Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

volim kada me, kada se probudim, doceka neki lep miris kao prvi nadrazaj spoljasnjeg sveta. To mi tako razigra mozak i uchini me srecnim ceo dan. Napolju cvrkucu vrapci, ja nesto kreativno raduckam, razmisljam kako da uguram sutra odlazak na faks i prvi odlazak u Delta City (prezirem sebe zbog toga ali mi treba zensko drustvo pa idem sa jednom devojkom da gledam Ognjenku...) i posao...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

bio sinoc u expu,bilo me je DO JAJA !!!

Mendzi,ti si lud !!! :D

danas odmaranje u najavi...

@kreator ako si bio na "Benasiju",onda znas da nije bio Benasi los,nego Larok,koji je jebeno UGUSIO masu...i onda je pola ljudi samo docekalo da vidi Benasija,i otislo kuci...cisto da vide coveka za kog su dali pare...

2ch4bup.jpg

Naj'o sam se, bio do grada, sad svratio nesto do Bigza da sredim, posle cu opet do grada i tako, odmaranje.

Fino vreme napolju, išo sam do bazara, sad se premišljam dal da instaliram Bolivion, nešto mi se šeta po fantazijskim šumama i gorama.

Taj bazar je genijalan. Slobodno mozes da obidjes prva cetiri standa i znas sta ima u svih ostalih 2042 komada ali i dalje svi idu po celom bazaru :)

volim kada me, kada se probudim, doceka neki lep miris kao prvi nadrazaj spoljasnjeg sveta. To mi tako razigra mozak i uchini me srecnim ceo dan. Napolju cvrkucu vrapci, ja nesto kreativno raduckam, razmisljam kako da uguram sutra odlazak na faks i prvi odlazak u Delta City (prezirem sebe zbog toga ali mi treba zensko drustvo pa idem sa jednom devojkom da gledam Ognjenku...) i posao...

omg, sto prezires sebe zbog odlaska u DC? :)

Veceras neka sedeljka.. Gde su zurke? :(

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

e kako je bilo u expou ? Jel gore nego za Benasija ?

ja trebao da idem, al nisam :|

nije bilo lose, mene je buka odusevio, dok sam od prytza ocekivao vise...

Mendzi,ti si lud !!! :D

sto?? :)

evo vratio se sa fudbala \o/

igrao napolju, na travi, dva sata, momentalno sam se oporavio od sinoc, iako sam spavao samo 5 sati postigao sam pobedonosan gol, glavom, posle kornera :)))

ja ne znam sta si ti ocekivao od prydza?

ja sam se bojao da ce cak drndati call on me,i proper po 2-3 puta,i ostalu house komercijalu...

ali otisao je skroz u drugom pravcu,i sinoc uopste nije bio eric prydz,nego pryda...i pomalo cirez d :))...

super je bre bio...mrs mendzi !!! :DDD

2ch4bup.jpg

bleja, danas nisam izasao iz gajbe, nesto sam smoren(od jutros sam mamuran i sinoc sam u pijanstvu nesto zasrao, no nije bitno)

veceras danguba i cirka :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

bleja, danas nisam izasao iz gajbe, nesto sam smoren(od jutros sam mamuran i sinoc sam u pijanstvu nesto zasrao, no nije bitno)

veceras danguba i cirka :)

bole vas matorce uvo !!

Dosao s fudbala i kocki, mrtav sam, teren 3 sa 3, lik me seta od kraja do kraja...

[xx(]

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...