Hide Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Super dan danas! Bili mi neki gosti, najeo se na rucku. Posle otisao do Kasine, dogovarao se sa ortacima za neke akcije, fenomenalno je bilo. Jos sam dobio dvd sa muzikom, mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 da li se neko danas lose proveo? evo citam i svima bilo lepo, svaka cast!! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 to ti mislis!! pizdo mogao si da se javis ako si bio u kraju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Pa pretpostavio sam da je reper...http://www.youtube.com/watch?v=jNCWqIoi1JY Ne zvuchi loshe... Oprah kola i oprah sebe...d'osushim kosu pa idem po dragu...lolnub Pored lil wayna, trenutno jedan od meni najboljih... Speedin je hitchina, a odslusaj "Chevy ridin high" i "everyday i'm hustling" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 nisam neshto pratio scenu, al ako je ovo sada top repa onda je taj pravac definitivno otishao u kurac • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Šta se desilo sa onim "keep it real"? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 veci deo jeste otishao u kurac josh odavno...valjaju josh uvek Talib Kweli, Mos Def i naravno Jeru the Damaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Brate jebiga, svaka muzika se menja i evoluira, zamisli kada bi rock i dan danas bio kao u doba elvisa prislija, bitlsa... Ne kazem da je to dobro, ali je neminovno... A i dobro, ovo je club-banger pesma za koju je urado spot, uzmi album port of miami pa poslusaj... veci deo jeste otishao u kurac josh odavno...valjaju josh uvek Talib Kweli, Mos Def i naravno Jeru the Damaja Rakim, redman, wu su takodje ostali kul... Edited March 9, 2008 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 veci deo jeste otishao u kurac josh odavno...valjaju josh uvek Talib Kweli, Mos Def i naravno Jeru the Damaja Extra je Talib.Black Star sabija za sve pare.Po meni jos vrede Aesop Rock i Cadence Weapon. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 da li se neko danas lose proveo? evo citam i svima bilo lepo, svaka cast!! :))) Sreca, sreca, radost :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friz Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) da li se neko danas lose proveo? evo citam i svima bilo lepo, svaka cast!! :))) Evo ja. Prekucavam pola dana vezbu iz termodinamike i nazove me drugarica da pita da li sam zavrshio i skonta da sam ja prekucavao pogreshnu vezbu. Maler. Ali zato manje posla za sledeci put. Edited March 9, 2008 by Friz I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Uspeo sam danas da smanjim kiriju za 20Eura, tako da necu da se smaram sa selidbom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ODBILA TI GAZDARICA NA USLUGU, A MATORI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 NIJE NEGO GAZDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ma nishta, istushirao se lepo...gledao Velki Mozak (majko moja) ... sad malo radim na projektu koji ce se svideti Coreyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Doshao mi burazer iz nemacke! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Moj tjale otishao u nemachku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 moj cale mi jednom dao 100 maraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Igram kanter i gledam beoviziju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 a zato si bio onako indolentan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 koliko je danas rurcw bio dosadan,ovo mi se skorije nije desilo... :\ uff,sad cu da jedem,i legnem i gledam Prijateljeeee :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Inferno, predpostavljam šta je, cunt wait, ovaj can't :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 a zato si bio onako indolentan Pa delom, delom zato sto nisam igr'o kanter mesecima a delom zato sto ste isli na pauze svaka dva minuta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Gledam ovu muchenu Beoviziju i idem da spavam.... Aj laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 bacio pogled na beoviziju i kad sam cuo cu ces ce cemo cete ce hahahahha tolko sam se zagrcnuo od smejanja, jedva ziv ostadoh, bio kod ortaka na rostilju, bilo extra, vracam se gajbi i iscimam me ortakinja na kafu, lep dan skroz, sutra idem do sela, sve u svemu lep dan u potpunosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts