MaudDib Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jebeni sinusi i jebeni kashalj .. dodje mi da odshrafim glavu i ischachkam sve shto treba napolje :) Sad ja vas pitam kao normalne osobe za koje racunam da poseduju osnovne mogucnosti logicnog razmisljanja. KOJI DEBIL IZDAJE NAREDJENJE DA SE SVI LEKOVI MORAJU IZDAVATI NA RECEPT ? ma ne prichaj mi nishta o tome .. meni toliko na kurac idu svi farmaceuti i medicinari (nhf dule&kole) da planiram da ako ikada zavladam svetom prvo se njih oslobodim :D znachi umesto da pomognu i sve kao shto i treba oni se izdrkavaju na tebi i samo ti josh dignu pritisak i pogorshaju stanje. meni je slichno neka kuchka kad sam imao sjebano oko drkala za recept, ja ono jedva vidim na ovo jedno oko, a ona sa prichom "ne mogu da vam izdam to bez recepta, to je otrov"!!1 budale. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 autocad sakuje, jednostavno nije konkurentan sa ostalim programima. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 KUVARICE MANJE ZBORI DA TI RUČAK NE ZAGORI Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 PROMASIO SI TOPIK LUDICE,CESTITKE ZA 8MI MART SU NA DRUGOM MESTU! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) chekajbre, ne kapiram sta je smeshno? otkad je pogreshno tako se pozdraviti sa nekim? mislim, nije kao da je devojka usred intervjua podigla ruku i rekla "halt! hammerzeit!" ;o) ROFL ! :) .. ajde neko repostujte sliku! Edited March 7, 2008 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) blah ! Edited March 7, 2008 by KreatoR^NbG Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friz Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Dosho s faxa, mrtav sam. Ali je zato petak Svirka vecheras u Route 66! yey! \o/ @ Seth Fix: Zivish u Srbiji, zashto si iznenadjen? I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Sad se vrnuh iz grada...Ustao sam jutros u 7 da bih se cimao da izvadim vozachq. Uspeo sam za 1h, veze su chudo. :) Vozio sam kola jedno sat vremena, i dobio dozvolu i od matorog...Uzivancija! jebes tu vezu kad si ceko 1h :D dosao kuci psaulj za rucak aa fuj ne mogu vise 3 dan pasulj pa ni svinja ne bi mogla tako da zivi !!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 mislim da je to najbolja slika u univerzumu :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 mrtav sam,sjebao stomak nesto, nisam bi ni na faksu, treba da vozim kola kod majstora, sve u tri lepe...mislim da cu veceras da odem da se napijem lepo u to ime:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 kupio sam patike :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 "kupio" sam patike :) Bile neke demonstracije nove a ja nisam upoznat Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 kupio sam patike :) evo i ja cu jos malo :D Mozda Reebok Classic !! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Jel to sa nekim zamišljenim parama? Kupi onda i meni jedne, ako te ne uvate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Pa ja ovo mislio da mi ti uzajmis koji dinar :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Lik u slagalici imao -10 poena :((( srednja zalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ^ evo ja cujem matorce kako vriste od smeha u dnevnoj sobi :) ja jurim subtitles za ginger snaps... veceras bioskop :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 bio u shkoli, kao skraceni chasovi bili, a vel. odmor trajao 45 minuta posle shkole otisho da kupim neke andjame kevi i cvetje babi... sad blejim, ne mogu u grad, vreme je smor, mozhda bioskop, mozhda vorkraft cya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 PIVO PRAVO PICE PIVO UVEK DOBRO PIVO NIKAD LOSE PIVO SAMO UDRI PIVO :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Dosh'o u Jagodinu posle mesec i kusur dana,ou jea :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jebes tu vezu kad si ceko 1h :D Uhvatio sam pauzu od pola sata...;\ Vrnuh se iz shkole malo pre, zdrao sad. Doshli gosti, jeb'o me rodjendan, ne znam 'de cu vecheras, idem da chastim drushtvo i da se izivljavam kolima ;> . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Kvalitetno veche uz gin-tonic i kubanske cigare...aj vidimo se ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ispade mi ovo lep dan...onako dosta ispunjen... sutra ne znam sta cu,hteo sam u Zrenjanin na utakmicu,ali me ortak prodao za kola,tako da nemam pojma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 kako bi voleo da sam u bgu da vidim dal je ovaj lesko stvarno toliko strasan fudbaler kakvim se predstavlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Dodji u KSh na utakmicu @ LeSkO Edited March 7, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts