AlexG Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Bio kod burazera na rodjendanu, uzivao uz francusko vino i kubanske cigare...mmmmmm.....sad na spavanjac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Laku nojt, Ale drugari mi se ne javljaju ceo celcijati dan, zato nisam ni izashao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ^polako te ispaljuju... gg vratio se iz grada i toliko mi je smor da cu da postujem na ovom vashem topicu eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 someone called firemen? Odo i ja da spavam, zavisnici.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 za godinu dana nas gazimestan don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 uf, shto mi prijalo lepo kupanje, nisam mogao da zaspim, pa reko ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 kako mi se samo spava, a necu da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 bio malo do grada i eo udje u sobu sad neznam de udaram sve zivo gori sad da gasim pa spavanje... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 kako mi se samo spava, a necu da spavam sejm hir brate. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ja bogami odo da spavam... gn :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 NIJE USPELO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 dobro vece bas, imalo je svojih momenata vrhunskih iako je bilo par spustanja ali se nisam dao :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 'Jutro!! probudi me baba, nije joj bilo dobro, to sam zavrshio..ne znam shta cu sad... treba da uchim..al to mozhe da sacheka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Opet sam se nesto probudio neobicno rano za nedelju, ne znam šta je ovo. Sad da doručkujem, pa idem napolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Evo i ja ustadoh malo, nesto se razvlacio po krevetu od 6 jutros...sad valja ici u nabavku, pa doruckovati i onda imam nesto da prekucavam ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 evo ja radim :( a tako sam hteo da ostanem kuci da spavam za kasnije sam ugovorio basket sa ekipom... dobio sam mail od sestre sa ovom slikom ispod. kaze da je slikala sa aparatom koji mi je kupila, pa eto jedne dobre vesti ovog jutra :) ehhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 dobro jutro !!! idem sad na Adu da vozim bajs sa drustvom...posle podne idem kod ortaka da gledamo zlocin i kazna,i pokusacemo da nadjemo neki sony,pa cu verovatno ostati kod njega da igramo celu noc :)))... p.s. jel zna neko gde mogu da iznajmim sony2,i koliko para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 halooglasi.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Svratio sam nesto do BIGZ-a, samo da bih video fantasticnu guzvu na izlasku sa auto puta u pravcu sajma, covece, 'de ce onaj narod ja ne znam, plus kao da ce moci bilo sta da vide kad ih ima mali milion. Stoga savet, ne idite putem pored Sajma ako bas ne morate, posebno u pravcu ka Novom Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 koja havarija sinoc.. devojke iz trece ftw :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ja sam se sada umio, i oprao sam zube jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 dobio sam mail od sestre sa ovom slikom ispod. kaze da je slikala sa aparatom koji mi je kupila, pa eto jedne dobre vesti ovog jutra :) ehhhhh Ne voli te bash nesto mnogo kada ti je kupila Fuji-jev digitalni, jelda? :) koja havarija sinoc.. devojke iz trece ftw :) Zasto su ftw? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 (edited) ^si seo? ^ Edited March 16, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ne voli te bash nesto mnogo kada ti je kupila Fuji-jev digitalni, jelda? :) shto jel krsh? :) kaze da je 7.1 mpx...sada imam neki hp govnjivi od 4.5, pa je sigurno bolji bar od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts