Veljok Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 a zavarali su trag tako shto je muad rekao da je "dobio poziv" a gari "idem na kafu" de cete protiv rurovaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 volim kada me, kada se probudim, doceka neki lep miris kao prvi nadrazaj spoljasnjeg sveta. To mi tako razigra mozak i uchini me srecnim ceo dan. Napolju cvrkucu vrapci, ja nesto kreativno raduckam, razmisljam kako da uguram sutra odlazak na faks i prvi odlazak u Delta City (prezirem sebe zbog toga ali mi treba zensko drustvo pa idem sa jednom devojkom da gledam Ognjenku...) i posao... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Skijanje na Banskom je do jaja... Realno. Klubovi/bilo kakav oblik zurke na Banskom su... hmmm... aj` recimo tuzni. Al` opet, skijanje je do jaja. Bice nekih klipova i slika ovih dana valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 bio sinoc u expu,bilo me je DO JAJA !!! Mendzi,ti si lud !!! :D danas odmaranje u najavi... @kreator ako si bio na "Benasiju",onda znas da nije bio Benasi los,nego Larok,koji je jebeno UGUSIO masu...i onda je pola ljudi samo docekalo da vidi Benasija,i otislo kuci...cisto da vide coveka za kog su dali pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Naj'o sam se, bio do grada, sad svratio nesto do Bigza da sredim, posle cu opet do grada i tako, odmaranje. Fino vreme napolju, išo sam do bazara, sad se premišljam dal da instaliram Bolivion, nešto mi se šeta po fantazijskim šumama i gorama. Taj bazar je genijalan. Slobodno mozes da obidjes prva cetiri standa i znas sta ima u svih ostalih 2042 komada ali i dalje svi idu po celom bazaru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Au al sam se sinoć preparirao, nije mi bilo dobro, odoh da spavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 OMG provaljeni smo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Vrnuh se iz teretane, nisam ishao 4 dana i odma' slabije radim. Sad me sve boli. Da isqliram malo uz 'ladnu kocu pa da idem da operem kola...Ne znam shta cu vecheras, jebala me prva smena sutra... @Longleyy Ko ti je to na avataru? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 volim kada me, kada se probudim, doceka neki lep miris kao prvi nadrazaj spoljasnjeg sveta. To mi tako razigra mozak i uchini me srecnim ceo dan. Napolju cvrkucu vrapci, ja nesto kreativno raduckam, razmisljam kako da uguram sutra odlazak na faks i prvi odlazak u Delta City (prezirem sebe zbog toga ali mi treba zensko drustvo pa idem sa jednom devojkom da gledam Ognjenku...) i posao... omg, sto prezires sebe zbog odlaska u DC? :) Veceras neka sedeljka.. Gde su zurke? :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 u petak i subotu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Smorio je Bolivion, uninstall + back to cartoons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 idem posle na street basket :D Bas je lepo vreme napolju. Smorio je Bolivion, uninstall + back to cartoons. pa kad ga igras 20. put ! Bolje igraj WoW da me ne smaras sto si dao pare za prepaid ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Lep dan danas ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 @Longleyy Ko ti je to na avataru? Rick Ross... reper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 bio na basketu 4 sata, koliko sam umro jebote ovo je nehumano... Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 e kako je bilo u expou ? Jel gore nego za Benasija ? ja trebao da idem, al nisam :| nije bilo lose, mene je buka odusevio, dok sam od prytza ocekivao vise... Mendzi,ti si lud !!! :D sto?? :) evo vratio se sa fudbala \o/ igrao napolju, na travi, dva sata, momentalno sam se oporavio od sinoc, iako sam spavao samo 5 sati postigao sam pobedonosan gol, glavom, posle kornera :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ja ne znam sta si ti ocekivao od prydza? ja sam se bojao da ce cak drndati call on me,i proper po 2-3 puta,i ostalu house komercijalu... ali otisao je skroz u drugom pravcu,i sinoc uopste nije bio eric prydz,nego pryda...i pomalo cirez d :))... super je bre bio...mrs mendzi !!! :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 super izblej napolje samo mnogo ladno na reci kad zadje sunce :) OMG provaljeni smo :( BOLI NAS BRE KURAC BRATORI, OVE PEDERE NE SME NIKO DA BIJE!1 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 bleja, danas nisam izasao iz gajbe, nesto sam smoren(od jutros sam mamuran i sinoc sam u pijanstvu nesto zasrao, no nije bitno) veceras danguba i cirka :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 lalalalal lepdandanas lalala trebadapishemtekstoveatoneradim lalala bitno da su svi veseli uzdravlje =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 danas je ono fantastichan dan da se ne radi apsolutno nihsta, mozda cu dobiti volju da uchim sad kad zadje sunce:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Rick Ross... reper... Pa pretpostavio sam da je reper...http://www.youtube.com/watch?v=jNCWqIoi1JY Ne zvuchi loshe... Oprah kola i oprah sebe...d'osushim kosu pa idem po dragu...lolnub . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 dosho s fudbala, bio od 3 do 6, trchao kolko mogao i vratjam se kutji i brat me zove na mob. i kao "e zaboravio sam punjach za baterije, ajde idi do autobuske i poshalji to za bg".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 bleja, danas nisam izasao iz gajbe, nesto sam smoren(od jutros sam mamuran i sinoc sam u pijanstvu nesto zasrao, no nije bitno) veceras danguba i cirka :) bole vas matorce uvo !! Dosao s fudbala i kocki, mrtav sam, teren 3 sa 3, lik me seta od kraja do kraja... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Slusam i skidam neku ziku...bas lep dan danas bio za razliku od onog jucerasnjeg sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts