maraaram Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 затворена улица кнеза милоша.. протест испред америчке амбасаде.. Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) ali kada jedan narod koji zivi u pecinama i nosi kapu u obliku jajeta na glavi nas ownuje onda znamo gde su vrata dobro, bitno da ti znas kako je sve na kosovu moja keva radi sa kosovskim albancima - i veruj mi kada ti takav covek da RECH mozes da mu pozajmis milion evra - znaces da ce ti vratiti do dogovorenog roka do poslednje pare jer u suprotnom je to za njega nikad veci SRAM i PREVARA coveka, dok sa druge strane beogradske elektrane joj (mojoj kevi) duguju boga oca (jedini nacin je da ih tuzi, sto opet povlaci gomilu vremena a i novca) s'druge strane zeleznice joj duguju i jos par privatnika koji su svi SRBI, no o ovome nije rech u ovom topicu, vec jednostavno da napomenem kolko treba da ignorises sve politicke debate dok ne budes koliko-toliko politicki sposoban da pricas o necemu sto nije WoW related. Ovo gore nema veze niti pokusavam da opravdavam ovo sto se desilo i o cemu je rec u topicu, mislim da je ovo nikad gore nametanje americke politike i siguran sam da bez njihove podrske ne bi albanci imali muda da proglase nezavisnost. A onim Slovencima treba jebati mater, bojkot svih slovenackih proizvoda i firmi, pa neka oni vide sta ce sa svojom vladom da rade, male gnjide. Samo se nadam da ne izbije neko sranje na kosovu, da se ne desi nesto srbima, mada kapiram da je to neizbezno. A ti Highl1 si neverovatan, sta drugo ocekivati od coveka koji radi za americku firmu. /edit where are u from? -serbia oh siberia,nice! Igram puno sa stranim igracima, i jedan amerikanac je upravo to uradio, ja napisem na teamchatu "serbia" lik na ventrilu (ali bukvalno isto kao sto si napisao) Oh siberia, wow nice! ja ... momenat tishine i na ventu " No dude, SERBIA as in serbia and montenegro" i lik se zacutao... Edited February 17, 2008 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 barem nisam mali glodar koji zivi na grbachi mame i tate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Jbg,iako sam znao da je Kosovo vec odavno otislo,sada se osecam kao govno,sto rece Lesko. Bice protesta,bice nereda,to je sigurno,ali realno... NEREDA moze biti SAMO ako iste izazove ova domestikus gamad, obraz, srs i sl extremisti i nitkovi. Ili ako isti organizuju dole svoje dezurne gnjide da izazovu neko sranje... isprovociraju shipce koji slave uokolo itd itd... Pustite ih jebeno neka idu SVOJIM PUTEM, kapiram da ce srbima dole biti ipak bolje da zive na nezavisnomkosovu nego u usranoj srbiji koja doklegod se bude bavila kosovom nece mrdnuti iz jaruge u kojoj sad smrdi... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Izvalite komentare na BBC-ju, moram reći da to nisam očekivao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 barem nisam mali glodar koji zivi na grbachi mame i tate ahahah ovo je vrlo zrelo vidi se da si pravi odrastao COVEK bitno da ti znas sta ja radim :) budalo jedna, svaki put idem kad treba kevi da pomognem i uradim joj knjige u firmi jer je bolesna majmuncino debela, studiram na filoloskom fakultetu NA BUDZETU i jedine pare koje ja uzimam su povremeno za dzeparac necu ti vise na tvoj post odgovoriti muka mi je od tebe zakrzljali polu-mozgasu Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ma kako bre mogu da zive na kontinentu a da nisu upoznati sa desavanjima barem na njemu ffs, kako mozes da zoves sebe edukovanim ako ne znas sta se desava na tvom kontinentu :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ahahah ovo je vrlo zrelo vidi se da si pravi odrastao COVEK bitno da ti znas sta ja radim :) budalo jedna, svaki put idem kad treba kevi da pomognem i uradim joj knjige u firmi jer je bolesna majmuncino debela, studiram na filoloskom fakultetu NA BUDZETU i jedine pare koje ja uzimam su povremeno za dzeparac necu ti vise na tvoj post odgovoriti muka mi je od tebe zakrzljali polu-mozgasu ovo cemo da raspravimo u 4 oka, da vidimo dal ces tad toliko da budes zajeban Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Izvalite komentare na BBC-ju, moram reći da to nisam očekivao. ajde reci sta pricaju, nisam izvalio:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ne bi, zato što iz Srbije uvoze bez carina i sličnog. Ne zadugo :) Manite se forum mafijanja :) E da fatboy je iz LDPa provereno :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 nije, on je iz DS-a, ne pratish forum :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 E da fatboy je iz LDPa provereno :) tesko, ne jebem stranke pojedinacno 2%, ali cujem da drale hefta neku gospojicu iz njihovoh redova pa pitaj njega ako ti trebaju insiderske informacije Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ajde reci sta pricaju, nisam izvalio:) Pa kao, ovo nije trebalo da se desi, opet je Srbija zajebana, ne može se tako uzurpirati teritorija, o ne - nova muslimanska država u srcu Evrope i slično. I nemali broj takvih komentara od Britanaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 nigeru ne seri :D mislim na sve postove tvoje ovde :P:P a ovi sto pricaju da su nas albanci pownovali jeste oni su sve to organizovali sami ..... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sranja ispred ambasade, hajli ostajes bez radnog mesta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 svadjamo se cak i na ovom topic-u... i dok god je tako NIKADA nista necemo postici... jako mi je tesko... pricamo ovde o novcu (eu) i ponosu (KiM)... ali qrva ce za mene uvek biti qrva... bez obzira da li je u pitanju jenna jameson ili random ciganka kraj puta... znam ko sam... znam sta sam... ne stidim se... srbija danas jeste saka jada koju moze da pozoba svaka vrana... ali nada umire poslednja... puno srece teksasu, abhaziji, republici srpskoj, irskoj, baskiji i svima ostalima... gospodo, trazili ste - gledajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 I hope Krajna, Respublika Srpska, Southern Ossetia, Abkhazia, Trans-Dniestr, Bask Country, Flandria will become independent soon. And Albanian Mafia, former KLA, will take over Paris, Berlin and London black markets even sooner. Enjoy independent Kosovo! Sorse, Dublin sa BBC.co.uk, lik je objasnio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 zaboravio je i korziku Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Ajde pizde shta cutite, ajmo na ulice !!! 13 Members: m@rko, bambale, grdja, Lunat1x, spu, Dushan_, Elvis J. Kurtovic, Highl1, Ibiza.Mi.AmoR, G!!!, Green, blackstacey, mohican Edited February 17, 2008 by Ramb0zor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 @fatboy Totalno si u pravu za izazivanje nereda i rata. Naravno da samo mi to radimo. I radili smo. Secas se Gavrila Principa ? Isto mi. Bolje grob nego rob ? Isto mi. Martovski neredi ? Isto mi. Onaj lik sto lomi krst na crkvi? SRS simpatizer. Fatboy-ev mozak ? MAI. Trajno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ja sam uz Rambozora, B,4,2 i na ulicu Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Idemo josh jedan rush na Ambasadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Idemo, kratko Be 1!! Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 To retarde, aj idi baci ciglu i na Mek. Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts