Guest Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 imao si jeftinu školu, zadeni novo iskustvo za pojas i kreni dalje. ovakve umerene psiho ribe je obično lako prepoznati, prave lujke su opasnije. i u pravu su likovi koji ti seru što generalizuješ i bacaš hejt svim ženama, iako je ovakva akcija tipično ženska (otprilike kao što će lik nekoga ubiti pištoljem, a riba otrovom) -- tip bi slao cveće, zvao 20 puta dnevno, dolazio pijan, a riba bi lagala da je trudna, da joj je umrlo kuče, ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 (edited) bas to. ovako nesto kao sto je dreadlord reko, muskarci ne praktikuju.. nemam nista da dodam na post lika iznad tebe.. Koliko devojka ima godina? A inace najbolja drugarica malo sutra,sta posvadjaju se i onda odma otrci do tebe da ti kaze to...strasno 18, mada to je bilo pre god dana.. Hm,zene tj devojcice su sklonije ovakvim ekstremnim potezima i glupostima...ako me to sto mislim tako cini muskom svinjom onda jbg:).Pod time podrazumevam zabadanje noza u ledja,nebiranje sredstava za postizanje cilja i sl.Zato mnoge devojke vise vole da se druze sa muskarcima,a sigurno su u manjini muskarci koji su okruzeni drugaricama umesto drugovima :) to. to je to. to je poenta ovog smrdljivog topica. I sto nisi ? kralj, kralj :D Edited February 14, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) ^ustvari ne zna ko je vise ownovan :/ Edited February 14, 2008 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) Upoznaj me sa njenom drugaricom ? Slika prvo plix Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. A vi ste ustvari pricali nesto pre blovdzoba ? Alo ej .. da do jaja iskustvo, nemoj vise niakd da dozvolis da ti riba da blowjob pre no sto se ne ispricate malko vise.. Edited February 14, 2008 by Eskimo Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. hahaha kakav pwn, pa nisi valjda ocekivao, posle blowjoba na prvi pogled, da je u pitanju nevinasce budi srecan za takvo iskustvo :P :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Lepo ti kaze dzi budi srecan, ako ti je lose eo ti br mog telefona pa ono prosledi sledecu blowjob cicu meni ja necu da se skenjam. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ima i muskaraca koji su u stanju da perfidno pletu mreze i rade takva sranja i to kolko oces. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Shta prskate bre vi ? Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. Chkeaj, riba ti je popushila, i tuzhan si i osetjash se iskorishteno ? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. Brate koja riba daje blowjob na keca, ne znam sta si ocekivao?! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 i kako posle da ne volim rur; ) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Shta prskate bre vi ? Chkeaj, riba ti je popushila, i tuzhan si i osetjash se iskorishteno ? :/ mozda nije htela da guta pa mu je sperma uflekala farke Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 a sad sam svatio bionic je izmislio pricu kako bi ismevao ovaj topic i njegovu ideju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ima i gorih slucajeva ma de ima, u spanskim serijama? koja ludacha... Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ljudi umeju toliko da lazu, da na kraju sami progutaju svoje lazi. meaning da ce riba dobiti leukemiju ? to mu dodje kao neka kosmicka pravda... to je kul Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ma de ima, u spanskim serijama? koja ludacha... moj drugar je furao sa jednom devojkom nesto preko godinu dana. pricala nam je kako su se jebali u liftu, na faxu, u wc-u, u hotelima i tako dalje i tako blize... naravno bedaq je ispao kad je on saznao da su njih dvoje zajedno... riba je godinu dana lagala sve kako su zajedno... totalni psihopata nesto kasnije je dobila posao u jednom hotelu u beogradu za platu od 500+ evra... dala je otkaz sa recima sefu "udala sam se za spanca i selim se u spaniju" lagala je da ima hepatitis c. e da takodje je rekla da je taj spanac sa kojim je u vezi reprezentativac spanske vaterpolo reprezentacije. to su samo neke od lazi koje najbolje pametim... sto je doslo do toga da kad je rekla da joj majka ima rak da joj niko nije poverovao. par nedelja kasnije smo bili kod druge drugarici na sahrani njene majke i ova je utesila recima "ne brini i moja mama ce uskoro". par nedelja kasnije je joj je majka preminula. par nedelja kasnije je rekla da je usvojena. tako da, da... ima vecih psihopata Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 moj drugar je furao sa jednom devojkom nesto preko godinu dana. riba je godinu dana lagala sve kako su zajedno... totalni psihopata Nisam baš najbolje razumeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) Jebo je mrtvi otac u dupe lazljivo! ROFL jebeni..dal si ti vege normalan..:) ahahahahah Edited February 14, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 au moz misliti punza koji citam topic i ne verujem sta se desava zajebana cuprija psiholog bedak.. nikad slicno nisam video sreo i sve auuu kolko sam se zamislio eto nema smisljenog reply-a au.. Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Citam i ne mogu da poverujem da ste ozbiljno shvatili za ovo sto je bionic rekao :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 vudu prva recenica je bila njeno vidjenje druga recenica je bila realnost Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 moja ortakinja koju znam iz detinjstva, zhivi vetj dosta dugo u americi i skoro mi pishe kako je upoznala po prvi put tipa koji joj se dopada. prvo mi je bilo chudno jel je znam kao lecu ceo svoj zhivot. onda kad mi je josh opisala lika kako se ludo oblachi i stalno se smeje nisam mogao da verujem jel je ceo zhivot znam kao depresivca. vrhunac je bio kad mi je poslala explicitnu sliku njega i nje .. ostao sam bio bez teksta. evo slike ja i sada kad je pogledam sam u shoku! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ima i muskaraca koji su u stanju da perfidno pletu mreze i rade takva sranja i to kolko oces. <morao sam, oprosti> Studenti umetnosti? </morao sam, oprosti> Realno, odličan topic, nema veze sa mozgom, sem onima koji su sebi izmislili ženski rod, ali opet, ima momenata za 'heh' a u pola 2 ujutru di ćeš više :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 AJDE MOLIM VAS DAJTE MUSKE DOGODOVSTINE TOG TIPA hihihi Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ove 2 ribe sto ste naveli pate munchehausnovog sindroma. Valjda se tako zove, I takodje patoloshki lazovi. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts