Sarma Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ah znaci ja mogu da kupim brvnaru u pljevljima, pa i oni mogu ovde stan. Ok reciprocitet. Na miting ne idem. Nema mitinga bez Vuka. crnogorac: Ah znaci ja mogu da kupim brvnaru ispod gazele, pa i srbijanci mogu kucu na svetom stefanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaznapravila Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa nije li i tadic pozvao narod da izadje? e sada, drugo je to sto niko iz postavke ds-a nece biti na 'bini' kako li ce samo radikali reagovati kada dodik dobije mikrofon.. E da, zivo me zanima da li ce masa nekome klicati uraa ,a nekome buuu (mislim samo na pominjanje domacih faca) ili ce sve biti dostojanstveno sto se unutrasnjeg (ne)jedinstva tice. A amishu je ovo zadnja sansa da ga politicki reanimiraju. (gazimestan style, "niko vas ne sme da bije" i "volim i ja vas") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa isto koliko je pametno shto stator kazhe da ima 34 ljudi ispred skupshtine .. ja stvarno ne znam chemu potreba da se ismeva neshto shto drugi ljudi pokushavaju, pa ma koliko to bilo glupo ili shta ti ja znam .. jel se onda osetjate pametnijim, vazhnijim .. nikad mi takve gluposti netje biti jasne. stoprocentno i bezuslovno podrzavam svaki karakter ovog posta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 starbak > u 49 od 50 slucajeva je fransizing, mek ulaze svoj kapital samo u nesto sto je potpuno sigurna investicija, mislim jebote, koliko je vec madjarska stabilna zemlja pa jos uvek nemaju ni jedan "pravi mek" vec samo fransizing. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 kad je prvi mek otvoren na slaviji recheno je bilo da je genex partner meka za srbiju...dal genex i dalje postoji i ako ne ko je vlasnik domacih mekova ne znam, ali da, franshizing je...to ide dotle da po recimo nemachkoj privatni investitori imaju svoj mcd restoran samo se tale kod mcd-aprovovanih nabavljacha hrane za sastojke inache totalno je privatni restoran i ne mora da bude ista firma ko neki drugi mek 2km dalje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ALI I OD FRANŠIZINGA IDU PARE BUŠU !!!2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa to ti funkcionise po principu da imas glavnog fransizera tj mcd, i regionalne fransizere, recimo neko plati licencu da drzi fransizu meka u celoj srbiji, ili beogradu ili stagod, i sad ako ti hoces da otvoris mek, ne moras da ides u glavno sediste vec kod regionalnog i njemu placas licencu. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ista je situacija sa merkatorom koji zaposljava srbe a ne slovence, koji vode srbi a ne slovenci i koji porez placa srbiji a ne sloveniji Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 nevezano za bojkot, nije ista stvar sa merkatorom. profit merkatora ide u sloveniju. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 I ja sam prilično siguran da je mek "naš". Odnosno, to su uvek govorili posle svakog lomljenja meka :) A ovaj logo mek sa šajkačom nije ništa novo, pojavljivao se i za vreme bombardovanja itd. Čak su tada ja mislim bili lansirali i onaj neki "McDomaćin" (lupio sam ime) hamburger koji mislim da je posle postao McCountry. btw, ja baš danas hteo do meka, kad na istom piše "Danas restoran ne radi" :) Dva miliona ljudi? Ne znam ko je to prognozirao, ali ako stvarno bude toliko ljudi to će da bude baš zastrašujuće. Samo da te ljude cut/paste-uju na Kosovo i eto ga nazad Srbiji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 lakija za predsednika! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 nevezano za bojkot, nije ista stvar sa merkatorom. profit merkatora ide u sloveniju. mislim da ide slovencu, a ne sloveniji. bitno je da merkator zaposljava 2k+ srba i da ce zaposliti jos toliko u narednih par godina. ne bi bas bilo zdravo da se merkator povuce odavde i hiljade srpskih porodica ostane bez hleba Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 mislim da ide slovencu, a ne sloveniji. porez ide srbiji, profit sloveniji. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ja cu da kamenujem mek jer imaju male porcije. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) <prostor za izdavanje> Edited February 21, 2008 by Leeroy Jenkins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa nek jedu kifle lol hahahaha [jupi] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 tu je dvini da malo zameni teze i pobrka lončiće, ali ne brinite, ostalo je još pismenih ljudi na forumu. mek je srpska firma koja amerima plaća fiksnu godišnju nadoknadu za korišćenje imena i recepture, a sve dažbine plaća srbiji. merkator je slovenačka firma koja ima ispostavu u srbiji, i neke poreze plaća njoj, a neke vala i sloveniji. pored toga, ima potpuno otvorenu mogućnost da na perfidne načine navodi svoje kupce da kupuju slovenačke i druge eu proizvode za koje postoji sasvim dobra (ako ne i bolja) domaća alternativa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Jeboga bog, uz Ustanicku samo busevi. Pocinjem stvarno da se plasim da nam se stvarno opet ne dogodi narod. Jer smo tad najebali. I Vucic da kaze da niko nesme da nas bije a Kostunjavi da kaze da nema saginjanja, Tadic samo da doda da tako treba... Ali moram da spomenem da B92 vesti samo pricaju o divljanjim Srpskih vandala sirom bivse juge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) e da, nikako da se setim da napishem... valjda sam pokushao to podsvesno da potisnem :] gledao sinotj otvoreno na hrt-u 1... ono je bio horor. ne znam vishe ni kako da opishem to. ko je gledao, zna shta pricham :[ Edited February 21, 2008 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 a na RTS-u NEVIDJENI GOVOR MRZNJE u full-u! PREJADNO.... neam rechi... kako jebeno HUSKAJU LJUDE... Danas u studentskom gradu razglas koji je instaliran jos 70tih po celom s.gradu i koji se zadnjih 3-4 godine nikada nije chuo danas je svirao ko bela lala..... best of kosovo CD neki... lelekanje zenskih horova i sl... A sto se McDonaldsa tiche, evo od juche scena sa terazijskog meka: JEBALI SU MU KEVU, JJJEEEAAAH !!!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 koji bre govor mrznje ti vidish sada na tv-u.... ?!?! ako hoces govor mrznje prebaci na hrt ti zaista ne mozesh da napishesh normalan, racionalan post, da sastavish tri reda da ne pomenesh babarogu Kostunjavog, ne okachish karikaturu Koraksa ili ne pokusash na silu da budesh urban sa nekom saljivom prichom o bageru Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ne prdi igi. Kakv crni urbanizam el vidis sta ovi rade povlace ambasadore "na konsultacije" ? hello ? Ja znam samo jedan scenarija kada se povlace ambasadori a on nije lep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 to ne sporim. Zanima me sta je nigeru govor mrznje i ocekujem neilustrovani odgovor Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Evo ovako Igi. Ne zelim da se raspravljam sa tobom i maudom, ivanom.., jer ste pametniji i obrazovaniji i svestraniji od mene. Ali ono sto ti ja mogu reci je da je ovo sto sad ide na RTS potpuno isto kao sto je islo u periodu 1990-pocetak 1992. Blagi ratnohuskacki program koji ce vremenom eskalirati. Vi ste tad imali 8-10 godina tako da ipak se bolje secam od vas. Intervjuisu neke dede sa obelezjima, mlade intelektualce, sluzbenicu, radnika i seljaka. Dakle, posebno ne zelim polemiku oko toga da li je miting ok ili ne niti oko politike. Ali "gradski stab civilne zastite" Isto je. Potpuno je isto. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 koje bre ratnohuskanje kada mi nemamo chime da se borimo i to je svima jasno. Navaho Indijanci su bolje opremljeni od nase vojske. Jel ocekujete mozda da u program dodju Aleksandra i Kristina Kovach? porediti kostunjavog sa slobom i sps sa vladom u kojoj je vishe od pola ministara iz DS-a je suludo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts