Crno-Sunce Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 nesto sam u fazonu "da nije smesno bilo bi tuzno" postajem sve vise i vise uveren da bog postoji i da me mrzi iz dna njegove bozanske duse :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 E Kole, ja banuo u Deus na 2 sata, taman se ponadao da ces biti tamo ! znaci neverujem, dobio sam 5 iz elektronike, posle 15 naredjanih keceva od pocetka prvog polugodista, knjigu pipnuo nisam, lik krupan sedeo ispred mene, ja knjigu na krilo i prepisuj... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 NARUCIO ROSHTILJ, A SAD CIRKAM VOCNI JOGURT DA MI DIGNE APETIT. milina sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 kupio neke tike sutra kupujem krevet a onda i neke pantalone sta li vec jaja mi jauchu moram neke vishe kezual, ove zarine su odradile svoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 dosho iz jebene chkole sad cu da malo napravim neko predjelo : kachkavalj i neki suvi vrat a posle palachinke p.s. debeo sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 eh bre vudu juniore pa nisam ja stalno u tom deusu =o) tachnije ja kad dodjem to je rare event (vidish kako je jozza bio veseo prosli put da je svima prichao ;o)) da je common occurance/regular spawn ne bi bilo tako dobro ;o) a za test lolerama =o) also lol po ne znam koji put chitanjem nechijeg posta na ruru podsecam se da treba da pazarim nove lone i jaknu al mi se tako ne ide u shoping... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 eh bre vudu juniore pa nisam ja stalno u tom deusu =o) tachnije ja kad dodjem to je rare event (vidish kako je jozza bio veseo prosli put da je svima prichao ;o)) da je common occurance/regular spawn ne bi bilo tako dobro ;o) a za test lolerama =o) also lol po ne znam koji put chitanjem nechijeg posta na ruru podsecam se da treba da pazarim nove lone i jaknu al mi se tako ne ide u shoping... pa ne kazem ja to. samo, posto ja tamo retko idem, ranije sam bio stalno, mislio da ces biti. nema veze. Jel si cuo da su mu uhakovali acc, otisla mu sva PvE oprema, imao lik 7k golda, ode sve, sad ima samo 200, svi itemi u torbama, rece mi da Blizz radi na povratku svega. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Retardirani Telenor, sjebao PRENESI pakete, brisuci bulju zakonom o zastiti potrosaca.Cini se kao glupa sitnica, ali me je zestoko izbacilo iz takta danas, dosta mi je vise nemoci. :/ Ima neko da predlozi neki paket ali da je na sec obracun, mrzi me da kopam, ali me ne mrzi da menjam operatera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 aha, i njemu i zloci roknuli acc...u igraoni izghleda neko da je navukao keylogger....tuga bre tuga... =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 inace,opet sam kupovala u secondhand shopu :))) gde gde?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Retardirani Telenor, sjebao PRENESI pakete, brisuci bulju zakonom o zastiti potrosaca.Cini se kao glupa sitnica, ali me je zestoko izbacilo iz takta danas, dosta mi je vise nemoci. :/ Ima neko da predlozi neki paket ali da je na sec obracun, mrzi me da kopam, ali me ne mrzi da menjam operatera. kako? ja sam isto na prenesi. u cemu je fora? If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Bas sam mislio da na TV-u ima prenos basketa. Jel ima ili ja ne znam 'di da pogledam, pošto ne nalazim nigde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 tv avala. al sad je poluvreme, vodi groblje sa par kosheva. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Ima na Avali. A Telenor, "Postovani, U skladu sa kretanjima na trzistu i zelji da svojim korisnicima ponudi sto bolje uslove, Telenor je unapredio ponudu i dodatno je prilagodio Vasim potrebama. Tarifni paket PRENESI sada Vam omogucava jos vise minuta i poruka u okviru iste mesecne pretplate. Kao korisniku PRENESI 50 paketa, sada Vam na raspologanju stoji 60 minuta razgovora i 60 SMS poruka, sto je 10 vise nego do sada. Cena minuta i SMS poruka u Vasem paketu ostaje ista, kao i Vase mesecno odrzavanje. Od 12. marta, pozivi u tarifnim paketima: Jedna cena, Moje vreme, Vise price i Prenesi se tarifiraju po broju utrosenih sekundi, nakon prvog minuta razgovora. Vas Telenor" Sto ce reci da obracunski interval vise nije sekunda, u fazonu, bilo je OVAKO i svi ste uzeli BAS ZATO sto je tako, medjutim to je nama manje isplativo nego sto bi moglo da bude, tako da je od sada OVAKO , za vase dobro bla bla bla.Zalim samo ljude koji su se vezali ugovorom za ovakve lopove, znam ja da su oni kompanija, njihova pravila, ako ti se ne svidja predji i sl.Mislim boli me kita za Telenor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 spava mi se do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 i ja mrzim telenor, ne menjam ga zbog jebenog broja, bog ih ubio! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 gde gde?? :) u 29. Novembra,sidjes posle Ktitora,vratis se malo unazad,predjes ulicu i tu je :) uglavnom je roba iz '80 i '90 ali moze da se nadje i nesto cool :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 oujea! hvala :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 prokleti winxp64x ... 3 puta reinstall da bi skapirao da mis buguje sam od sebe na njemu.. bice veselo veceras... al makar sam zaseo na net.. yay!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 uzasna je ta 64ka, nikada ne znash shta ce da ne radi:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) majke im ga nabijem da im ga nabijem... sad sam ih zvao i to je to... ja imam paket prenesi 250 sto je sad prenesi 325 prvi minut se zaokruzuje... sto znaci da ako pricam 20 sekundi to je sada ceo minut... koja govna ja ne mogu da verujem... dobro je sto su nas obavestili... znaci testiracu jos jedan mesec ovo i ako mi se prekoraci limit idem i ukidam paket pa neka mi popuse kurac i prelazim na isti paket na 064 mrezi... kako se namesta da tajmer da vidim u toku razgovora koliko sekundi pricam? nokia n serija Edited March 19, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 odgledao sam roki-a po ko zna koji put :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 idem da jedem,pa da spavam...tai rad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 sav sam samleven, palim na spavanje... sutra me konacno niko ne budi, bar se nadam, a ako me probudi, pasce krv... blah :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 dobro je sto su nas obavestili... znaci testiracu jos jedan mesec ovo i ako mi se prekoraci limit idem i ukidam paket pa neka mi popuse kurac i prelazim na isti paket na 064 mrezi... To sa minutama je "nova fora" na koju su se vratili nakon sto su je svi pre recimo tri godine ukinuli (i pre se racunalo na prvi ceo minut). I poseduju svi provajderi. VIP ima ono "da li si u prici" isto 1din posle prvog minuta koji se racuna kao ceo, a 064 takodje u mislim dva od cetiri paketa (sigurno u onom fresh) ima takvo obracunavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts