sinister Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) naime, izlazio sam bio sa jednom devojcicom. prve 2 nedelje je bilo extra. ja nalozena stoka, nisam ni zalazio u mozak. kako su dani prolazili devojka je pocela sve vise i vise da smara, otkrivao sam ono detinjasto u njoj, sto mi nimalo nije islo na ruku. + na sve to jedne veceri mi je rekla da me voli.naravno da nisam zeleo to da cujem.zeleo sam sto pre da raskinem. tako da sam sutradan smislio dobru taktiku, tipa da na krace izadjem sa njom i awp-om resim partiju.headshot bi dobro doso. elem, vidim se ja sutra sa njom. sve spika lepo, kazem ja da ne mogu vise, da mi treba prostora, da razmislim o svemu, BLA BLA BLA.. eo i sad mi muka.. ona to sve hm... "prihvati". i drugarski se rastanemo. ja srecan ko mali majmun, krenem kuci svojoj. 2 dana kasnije, primam sms sadrzine tipa "joj pedja pedja, moramo da pricamo, ozbiljno je jako..." i ja kao ajde. vidimo se mi, ona sva srecna sto me vidi, zagrli me, krene da smara sa pricom kao nikada do sada. i ja pregorim, i kao ajd ti meni reci o cemu si zelela da pricamo.. i ona kao "joj ajde" i krene sa pricom, bila sam juce sa caletom kod doktora, uf uf... i pedja... rezultati su pozitivni! :OOOOOOOO NOGE SU MI SE ODSEKLE.STA BRE POZITIVNI, ja to u sebi. pitam je: "molim? sta pozitivni?" kaze ona: "da, pozitivni su. pedja... imam leukemiju!" goddamn, koji bedak. skenjao se ko nikad do sada. ajde ja tu nju zagrlim bla bla, ispricamo se, kazem kako cu uvek biti tu za nju, sta god da joj treba samo treba da me nazove. i tu se mi rastanemo, cao cao. SAMO VIDIS... par dana kasnije, zove ona mene. i fora na prosli put "aaa moramo da pricamo, trebas mi sad kao nikad..ubicu se..." ju jbt. vidimo se mi, istog dana. samo je sad skenjana maximalno.i obucena u crno. zadjemo ti mi u neku ulicu i ja je pitam wtf sta se desilo. samo cujes nju "pedja sinoc mi je tata poginuo" :OOO ovo je previse za mene.zamalo ja nisam pao u sok, a ne ona. ja izgubljen, zagrlim je. ona place. tj "place". i opet ista prica, ja nju tesim kao i u prvom slucaju. rastanemo se, najvaznije nismo se poljubili i nismo opet zajedno. to je to odprilike. a glavno tek sledi. njena najbolja drugarica se smuvala sa mojim ortakom, a pritom se posvadjala sa njom. lepo je sela samnom i sve mi ispricala.NAIME: DEVOJKA NIKAD NIJE IMALA LEUKEMIJU I CALE JOJ JE UMRO 6 MESECI PRE NEGO STO SMO SE UPOZNALI a da je sve to radila, da bi nas dvoje.. bili opet zajedno. later on, i sama mi je sve to priznala. sta reci a? :/ Edited February 14, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ova pricha nema veze sa zhensko/mushko .. nego ima veze sa tim da kad neshto otjesh ne birash sredstva. daljnja pricha na ovu temu je nepotrebna. lock plz! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 jbj e sad moze lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 OVA PRICHA IMA VEZE SA TIM DA JE SINISTER SHMELE!11 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 ova pricha nema veze sa zhensko/mushko .. nego ima veze sa tim da kad neshto otjesh ne birash sredstva. daljnja pricha na ovu temu je nepotrebna. lock plz! cemu hejt? :) OVA PRICHA IMA VEZE SA TIM DA JE SINISTER SHMELE!11 SHMELE MI KAZE!!1 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Jebo je mrtvi otac u dupe lazljivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Pa ovo Maudovo i nije bio hejt, samo ti je rekao da nema veze sa musko/zenskim odnosima, kad je neko debil - debil je, nebitno kojeg je pola :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Mirni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 pa to kao imash i tipove koji slichno rade tako da chemu naslov topica 'zenski mozak' - ti prvi bacash hejt a shto se ove ribe tiche bolje da se ubije Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 cemu hejt? :) gde ti vide tu hejt ? mada mozhda i treba da bude jel je ovo pricha onih likova koji govore "sve zhene su kurve", a ti likovi su za shamar. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 gde ti vide tu hejt ? mada mozhda i treba da bude jel je ovo pricha onih likova koji govore "sve zhene su kurve", a ti likovi su za shamar. jesam te necim uvredio, ne kapiram? izlozio sam moju situaciju, koja je 100% tacna, i lepo napisao dokle je ZENSKI mozak spreman da ide. jer se nisam susreo sa tim tipom PATOLOSKOG LAZOVA. to dal je musko/zenski odnos ili ne, druga prica.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 to shto se ti nisi susreo ne znachi da ne postoji, kaj ne ? suvishe su to teshke rechi koje su nepotrebne i na osnovu toga staviti ceo jedan rod u isti kosh .. samo lagano. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 To me sve podseti na jednu ribu, nishta chudno...pun je grad idiota shto je najgore ne setjam se da mi tipovi radimo neshto slichno tome.... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ali maud je rekao da to nema veze sa zenskim mozgom, onda mora da je tako :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 E vala više mi je pun penis ovih topica "mnogo sam dobar frajer ribe me opsedaju i neće da odu". Ništa lično Sinistere, nego generalno/uopšte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 boli tebe racku tebe ribe jure ....od mene beze kao da znaju da imam leukemiju Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 da je psiho... psiho je ima i gorih slucajeva Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 cekaj pedja,sad mi treba da mislio da si ti neki bacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Mozak? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 (edited) cekaj pedja,sad mi treba da mislio da si ti neki bacje? nisi me smatrao za takvog? djole brate? Edited February 14, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Koliko devojka ima godina? A inace najbolja drugarica malo sutra,sta posvadjaju se i onda odma otrci do tebe da ti kaze to...strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 punchline sinister : jesi jebo ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 I sto nisi ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Ha-ha, htela da te smuva na "tvoj" materinski instinkt.... To, bre, ludo, zajedno sa drugaricom, teraj u pm... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Hm,zene tj devojcice su sklonije ovakvim ekstremnim potezima i glupostima...ako me to sto mislim tako cini muskom svinjom onda jbg:).Pod time podrazumevam zabadanje noza u ledja,nebiranje sredstava za postizanje cilja i sl.Zato mnoge devojke vise vole da se druze sa muskarcima,a sigurno su u manjini muskarci koji su okruzeni drugaricama umesto drugovima :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts