Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate jebiga, svaka muzika se menja i evoluira, zamisli kada bi rock i dan danas bio kao u doba elvisa prislija, bitlsa... Ne kazem da je to dobro, ali je neminovno... A i dobro, ovo je club-banger pesma za koju je urado spot, uzmi album port of miami pa poslusaj...

veci deo jeste otishao u kurac josh odavno...valjaju josh uvek Talib Kweli, Mos Def i naravno Jeru the Damaja

Rakim, redman, wu su takodje ostali kul...

Edited by Longleyy

veci deo jeste otishao u kurac josh odavno...valjaju josh uvek Talib Kweli, Mos Def i naravno Jeru the Damaja

Extra je Talib.Black Star sabija za sve pare.Po meni jos vrede Aesop Rock i Cadence Weapon.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

da li se neko danas lose proveo?

evo citam i svima bilo lepo, svaka cast!! :)))

Evo ja. Prekucavam pola dana vezbu iz termodinamike i nazove me drugarica da pita da li sam zavrshio i skonta da sam ja prekucavao pogreshnu vezbu. [|)] Maler. Ali zato manje posla za sledeci put.

Edited by Friz

I put the CUTE in EXECUTE!

Frizdun @ Twisting Nether

bacio pogled na beoviziju i kad sam cuo cu ces ce cemo cete ce hahahahha tolko sam se zagrcnuo od smejanja, jedva ziv ostadoh, bio kod ortaka na rostilju, bilo extra, vracam se gajbi i iscimam me ortakinja na kafu, lep dan skroz, sutra idem do sela, sve u svemu lep dan u potpunosti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...