voodoo_ Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Fino su je optimizovali, sad sam probao na Sempronu LE-1150 (2.0 GHz), 1 GB DDR2 i 7600GS 256 MB, i radi sasvim lepo u 1024x768 medium... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 meni ovo ne izgleda nista spec na max-u, mislim dobro je ali nije nista wooah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ma okolina i nije neko mudo, al su likovi, lica i animacije lica (i celog tela tokom razgovora) sjajni. ima gora lica od krajsisa al izgleda 15 puta bolje jer je lepo animirano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Gamer Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Evo ja preso igru i trebalo mi je oko 40 sati i otkljucao sam dosta achevment-a. Kolko je vama trebalo i koje ste timove najcesce koristili. Ja sam najvise koristio Turiana i onu Human ribu (tesko pamtim imena ). Quote I don't need to "get a life". I am a GAMER. I have lots of lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Jos jedna od "novih" igrica gde ides na : control panel / add remove nakon 5min pokusaja igranja.. Smorila me je odmah cim sam je ukljucio . Edited June 30, 2008 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 "Pokusaja" iz kog razloga? Tehnickih ili gameplay ? Ono ako hocemo vec da pricmao kako nesto ne valja onda bar daj razloge. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 igra je uistinu dosadna vecim delom... kada bi jurio samo glavnu pricu zavrsio bi igru za 2 sata ... napucavanje prestaje da bude iole izazovno cim predjes 10 lvl (ne samo tehnicki vec i po tezini)... pretpostavljam da sam je zavrsio jer nema nista drugo da se igra ovih dana... stvarno da se zapitas gde su oni spucali tolike godine rada na ovoj igri sa tolikim timom i resursima ... nije ni cudo sto su bili pred bankrotomi i sto ih je maznuo ea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Jel može neko da postuje link za mass effect fixed exe (a da nije sa gamecopyworlda)? Ovaj koji imam ima trojanca... Edited July 3, 2008 by abohac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ako si skinuo sa gcw-a, to je sasvim sigurno lažna uzbuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Nema na gcw-u pošto igra ne traži disk kad se aktivira. http://thepiratebay.org/tor/4229000/The_MASS.EFFECT.PROPER.CRACKFiX.READ.NFO-iND Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ako si skinuo sa gcw-a, to je sasvim sigurno lažna uzbuna. Ne ne, onaj na disku je zarazen a oni sa gcwa ne rade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 igra je uistinu dosadna vecim delom... kao i vecina portova sa konzola .... blablabla ispravljeno :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) Jel se meni samo čini ili u ovoj igri nema strafe levo-desno? I da li je neko imao problema sa sejvovanjem pozicije? Meni prijavljuje error i da nije snimio ništa... Edited July 5, 2008 by abohac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 Kako nema strafe, pa lepo na A i D. Za probleme sa snimanjem obrni neku od prethodnih stranica i nađi link na piratebayu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) Kako nema strafe, pa lepo na A i D. Za probleme sa snimanjem obrni neku od prethodnih stranica i nađi link na piratebayu. Ne bih da smaram ali ne mogu da nađem ništa na prethodnih par stranica :(, jel te ne bi mrzelo da mi postuješ link (ili neko drugi)? Hvala unapred. :) Edited July 5, 2008 by abohac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Jos jedna od "novih" igrica gde ides na : control panel / add remove nakon 5min pokusaja igranja.. Smorila me je odmah cim sam je ukljucio . iako nisam sklon ovakvim generalizacijama novih igara, sa ovim moram da se slozim i to u potpunosti. neverovatno kolko se ljudi potrude za sekundarne stvari prilikom stvaranja igre, a bedak je sto te stvari mene voze mozda 20% max. plus sto (ovo je subjektivno bas krajnje) sam alergican na igre koje te toliko vezu za glavnu radnju, bole me patka ocu da idem okolo i da smaram ljude, ali jebiga, da bi sve to izgledalo bruka izgleda da mora cela igra da bude jedna velika skripta. ali ako nesto mrzim to su mape sa 'pametno' postavljenim neprolaznim tripovima i onda moras da ides jednim putem do jednog mesta gde se aktivira neka animacija, jebote, osecao sam se tih pola sata igranja kao da igram space ace. btw, danas sam probao prvi put, zato rezujem topic:) i prijatno se iznenadio time sto je igrivo. onda sam reko ne lezi vraze i skino assassin's creed i radi i on, sta se to desava s mojim kompom? vazno da oblivion radi bezveze (imam gf), a prostreet ne moze da se igra lol Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 Zato što Oblivion koristi nesrećni GameBryo, endžin za sve živo od poteznih strategija do first-person shootera :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 odigraj assassin's creed, dule. ako se ne varam, ti se ložiš na taj srednjovekovni trip i klanje hladnim oružjem. mass effect i može i ne mora, ono, meni se svideo zbog priče i grafike, gejmplej je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 poceo sam nesto kao, kul je trip, igra je zesce ogranicena. ali to je sasvim drugi trip, posto sam za asasins krid znao kakva je igra u pitanju i nisu je reklamirali kao neku silnu sandbox varijantu sa npcovima nego 3rd person zajebanciju, tako da sam posle sat vremena pikanja zadovoljan vrlo. gejmplej je isto ko space ace, ali sam to i ocekivao i gledam samo da se prepustam bajosti lika koga vodim:))) mas efekt bas nesto ne mogu zato sto ima kao frp pretenzije, a niti je normalan frp, niti je dijablo, pa da kazes kolji udri nego je samo KOTOR-ast, bas ne mogu da svarim te 'rail' igre tipa operation wolf i slicno:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 pa dobra je akcija i solidna prica mass effect.... ima par sjajnih momenata (steta sto se reklamirao kao rpg lol) ali totalno neiskoriscen potencijal za vrhunsku igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Imam utisak da se danas sve reklamira kao RPG. Sto je u neku ruku i normalno, jer se tezi tom "licnom" u igrama. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 fazon je sto meni ne radi igra dovoljno dobro da bih mogao da se lozim na grafiku i akciju, tako da nista. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Ako ti ovo ne radi dovoljno dobro kako ces da uzivas u bilo cemu sto tek treba da izadje? :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ko je pricao o tome?:) mozda se unadogrdim, a mozda i ne, zavisi dal mi se bude igralo nesto. sad me nesto bolelo grlo pa sam blejo i igrao se, inace ne igram se nesto preterano. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 lažeš, prsle ti oči :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts