pilauda Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 danas bas aktivan dan, ima da spavam ko beba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 ako je klasican voda trip, treba da skaces na odgovarajucoj nozi i udaras se po vugli iznad uveta, meni to radi uvek, ali ako je neki zajeban zapus, onda kod doce da te on sredi:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 zec mi je ili depresivan ili se prezdrao. legao je i ne moze da se makne vec dva sata i da dise tako da nema straha sa te strane... :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 omg total recall :) sheronka i arnold, " get daaaoun!!!1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 gledam sad po netu stimere za kuvanje na pari, bash im je pala cena i ima ih od raznih proizvodjacha. mnogo se vetj dugo lozhim na tu ideju tako da tju uskoro da se bacim na risrch kako shta i da valjda skoro kupim neki. svachiji info je dobrodoshao. Nemam nešto puno iskustva ali sam probao Tefal taj za kuvanje na pari i on dobro radi svoj pos'o, na više je "spratova" i ima dosta onih podešavanja. Ne znam cenu, ali držim da kod tako nečega treba kupiti neku proverenu marku a ne one Neo, Vox, Geo, Weg, dža bu. al mislim kako to mislish ajde sa forama .. koliko ljudi uopshte ima shpric na gajbi. kazhem ti nemoj da se vadish samo se pokopavash, ponashaj se kao da je to normalno ipak si ti nash drug i svi te mi volimo :) :* I ja tebe volim :* i vas :* ali drzim da svaka ozbiljnija kućna apoteka ima i špriceve. iamsh ronilachku foru, evc sam pisao o tome, al ako si nov u tome trebace ti enko vreme:) Ne znam koja je to ronilachka, pa ce mi sigurno trebati uvezbavanje. Sa druge strane, sa "optushivanjem sudopere" sam probao, nije uspelo. ako je klasican voda trip, treba da skaces na odgovarajucoj nozi i udaras se po vugli iznad uveta, Jel treba da pride nakachim neku kameru pa okacim na youtube? ;) Ovo nisam nikad probao, ajd' bas cu ako mi ne uspe nesto drugo. A to nesto drugo je da sam sipao hidrogen u uvo, to je cesto znalo da pomogne. Izgleda da se lagano odcepljuje, pa sam sad odlucio da ipak napravim pauzu, pa cu posle da nastavim, da ne bih sve odjednom. Pride, komshije izgleda prave neku zhurku, na koju nisam pozvan omg (doduse ne znam ni tacno koje komsije) ali je izbor muzike genijalan. Red grand narodnjaka, red densa '93, red grand narodnjaka, red densa '93. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) ^red kamenja dizalica ... red kamenja dizalica ... red kamenja.... dizalica ?? pa moze !! smorio sam se ko korov sad idem da spavam nije mi dobro Edited February 27, 2008 by hpo potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 probudio se u 15 do 4, sav slogiran. seo za komp da malo kuckam diplomski, i skontao da ne znam gde mi je dvd sa acadom. pretpostavljam da je kod drugarice, al malo je rano da je zovem da proverim :P narocito sto joj je danas drugi dan na poslu, pa cenim da je u frci za sve pare ^_^ inace acad 2008 mi je nesto flipnuo tokom instalacije, i nije instalirao materijale/texture, sam bog zna zasto.. u folderu testures ima link za help file, al nece da radi roflmao. i tako da eto meni radosti, sutra po dvd kad se ona vrati s' posla, pa reinstal, i ondak radosti rendera... u medjuvremenu sam pustio neke random rendere, cisto da patim masinu Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 dobar dan radni narode i chizra :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Dobro jutro dobro jutro! Vidite sta je radan covek! Na netu u pet, na netu u devet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Dobro jutro radni narode Srbije! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 dobro jutro... jebem ti nivelir, totalnu stanicu, prizmu, gps i one koji ih izmisle. odo na posao ovako mrtav :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 strasno krule, strasno.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 uf shto volim supu od detlitja, a najvishe volim spavanje od lekitja :D znachi kapiram polako da ako uskoro neshto u zhivotu drastichno ne promenim da tju morati da spavam na lekovima konstanto da bi se ovako dobro odmorio .. Nemam nešto puno iskustva ali sam probao Tefal taj za kuvanje na pari i on dobro radi svoj pos'o, na više je "spratova" i ima dosta onih podešavanja. Ne znam cenu, ali držim da kod tako nečega treba kupiti neku proverenu marku a ne one Neo, Vox, Geo, Weg, dža bu. da da snimio sam i ja da su svi u fazonu "tefal" is tha best. al onda dolazimo do pitanja koji tefal poshto koliko sam video imaju 6-8 razlichitih uredjaja koji se usushtini ne razlikuju puno sem po velichini i nekim glupostima. al tek onda po blizhoj inspekciji (chitanju komentara kupaca) videh da ima razlike u stvarima kao kvalitet izrade i tako neke stvari koje ne pishu u kratkom opisu .. sretjom nigde ne zhurim sa kupovinom pa imam vremena da bash izchitam :) e da samo jedno pitanje laki .. koliko je to visoko kad se sve namontira i kolika je tezhina bila .. to nikako sa slika da skapiram. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 jutro svima, idem do faxa da pozavrsavam neke ne odlozne obaveze, pa posle do dca da pazarim neku garderobu, valja se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 al tek onda po blizhoj inspekciji (chitanju komentara kupaca) videh da ima razlike u stvarima kao kvalitet izrade i tako neke stvari koje ne pishu u kratkom opisu .. sretjom nigde ne zhurim sa kupovinom pa imam vremena da bash izchitam :) Ako iskopam koji je ovaj javicu ti, s tim sto ne znam naravno kakav je po kvalitetu izrade vs drugih tefal modela jer ih nisam nesto istrazivao bas. A i ovo sto kazhe margi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Ako iskopam koji je ovaj javicu ti, s tim sto ne znam naravno kakav je po kvalitetu izrade vs drugih tefal modela jer ih nisam nesto istrazivao bas. A i ovo sto kazhe margi ;) a ono za visinu, tezhinu ? a to margi reche i pozva mamu da mu skuva ruchak! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 a tebi treba zlatna sherpa da napravish kajganu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 a tamo je bio neki krsh bzhe me sacuvaj, pa sam neprekidno morao da struzhem sa dna To je zato sto si navikao na luxuz! ;) Meni najbolje ispadne svaki vid przhenih jaja u matorom tiganju koji se prakticno skroz deformisao i izgubio prirodnu boju (recimo da je bio crven, sad je crn ;)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 na neteflonskom tiganju morash d'izvadish slaninu nakon sto je pustila mast i vratjash je taman pre nego sto su jaja gotova (+ morash imati rendani kachkavalj da bi stvar bila zaokruzhena na kraju ;o))... also stijo svaki pravi gurman se dichi svojim skilom u kujni, bez obzira sta neko sa netterweba misli o tome ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 broj ispita na faksu konacno pao na jednocifren...uf, al cu da se razvalim veceras:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 moram da krenem na NBG...jao mrtva guzva na mostu,vec mi je muka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 u staroj, crnoj, matoroj sherpi, i tu su mi najsladje :) To je zato sto sherpa malo "pusti" od kokanja i toplote tu skorenu mast skupljanu godinama pa ona taman nabaci malo slanosti i doda "putera" u kokice ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 "If we didn't succeed at the PC, they wouldn't have a business," Mundie (microsoft) said of Google svakom treba doza smeha once in a while :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Na koju foru je ekonomija evoluirala tako da ti likovi tako lako ostaju tu 'de jesu; majkemi, ima li boljeg posla od main chiefa u pr-u, risrch&stretdzi-u i tako tim, kenjash notorne gluposti i boli te kurac :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts