kao sirtje, zachin, dodatak .. kakav crni sos! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 da al morash da imash neki sos koji povezuje to, neshto gusto .. mislim i iz tog razloga mi ide na kurac shto se to zove sojasos kad je to kao sirtje, zachin, dodatak .. kakav crni sos! To je tacno! Zato nekada ubacim majonez, kombinacija je strava i lepo sve povezhe, mada ne volim bash puno majonez :( A sto se tice soja sosa, imas i onaj ultra gusti soja sos kojeg ljudi koriste, ali meni nesto ne odgovara, sta ga znam. On cesto ume da bude i dosta sladak. A oko samog imena, pa jebem li ga, kao i tabasco sos, vorchester, sve su to kao "dodaci" a zovu se sos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 to jedan od izgovora za kulinarstvo! kao: - shta si jeo ? - kus kus - uu lave - vrh brate! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Couscous or kuskus is a food from the Maghreb of Berber origin. It consists of spherical granules made by rolling and shaping moistened semolina wheat and then coating them with finely ground wheat flour. The finished grains are about 1 mm in diameter before cooking. Traditional couscous requires considerable preparation time and is usually steamed. In many places, a more processed quick-cook couscous is available and is particularly valued for its short preparation time. Sustinski nesto kao sitni pirinach, tj. tako izgleda, a ukus je solidno neutralan sto omogucava da se mesa sa cime god. Onako bas izgleda kao granulice male kad se napravi, sjajno je sa povrcem kakvim god i mesom ako imas, pa probaj. Ima svaka radnja posebno one zdrave hrane pakovanje kuskusa od 500g sto je dovoljno za dva spremanja "porodicna" tj. za vise ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 3 sata igranja WoWa u Deusu, oci mi ispadose. S moje leve strane Jelena, s desne Joca, slusam Jocu kako se smeje klincima, igra DDay s njima... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 teraj jelenu u chitaonicu a ne da wowuje 24/7! btw kako to da jozza igra dotu? nije valjda prestao da igra wow u igraonici? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 lagao sam da je juche bio smor dan. bilo je odlichno :] nisam spavao celu notj, i sad palim u teretanu, a uveche rhh... bitje i ovo dobar dan. zato tju vecheras da se naspavam kao tigar, bash me briga shto je petak. ionako sam shvorc :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 teraj jelenu u chitaonicu a ne da wowuje 24/7! btw kako to da jozza igra dotu? nije valjda prestao da igra wow u igraonici? =o) ne igra Dotu, nego DDay (isti qrac), sa Najtkinom i nekom decom. Pa sta ce ceo dan da igra WoW, ionako ceka da mu vrate PvE opremu. A jeca boostovala nekog lika Marko30, i posle on nju i nekog Darka, samo sto je taj Darko do jaja ninja. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Smor u shkoli, ko i cele sedmice, da se zavrshi vishe, smuchila mi se...Josh 2 meseca valjda! Napokon menjam smenu, ne mogu da ustajem vishe k'o vampir u pola 7. Treba sad da raspremim sobu poshto mi dolazi sestra kuci a u 5 idem kod ortaka da igramo preferans \o/ Neam pojma shta cu vecheras... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 shta koji kurac kin radi u deusu kad treba da dodje po mene? klepi ga po glavi mladji vuduov brate, i poshalji ga 'vamo. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 odgledah film, rucao, sad cu da okrenem ortaka mozda iskombinujemo nesto, jos ima vremena do veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) Vama svima mora da je petkom uveče vr' parti kad mu se toliko radujete... ove sa RHH-a ne računam, znam kako je tamo :) Edited March 21, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts