Jump to content

NEZAVISNO KOSOVO

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja ne mogu da vidim shta se pricha jel nemam tv, al mogu da zamislim prilichno dobro. i totalno te razumem igore i meni nije prijatno, al tu se onda postavlja drugo pitanje .. dal ima neke alternative ?

to je kao kad uhvatim sebe da razmishljam o kosovskom boju i kazhem sebi da je to mozhda najvetja glupost koji smo uradili u istoriji jel je lazar poveo sav krem tadashnje elite da svesno izgine tamo iako se znalo kolika je turska imperija i koliko tje vojnika biti tamo i sve. al opet i tu se postavlja pitanje koja je alternativa bila ? svi znamo kako se istorija odigrala mi smo opet bili osvojeni (dodushe mnogo kasnije nego da nije bilo tog boja i da se taj boj nije odigrao onako kako se odigrao) al ne mozhe da se kazhe da je to bila neka mega glupost to je bila realnost .. napadnut si sa jasnom opcijom da tjesh nestati i shta ti je drugo ostalo sem da se borish.

ne znam .. nisam pametan da kazhem tako treba, al kad pogledash kako stvari stoje shta uopshte retji.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ja ne razmisljam, ali od jutros me je stisla gadna nervoza kakvu nisam osetio od 7 izlaska na dinamiku tacke, a sad mi se povraca od muke. Cisto pratim svoj instikt.

Jednostavno sa 23 me je bolela kara, sa 33 me je strah.

Ja bih sad i ostavio ovde neki sled dogadjaja koji ocekujem, ali ne mogu prosto.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pa ja sam josh od 2001, kad je pochela da se odvija revolucija koja i nije bila revolucija al nam je tako prodana, kako tje se sve odigrati jel sam video da se stav nas prema nama samima i sveta prema nama nije promenio .. al to meni vishe govori o ovom usranom svetu u kome zhivimo nego o bilo chemu drugom.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ali ono sto ti ja mogu reci je da je ovo sto sad ide na RTS potpuno isto kao sto je islo u periodu 1990-pocetak 1992.

Blagi ratnohuskacki program koji ce vremenom eskalirati.

o tome pricham upravo... btw evo pocelo je.........................

............... DA LI JE OVOM PRVOM GOVORNIKU DOBRO ???

mislim, kakvo BOLESNO urlanje je ovo? i to je tek pocetak... a botovi dole tek krecu da se uspaljuju

od govornika i hektolitara rakije koja se sada loche u masi...

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

@fatboy

zasto moras da koristis caps lock u svakom postu

ono namerno preskacem tvoje postove zbog toga cisto da znas :D

prodjem sad krunskom(ako se tako zove)

i jedno 5 riba misli da nemaju ni 15 godina koje zaustvljaju kola i deru se "ko ne skace taj je shiptar"

ma lol ...

ma lol ...

barem da su dobre ribe pa da razumem ali terajte se deco u tri lepe

ne znaju ni gde je kosovo kad bi ih pitao neko a misle da se bore za nesto

ma lol

I ja kažem da je ovo katastrofa što prave i da je malo besmislenije bilo bi smešno, dok je ovako zabrinjavajuće. Ali na B92 ti imaš još gori govor mržnje prema Srpskom narodu i Srbiji i to je proevropski.

Kažem da nije dobro da nam se 2008. ponavljaju Ušće i Gazimestan. Ali šta očekivati. I Tadiću je zinulo dupe za glasove. Pa DOS je i 2000. kao jednu od ključnih tačaka imao očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Jedino se Đinđiđ usudio da kaže nešto i da potraži neko realno rešenje. Ovi samo pričaju i urlaju i neplaniraju ništa da rade. Mislim sada je kasno, izgubili smo. Ali 8 godina je DOS bulumnenta urlala pred glasačima kako će da čuva Kosovo, dok relano ništa ali ništa što je u domenu mogućeg nisu ni pokušali.

Ali ipak, kakve god da smo bile stoke i kako god da je RTS bio 100% ratnohušački i primitivački početka devedestih. I koliko god mi je grozna ideja da je Vučelić doživeo jutro 6. oktobra. NA JEBENOM PROGLAŠENJU NEZAVISNOSTI 1991. JE JEBENA MASA U ZAGREBU KLICALA "POKLAĆEMO SRBE".

a sada predsednik narodne stranke CRNE GORE ???

pa jos pocinje: dragi prijatelji i SUNARODNICI.... ??? Pa este zasebna drzhava, shta sad jbt? [roflmao]

PS: haha, tek sad provaljujem sliku onog matorog brke srbijanca u narodnoj nosnji koju lagano

time after time (na svakih par minuta) lagano fejdinuju preko slike live prenosa... ono kao dodatan nacionalni boost,

ko ameris sto tako imaju onog marlboro men-a! [:D]

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!