Veljok Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 vratio se iz grada, proshetao malo, popio limunadu u nekom fensi kafitju i tako.. satju rucham Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Reče mi neko da u Delta Šitiju ima jeftinih jakni u tamo nekoj radnji... idem da pogledam, nemam bre normalnu jaknu za proleće. Imao sam jednu al mi uzeo brat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 omg jakna! i ja vec neko vreme planiram da poazarim novu "multi purpose jaknu u stanju poluraspada za prelazno vreme/veci deo godine" (aka nesto tipa vijetnamka ;o)) al mi se ne ide po prodavnicama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ja sam se nešto najeo pa mi se sad nigde ne ide, a rado bih možda izašao napolje malo kasnije, kad se odmorim. Ništa od pizza kombinacije, moraću da se zadovoljim odlaskom u recimo kuću čaja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 lol i ja treba da kupim jaknu...ajd se skupimo pa idemo zajedno u kupovinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Reče mi neko da u Delta Šitiju ima jeftinih jakni u tamo nekoj radnji... idem da pogledam, nemam bre normalnu jaknu za proleće. Imao sam jednu al mi uzeo brat. ko ti je bre uzeo ?! [:(!] Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 onda ovo sto je rekao jasamnepismen vazi i za tebe :P:P I agree! Sponge Bob sux! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 I agree! Sponge Bob sux! Jebeni sam retard...:( ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 sr Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 sundjer keva !!! bio sam na akfu pa sada idem malko na steroide don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Kupio sam se Asus Eee :))) jeeeej :) Sada sam krenuo da ga maltretiram :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 prd prd . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Kupio sam se Asus Eee :))) jeeeej :) A sto? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Zato sto mi je mega cool za predavanja :) Ali kapiram ti to ne bi razumeo :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Pa ako ti već dozvoljavaju da nešto "džaraš" na predavanjima uzmi lepo "pravi" notebook. Ako hoćeš da se igraš, onda PSP ... znam ja da je eeepc na linuxu, ali mi se ti nekako uopšte nisi uklapao u profil čoveka koji hoće taj uređaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 "Pravi" lap je dosta sqplji i tezak. Igranje me ne zanima. Ovo ima sve sto mi treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Bila sam sa sestrom u "Absinth-u" na nagradnom rucku i bilo je fantasticno :) Jela sam biftek i paradajz corbu a sestra neko pilece meso u indonezanskom sosu :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Raspao se od bleje na adi , sad na qnt a kasnije ko zna... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 "Pravi" lap je dosta sqplji i tezak. Igranje me ne zanima. Ovo ima sve sto mi treba. gay :) nego sad ozbiljno taj eee mi deluje kao nesto najjace na svetu. Kolko para? i slikaj se pa kaci You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 lecim se od mamurlika... ortaku bio sinoc rodjendan pa smo zaglavili u skadarliji u tri sesira... od 8 do 1 neprestalno cuganje, samo menjanje amblaze prazna flasa za punu pivo/vino/pelin/ you name it we drank it posle kod njega gajbi i nastavljanje. znaci onesvestio sam se... ne pamtim kad sam se toliko dobro razvalio i vece se zavrsilo sto smo sedeli u nekoj cevabdzinici i lozili lokalnog alkosa da sam ortak isus a ja gabrijel, i sve sa spikom o luciferu "ma on je dobar decko bio al je uleteo u lose drustvo, jebiga bedak za njega" zaista sjajno vece If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Baba mi je u lošem stanju, nadam se da neće da umre :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 eo vrnuh se iz ns-a, kako sam se dobro proveo, krajnje neplanirano drugari sa gomilom dzidze, opet neka skivi varijanta pa onda na neki priv parti pokupili neke zene wtfomg :) ondak smo svrnuli u tele i tako posle nocno druzenje olololo me happy [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Baba mi je u lošem stanju, nadam se da neće da umre :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 nego sad ozbiljno taj eee mi deluje kao nesto najjace na svetu. Kolko para? i slikaj se pa kaci Trebalo bi da je nesto ispod 300 evra, oko 270 na primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 sad sam raskinuo sa devojkom :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts